The Corporation – Feature, Documentary

Provoking, witty, stylish and sweepingly informative, THE CORPORATION explores the nature and spectacular rise of the dominant institution of our time. Part film and part movement, The Corporation has been transforming audiences and dazzling critics with its insightful and compelling analysis for over 10 years.

Winner of 26 International Awards

Auteur: Groeten uit Eerbeek

Rotzooit wat aan op weblogs en twitter

Eén gedachte over “The Corporation – Feature, Documentary”

 1. JA! En dan is er een medium wat geheel onafhankelijk van alles en iedereen kan zijn, zie video van CEO van de foundation Katherine Maher!
  De zeg maar de belangrijkste en meest geciteerde bron in Nederland, vooral door studenten en jonge mensen is tot een hoerenkast verworden. Van geldhoeren!

  We weten dit. Iedereen weet dit. Adje Patatje weet dit. Gender Sandra en haar gendervriendinnetjes weten dit. Voor een goed, neutral consensus systeem zijn gelijkwaardige partijen nodig met verschillende opvattingen, en een vangrails in de vorm van zaken vast leggen wat vaste parameters zijn. Als we potje gaan voetballen is er immers ook een scheidsrechter en zijn er vaste regels en daarbinnen mag je je gang gaan. Anders wordt het een puinhoop. Wikipedia IS namelijk een droeve puinhoop.

  De staat in het bijzonder speelt vals! Zij maken één partij veel machtiger dan de ander en halen smerige streken uit. Die spergen invasie en die enorm gender gebiasde Sandra met haar gender vriedinnetjes die uit constant uit één van hun naar keuze onderste genderopeninen gewoon staat te zwammen is namelijk zwaar corrupt! Dit is geen stijl! Je schakelt gewoon al je critici uit, desnoods met een SanFanBan.
  Niet voor niks heb ik ze de Roland Freisler bokaal uitgereikt!

  Stuur mij de beste wiki-jurist die er is. Bijvoorbeeld Engelfriet. Maak een professor Dirk Visser de scheidsrechter en vecht! Vecht goddomme, hoe vaak heb ik Abd niet voorgesteld een juridisch gevecht op Sucks te houden! Stuur mij de beste jurist ter wereld! Om een battle over Europees auteursrecht te houden in connect met wikipedia. Vecht er goddomme voor! Niet met je blote handen zoals ik dat verschillende keren in mijn leven heb moeten doen, nee met je toetsenbord, toetsenbord ridders! Slappelingen!! Fight!

  Maar dat durven de lafbekken niet, nee ze gebruiken liever hun geniepige trol tricks om hun opponent te blokkeren en uit te schakelen, de etters! Om hem de mond te snoeren zodat ze lekker kunnen doorknoeien en kutten en liegen. En het resultaat?

  Ze zijn tot geldgleuven verworden van precies wat jij toont in dat filmpje, en zo gaat de hele jeugd naar DE KLOTEN uiteindelijk en de opleidingsinstituten erbij!!!! En niet alleen de jeugd. De hele kennisecologie gaat naar zijn malle moer, want ze zijn erger dan plastic in de zee en dat is al erg genoeg!!

  En op het laatst? Waar eindigt dit? HA!
  Dan zijn niet alleen de wikiwanklers de geldhoeren van die bedrijven, nee, dat zijn jullie dan allemaal!
  Mijn tijd zal het wel duren, het is namelijk jullie probleem, verder niet het mijne.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.