Dat had me nu een leuke opleiding geleken!

Een master informaticarecht! Dat was echt iets voor mij geweest zeg! Maar nu, zo dicht bij de zeventig, nou nee. Want wat heb je als vooropleiding nodig. Nou, een universitair juridisch bachelordiploma, das logisch.

Maar ik zag voor mij een leuk achterdeurtje. Diploma hbo-Rechten, gevolgd door het schakelprogramma (mét civiel effect) bij Schakelzone Recht, die excellent route laat ik maar ff gaan met mijn niet geschikt voor onderwijs.

En wat heb je nodig voor HBO rechten? Juist! Een geldig HAVO diploma! En laat ik dat nou toevallig hebben! Maar dat is lange weg, en wat een pittige studie! En ik zie allemaal toga’s, zou het opleiden tot een togaberoep? Dus dat je mag optreden met zo een mooie toga aan in een rechtszaal als je dat papiertje hebt? Nou, dat zou me pas echt gaaf lijken, zeg! Kocht ik een spliksplinter nieuwe, niet zo een tweedehandse met de mot erin van een oude, overleden prof zoals pa.

Inderdaad, als iemand DIT heeft afgerond, nou dan heb je inderdaad heel wat in huis Sandra! Dus ik zou maar heel gauw aan Engelfriet gaan vragen of hij niet als betaalde klus eens echt naar de positie van Wikipedia wil kijken en dat analyseren. Net zoals Lodewijk die opdracht betaald kreeg om dat boek over Wikipedia te schrijven, ik zie de burgemeester van Woeden er nog mee in zijn handen staan! Maar ik dwaal af.

Zo iemand is een buitenkansje voor Wikipedia, Sandra! Nou, sla je slag!

Schermafbeelding 2020-10-16 om 22.37.43

Bron

Ik wou dat ik die kans had gehad, Arnoud, echt! Ik klets hier nu al een tijdje maar wat raak als hobby-jurist zonder enig noemenswaardige opleiding, maar jij, jij kan het allemaal echt weten! Veel beter dan ik natuurlijk! Wat een studie heb jij achter de kiezen zeg!

Maar….. kun je echt niet eens in Eerbeek komen buurten en ons uitleggen waar ik het vanaf 2009 zo vreselijk mis had dat er zelfs een SanFanBan aan te pas moest komen? Is toch veel persoonlijker dan zo een blafbrief, ja toch? Toch Arnoud? Of niet soms?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.