Manager Cultuur

“Ik blijf er maar op hameren. In een infobox dat hier als voorbeeld aangemaakt werd van hoe Wikidata behulpzaam kon zijn en die met louter Wikidata-gegevens aangemaakt was, bleken vier van de zes vermeldingen fout. Zowel Wikidata als Abstract Wikipedia maken gebruik van Wikipedia als bron. Wikipedia kan en mag echter nooit een bron van zichzelf zijn. Er is geen sprake van “kennis delen” als je fouten introduceert. En doordat iedereen hier weet dat Wikipedia geen gezaghebbende, betrouwbare bron is, weet je ook dat je dan door Wikipedia als bron te gebruiken met opzet foute informatie kopieert naar andere taalversies. Abstract Wikipedia is niet meer dan een keuze voor kwantiteit boven kwaliteit. Gelukkig mogen we (nog) stemmen!  HT (overleg) 13 sep 2020 16:29 (CEST)”

CC SA-BY 3.0

Ik blijf er maar op hameren, het is de manager-cultuur met puddingheads.

Vroeger, nog niet eens zo lang geleden, ik denk 25 jaar geleden kwamen de managers merendeels van de werkvloer. Vaak hadden ze alleen maar LTS. Maar ze kende het product door en door. Het waren gewoon slime jongens en daardoor werden ze de baas. Helaas is het manager, direkteur zijn, vooral bij iets wat uit belastinggeld, donorgeld betaald wordt een vak op zich geworden met vele vele cursussen en opleidingen die je daar voor kunt volgen. Gevolg: Dit soort managers weten van toeten nog blazen. Ze kennen simpelweg het product niet.

Manarger zijn is heden den dagen vooral veel opleidingen tot volgen. Meestal gegeven door andere knuppels die er ook niks van bakken. Maar dat vak als manager kun je niet leren, dat heb je aan je kont hangen of niet. Sandra heeft dat dus duidelijk niet. Die snapt van wikipedia geen barst, ratelt met elke Metatroll en autist vrolijk mee, en is wikipedia nu al 8 jaar aan het “managen”. Met stroopwafels, met reisjes, met dikke Amerikaanse T&S mijnheren ontvangen, met overeenkomsten sluiten wat echt, echt de bedoeling en de doelstelling van Wikipedia niet is, met kleppen over harassment terwijl het mens weet van toeten nog blazen.

De puinhoop is dan ook compleet. Die steunt de volkomen verkeerde dingen, want deze zooi die ze gecreëerd heeft met haar spergenshow kan regelrecht de kachel in. Da’s onbruikbare meuk en helemaal onder die misleidende CC licentie die vaak niet eens geldig is, heb ik vaak uitgelegd waarom.

En de cirkelverontreiniging hierdoor van kennisecologie die hierdoor ontstaat is werkelijk on-ge-loof-lijk! Precies op de manier die HT beschrijft, 4 van de 6 feiten klopte niet omdat het meuk van de bodem van het internet geschraapt is. Wiki gaat zichzelf nog meer als bruikbare bron beschouwen. Internationaal.

Maar hun doel dat ze in 2030 de enige bron van kennis zullen zijn gaan ze zo wel halen denk ik . Want het enige wat dan nog overgebleven is is een stinkende, smerige vervuilde kennispool die de rest gewoon vergiftigd en gesmoord heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.