2 gedachten over “Dringend advies aan de Graaf om geen mail meer te sturen”

 1. Dat glaasje wijn (met mate) is helemaal OK, maar die friet en koffie niet. Be a tramp in style.
  En daarom is het dringend, dringend noodzakelijk dat die campus er komt in Charleroi Marchienne-au-Pont voor die cursus living as a tramp zodat die eindelijk van de grond komt.

  Maar als gewoonlijk heb je de kluit weer eens besodemieterd. Er heerst helemaal geen corona bij dat kanaal en er nee, er lopen geen besmette nertsen daar rond zoals je beweerde in je laatste mail waarom je niet kon gaan. Sterker nog, er is zelfs geen nertsenfokkerij in de wijde omgeving!
  Hoe kunnen daar dan honderd besmette nertsen rondlopen zoals jij beweerde? En waarom een CC naar die Edo? Net zoals die kutsmoes dat de hond dat treinkaartje had opgevreten zodat jij echt niet kon?

  Het is weer het oude liedje met jouw, net zoals in Zeist vroeger want JIJ was altijd diegene die altijd de koelkast leegvrat en mijn mooie brommer hebt laten jatten en niet Olav zoals je met je mooi blauwe kijkers mij aankijkend beweerde indertijd! JIJ had hem niet op slot voor dat kraakpand gezet heb ik laatst gehoord van diezelfde gasten als waar jij mee geroddeld had dat ik dood zou zijn! Snap ik meteen die CC aan Edo!

  Ik heb heus wel gehoord van die Truus uit Eerbeek wat jij koopt bij de Jumbo van het geld voor onze ponzipoedia wat ik je laatst weer gegeven heb met mijn stomme kop. Stom als ik ben, ook om uitgerekend jouw de boel daar op te laten zetten in Charleroi Marchienne-au-Pont, weer ben ik erin getrapt!.

  Duur Belgisch bier. Belgische heerlijk kaasjes en het duurste hondenvoer. Dat zat er in jouw boodschappenwagentje mijnheertje!
  Nou gun ik dat die hond best wel maar jouw dus niet! Hondenvoer zal jij vreten in het vervolg Kolonel, net als die fik van jouw! Nix geef ik jouw ooit meer! Geen cent!

  Geliked door 1 persoon

  1. Waar denk je dat die tv gebleven is waarvan jij nog de antenne aansloot Graaf? Ik zal een kleine hint geven voor als je het nog niet snapt. Die asbak is vele malen kostbaarder en staat nog steeds op diezelfde tv Graaf Statler!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.