Managementstructuren

“Journalist Geert Degrande uit Gent (België) schreef dat de Nederlandse geestelijke gezondheidszorg als gevolg van het marktdenken dat daar de jongste jaren heeft geheerst, in diepe crisis verkeert: ‘De zorg door eerstelijnspsychologen is gaandeweg afgebouwd, zoals blijkt uit het boek Help de psycholoog verzuipt van Frits Bosch.”

Aldus Pedia.

Iedereen wijst naar boven met zijn vinger. En dan denk je eerst dat ze naar god verwijzen, maar dat is blijkt niet waar te zijn. Ze wijzen namelijk naar de kantoren van het management wat op de bovenste verdieping gehuisvest is. En dan wordt je boos als je dat doorkrijgt en zegt, ik wil die manager spreken. Want het lijkt hier nergens op. Eerst beleefd zoals je dat thuis geleerd hebt. Maar die heeft het te druk. Veel te druk. En dan schreeuw je op zijn Statler’s als godverdomme nu die manager NU niet verschijnt trap ik een immense rel! Want er zit iets hartstikke, hartstikke mis in mijn lijf en er mag geen dokter komen! Wat bleek later maar al te waar te zijn, en hoe. Het is een godswonder dat ik nog leef, en vooral nog zo goed. Had er ook als een plant uit kunnen komen.

En dan verschijnt die grote, almachtige baas uiteindelijk. En weet je hoe ie er uitzag? Zonder gekheid? Zo ongeveer, echt waar. Alleen zijn haar was wat langer maar het brilletje had ie wel op. Rond. Maar verder sprekend, de onnozelheid straalde er precies zo vanaf.

Choo,_Brian_Aug_2020

Airplainman, CC SA-BY 4.0

Eén gedachte over “Managementstructuren”

 1. Airplainman is overigens best een leuk ventje. Speelt behoorlijk viool, houdt van vliegtuigen en Bach, en studeert aan de universiteit van Boston. En kan zes mijl hardlopen en kan redelijk verspringen volgens zijn gebruikerspagina.

  Maar………

  Als je toch een comité opricht om de uiterst tricky in juridische zin SanFanBans te herbeoordelen maak je hem toch niet de opperrechter van een internationaal comité? Kom op zeg!
  En jij vooral Sandra, twee jaar ouwehoeren in WMF commissies en hier meer thius komen? Met jouw vette salaris als directeur! En dan nog beweren het was vrijwilligerswerk Lying gender bitch, ook al met je pro bono advies en die brief van die advocaat! Jij had moeten vertellen dat die was ingetrokken en waarom! Dat is namelijk jouw en Frans UITGEBREID uitgelegd in een persoonlijk gesprek, en wie zou er nu liegen? Die jurist of jiJ? Ik denk toch echt jij hoor!

  Overigens is een claim aan het adres van een onbereikbare partij toegestaan via sociale media, #IkBeandwoordNooitEenEmailSandra! Dat is geaccepteerd in de Nederlandse rechtspraak dus bij deze! Dat je het ff weet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.