Spergen werpen

 • Overigens heb ik, misschien ten overvloede, desgevraagd het educatieve doel van Wikipedia hier nog eens uitgelegd. Herhaling is de kracht van onderwijs, werd me geleerd op de lerarenopleiding. Vaart allen wel, niet breken maar bouwen, enzovoorts en aan de slag. Hansmuller (overleg) 15 sep 2020 17:21 (CEST)
  Hans, het is je nu heel vaak en van alle kanten uitgelegd. Ik zeg je nu met een officiële waarschuwing dat je dit dient te stoppen, en je verlies moet nemen. Het is ongewenst dat je gebruikers een andere naam geeft dan ze zelf wensen te hanteren. Ga hiermee door en ik leg je een blokkade op. Ciell 15 sep 2020 17:25 (CEST)

Schermafbeelding 2020-05-12 om 21.48.29

Bron: CC SA-BY 3.0

Zo begon het bij mij met sperg Ymnes:

Graaf Statler bezorgt alleen maar ellende aan de mensen die zich hier in de hoofdnaamruimte wél verdienstelijk maken. Statler is zelf amper in staat een artikel voort te brengen. Graag een herziening van het blok van Natuur12 voor een zo lang mogelijk duur. Op dit soort onzinnige leugens en valse beschuldigingen zitten we hier niet te wachten. Steeds zoekt hij weer nieuwe slachtoffers uit, een tijd geleden was dat Oscar. Het moet een keer stoppen. Ymnes (overleg) 24 apr 2016 10:35 (CEST)

Fout! Fout! Meteen een Global Loc!  

You import conflicts from elsewhere to Wikipedia, you defame fellow users with false accusations of copyvio that you don’t found with evidence, and with privacy you don’t take it rather seriously. To be short, you are punching around as a wild man … There is serious misbehaviour at stake here that give administrators more than enough means to block you indefinitely. I don’t want to go this far this time and leave it with a block of one month, because of serious disturbance of the working sphere and the defamation of other users. But be warned: if all this hassle goes on after your blockade or starts again, a indefinite blockade is by all means at stake.” After it he went on and less than a day later his talk page was shut down because of “disturbance/threat of working sphere”. During the blockade he went on with behaviour on other projects for what he was blocked on nl.wikipedia. I continue just with a number of facts, because it’s to much to mention all. I. e. on nl.wikiquote he was blocked indefinitely on 1 May 2016 (log book)“because of repeated gross personal attacks and unfounded, wild accusations”. He then continued on meta.wikimedia where he misbehaved on Talk:Wikimedia Foundation Annual Plan/2016-2017/draft (which Yger deleted), he cursed many times at he nl.wikipedia administrator that had blocked his talk page.

Aldus Ymnes aldaar op Meta. Na dat 😉 van Ciel…. sorry, Trijnstel, het meisje. Overigens was die Baby Snatcher van mij over dat geile knipoogje naar die Ymnes toen goed aangekomen, dat dan weer wel.

Om te beginnen heeft hij dat niet zelf geschreven maar vrijwel zeker Natuur12, en is het kul! Tuurlijk schrijft ie over, doet elke sperg namelijk. Het gozertje is toch nauwelijks in staat een behoorlijk overlegbijdrage die wat dieper gaat te schrijven? En dan in dat tempo het ene topwerk na het ander produceren, ja vast! En dan met één of ander copyright tooltje proberen te bewijzen dat dat niet zo is. Het is meer een slecht geweten en eigenlijk best wel sneu. Hij wil zo graag maar kan niet. En ik? ik doe eigenlijk niks met mijn schrijftalent, de wereld is niet eerlijk verdeeld…

Die spergen zijn dan ook niet de schuldigen, o nee. Ook Natuur12 niet, de troll. Of wel, maar wie is het? God mogen het weten! Het zijn de chapter free loaders, de free beer en free lunches liefhebbers, en vooral al die semi-overheidsclubs en de overheid zelf die het wel prachtig vond allemaal! Die hebben het gedaan, zij zijn de hoofdschuldigen in dit wiki-drama en deze duidelijk boondoggie die Sandra&friends onder de pet tracht te houden met getroll!! En ook de schuldigen bij dat SanBanFan gedoe van mij, zij hebben niks en niemendal gecontroleerd! Nooit! Nergens! En maar van alles rondgeklep hebben als een kip zonder kop!

Ook die overheden hebben dat niet gedaan, de zaak controleren. En dat terwijl ze met een particuliere club in zee gingen. Zelfs één zonder goede doelen keurmerk en ze zo de wind in de zeilen gaven. En dan die spergenclub op de nietsvermoedende mensheid loslaten, toe nou zeg! Kom op he!

ZIJ hebben het gedaan, en niemand anders!

2 gedachten over “Spergen werpen”

 1. Donder toch een end op, Ymnes.

  https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Suriname_(district)&diff=prev&oldid=57139697

  Jij en copyright, laat me niet lachen man.

  Het tempo waarmee jij het ene na het andere artikel wikipedia oppleurt maakt volkomen duidelijk dat het geen zuivere koffie is. Bovendien ben je een sperg en is je taalvermogen van je overlegbijdrages op geen manier in overeenstemming met je artikelen in de hoofdruimte.

  Niemand kan zo snel een artikel schrijven, niemand! Aan één artikel was ik vaak avonden bezig, wat jij doet stinkt gewoon als een reiger.
  Buiten het feit om dat ik de eerste sperg nog moet tegenkomen die zelfstandig een tekst vrij van rechten kan schrijven. Spergen zijn namelijk niet creatief, het zijn copycats. allemaal!

  Jij droomt er van de sterren van de hemel te schrijven ja. Maar zal dat nooit, maar dan ook nooit kunnen.
  Spijtig, maar dat is de waarheid, Ymnes.
  De Kolonel en ik kunnen echt schrijven, maar jij niet, jij plakt!
  En dat mag niet in ons auteurwet in Nederland, want we hebben geen fair use. En het citaatrecht is te beperkt. Vintroll schoot niet voor niks op tilt met Trijntje 😉 toen ik deze pagina schreef, ech nie.

  (Zie volgende posting, link was defect.)

  Op naar Meta en voor een Global Ban! Kan toch niet man, is toch te gek voor woorden, snap je dat nu echt niet? En hadden die dikbetaalde genderheksjes toch ook moeten zien? Ja toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.