Ik heb echt geen master informaticarecht nodig om dit te snappen hoor…

Er is een Amerikaanse side die opereert onder de wetten van de staat California, Common law, right? Die heeft een sectie in de Nederlandse taal, OK? En er staat een server in ons oerhollandse Haarlem. En die side is razend populair in Holland. Juist, wikipedia.

En dan hebben we een oer, oerhollandse Vereeniging met een dikbetaalde directrice op de Mariaplaats in Utrecht die, zover ik het overzie vooral (gender) onzin uitslaat met haar oerstomme gender-vriendinnetjes en zich pro bono door een ICT jurist laat adviseren die uitsluitend binnen de Amerikaanse Common law adviseert, al vanaf 2004 af aan. Zijn we er nog? Terwijl wij hier toch echt Nederlands recht hebben gebaseerd op het Franse Code Napoleon recht.

Goed. Ik vroeg dus in 2009 klopt dit wel? Deze wiki-waren die jullie onder die CC licentie aanbieden zijn in Nederland toch geen vrije kennis zoals jullie dat beweren? Wij hebben toch een hele andere en vele malen strengere auteurswet dan die Amerikanen en je kan toch ook niet zomaar de fiets van je buurman weggeven? Die CC licentie is toch alleen geschikt voor eigen werk? Werk echt vrij van verdere rechten in Nederland? Dat staat hier toch?

“CC-NL streeft voor de ontwikkeling en promotie van, en de voorlichting over de Creative Commons-licenties in Nederland. De licenties stellen makers in staat om materiaal dat wordt beschermd door het auteursrecht en aanverwante rechten voor bepaalde vormen van hergebruik vrij te geven, zonder dat de bescherming die het auteursrecht hen biedt, wordt opgegeven. Hiervoor zijn een aantal standaardlicenties ontwikkeld die gratis en voor iedereen op het internet beschikbaar zijn”

Het wiki-huis was te klein! Niet waar! Hebben we nix mee te maken! Wij hebben onze eigen expert en die zegt iets heel anders! Je bek moet jij houden! Je krijgt arbitrage maatregelen! Je wordt geblokkeerd! Hier, een global ban! Weet je wat, een SanFanBan, sta je leuk tussen de pedo’s voor schut voor de rest van je leven, en je naam hebben we ook indirect bekend gemaakt! Gedoxxed ben je, ha, ha. Eigen schuld, dikke bult, had je maar moeten luisteren naar ons!

Maar ik had toch…… gewoon gelijk vanaf het eerste moment af aan? Waarom had ik dan moeten luisteren en waarom deze krankzinnige repressie? Iets te verbergen dames en heren Wikipedianen?

2 miljoen euro + alle bijkomende kosten zoals advocatenkosten + volledige rehabilitatie op Meta en WP-Nl en voor minder doe ik het niet, dames en heren Wikipedianen. Of stuur mij welke expert dan ook om aan te tonen dat ik toentertijd mis zat, ook goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.