Zijn jullie nou helemaal van de pot gerukt?

As already stated, the people participating was not appointed by WMF, ref Talk:Strategy/Wikimedia movement/2018-20/People. And you as contributor is free to ignore these recommendations and not take part in its implementation. But please, as it seems you are all uninterested to be part in the implementation phase, let this talkpage be a space for constructive discussion among those of us who are enthusiastic in turning them into reality.Yger (talk) 10:44, 24 May 2020 (UTC)

The page that you have linked states unequivocally that “The core team are employee of WMDE, the rest are volunteers. It started with a request for people interested to be part, etc.  AndyTheGrump (talk) 13:54, 24 May 2020 (UTC)

BRON CC SA-BY 3.0

Wikimedia Duitsland, bierkeller Jan Eissfeld aka “Black Jan” komt ook uit die hoek. En willen jullie weten jullie uit welke hoek? Deze! De hoek van Romaine => Wikimedia en Dimi, onze man in Brussel. Dus door deze achterdeur kaapt een extreme fractie zonder enige democratische steun, ze hebben immers haast geen zetels één van de belangrijkste info-bronnen van Nederland. En de Staat der Nederlanden staat er juichend en klappend bij om deze extremisten naar binnen te sleuren in de vorm van Adje Patatje, coördinator bij sociale zaken! Een zeer hoge ambtenaar. Ja die, de man van de spergen-shitshow van de afgelopen jaren. En onze Nederlandse staat stopt ze ook nog ff wat extra belastinggeld toe boven op de tonnen die ze al krijgen van ome WMF uit Amerika en biedt ze onderdak zelfs bij mij om de hoek, in de bieb van Tiel. Dit is een ongekende Boondoggle en dus een mega-schandaal!

Die twee miljoen die ik eis is een weggeefprijsje, ik kan jullie immers ook stuk voor stuk aansprakelijk stellen voor een zeer fors bedrag. Op persoonlijke titel. Ben je alles en alles kwijt. Dus tel jullie knopen maar een goed heel, heel goed na en vraag vooral Mr Engelfriet een pro bono advies, hij is immers “De advocaat” van jullie. En die kan jullie als zeer, zeer hoogopgeleide jurist vast alles er over vertellen welke donderwolk er boven jullie koppen hangen, is het niet Arnoud? Dat kan jij vast, ja, je kunt dat Arnoud! Weet ik zeker! En past je ff je blog aan, want die link naar die Amsterdamse masteropleiding werkt niet. Is stuk. Je komt namelijk heel raar uit.

800px-Piratpartiet.svg

De piratenpartij maakt immers iedereen blij”.

Eén gedachte over “Zijn jullie nou helemaal van de pot gerukt?”

 1. Wat ik nou niet snap he? En dit meen ik. jullie hebben één of andere juridische waanzintheorie dat als je er maar zorgt dat je jullie hoofdkwartier op de Mariaplaats onder Amerikaans recht plaats je de plek met vuurwapens mag verdedigen, mag in de States immers ook. Prima, het moet immers een safe space zijn vooral met al die gender-chicks.

  Een JURIST van een gerenommeerde rechtsbijstandsverzekering heeft jullie aangezegd die blafbrief in te trekken in 2018 na een gesprek MET DE DIRECTEUR EN TOENMALIGE VOORZITTER. En mij verhulde excuses aangeboden. Geaccepteerd trouwens, ik snap ook wel dat zij niet door het stof konden gaan en er ook maar in geluisd waren. Maar zij begrepen goed dat die SanFanBan mij hoog zat.

  Nu wordt er in 2020 nog steeds teruggegrepen op DE BRIEF VAN DE ADVOCAAT. En nog steeds door gegaan met de pro bono adviezen. Van een zeer hoog opgeleide jurist met een master aan de Universiteit van Amsterdam volgens zijn blog en zijn wiki-artikel.
  Maar als nu zo een verzekeringsmaatschappij met allerlei juristen van hoog tot laag je het DRINGENDE ADVIES geeft die brief in te trekken in een gesprek in 2018, gut, zou er dan geen tijd voor een second opinion zijn geweest in die twee verstreken jaren, Sandra? Zou toch wijs zijn geweest?

  En heb je wel eens aan de mogelijkheid gedacht dat ik, wie weet, je weet het maar nooit, dat ik het simpelweg bij het rechte eind had vanaf TWEEDUIZENDNEGEN? En is er in die 11 jaar nu nooit eens in jullie hoofd opgekomen, vooral toen er aan Global Ban’s en SanFanBan’s begonnen werd, gut, zullen we het toch niet ergens anders eens navragen? Of Statler echt zo mis zat?
  Want misschien, je weet het niet, je weet maar nooit heeft die slimme mijnheer Engelfriet zich in 2004 toen ie nog niet één diploma in die richting had, behalve dat ie patentdeskundige was, zich een beetje vergist met zijn adviezen. In het begin bedoel ik Sandra. Wel eens in je opgekomen meid?

  T’is maar een vraag hoor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.