Everybody’s got a price

Twee miljoen euro schadevergoeding en een VOLLEDIGE rehabilitatie zal het wezen. En ook op Wikimedia Meta, de side van de foundation. Want onthoud één ding, everybody’s got a price en dit is de mijne! En niet eens de echte hoofdprijs, want die ligt veel hoger. Naderend tot oneindig namelijk door de Amerikaanse vrije Creative Commons licentie om preciezer te zijn.

Echt iets om eens pro bono te bespreken met de “advocaat”Sandra, want dit weet ook hij donders en donders goed namelijk, Sandra! Hij is immers lang niet zo stom als ie eruit ziet. En hij is jullie belangrijkste adviseur vanaf 2004, is het niet? Nou, bij hem moet wezen dan!

Eén gedachte over “Everybody’s got a price”

 1. Over het bedrag is nagedacht. De werkelijk claim is immers naderend tot het oneindige. Immers, alle laster, smaad en beledigingen en de SanFanBan staan onder een onherroepbare vrije licentie onder Amerikaans recht. Tot in de eeuwigheid. Maar de pijn moet gevoeld worden.
  Dus is er voor een balans gekozen tussen pijn doen en niet de beweging ten gronde richten. Bovendien is mijn reputatie serieus vernietigd, moet je eens opletten wat ik te incasseren krijg als ik het meest onschuldige filmpje van een speelgoedtreintje op YouTube zet. Een persoon die verklaarde een student van Maastricht Universiteit besloot zijn chat met: O ik geloof toch niet dat je een pedo bent, Hans Muller heeft het screenshot.

  De universiteit waar Romaine zijn wiki-klasje had. Een persoon met weinig geluk in zijn leven gezien zijn zelfverklaarde medische gebreken. Bart V een aardige vent met een lichte verstandelijke beperking heeft hele vreemde dingen gedaan uiteindelijk. En in Tiel heeft ook het nodige plaatsgegrepen in dat Zinder. Zacht uitgedrukt.

  Deze stallen van Augias dienen uitgemest te worden, en we hebben het idee dat dat prima gaat lukken met deze eis. Want een eis is het, de partij is niet bereikbaar, beantwoord geen mail, dus dan maar via de sociale media overgebracht. Een wettelijk geziene juiste methode door de rechtelijke macht tegenwoordig gezien, weet “De Advocaat” alles van af.

  En wie “we” is laat ik in het midden, maar ik wordt hierin breed gesteund.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.