En hier heb ik beslist prangende vragen over, mevrouw Rientjes

“Kanttekening daarbij is dat we weten dat ook voor sommige Wikimedianen ‘overprikkeling’ tijdens bijeenkomsten een factor kan zijn – hoe gaan we daar dan mee om?”

Bron

Juist, die spergentroetelpraktijken. Ik heb het er eerder over gehad en verschillende voorbeelden genoemd, en ik denk dat fenomeen “Ymnes”, waarvoor het gehele wiki-speelveld vrij gemaakt moest worden wel het sterkste voorbeeld was. Klaas en ondergetekende moesten immers geëlimineerd worden voor ruim baan van dit, wat zal ik zeggen, overschrijfwonder? Maar er zijn veel meer voorbeelden van, JurgenNL, TBloeming, Sjoerd de B., Bakkertje Wouter, de nummer mods, enz, enz.

Jij speelt vals. Ad speelt vals. Toos speelt vals. Dannielle speelt vals met haar Klaas-Abitroll blocks. Want jullie hebben een verborgen agenda! En een hééél groot geheim waar ik langzaam maar zeker achterkwam, klein genderheksje van me! Zoals nu weer met je achterhoedegevecht met je in de kroeg met je eeuwig trouwe Ciell aan je zijde in je verloren strijd met die Code of Sucking. It sucks! Ad sucks. Ciell sucks. Jij sucks. Wikipedia en Media sucks zwaar. Alles en iedereen sucks daar! Al jaren!

Weer eens een WOB verzoek bij Maastricht University gedaan vandaag om die overeenkomst met de wiki-beweging. Maar ik kan bepaald niet zeggen dat men hard loopt bij die instituten om de overeenkomsten met jullie openbaar te maken ondanks dat dat volgens de wet toch echt verplicht is binnen vier weken. Iets te verbergen Sandra? Zit er iets onder die directeurspet van je die steeds maar groter wordt? Een spergenlijk in de kast daar op de Mariaplaats mischien?

Ik denk het eigenlijk wel, en ook dat dat lijk eens hoognodig uit de kast moet komen. En anders trek ik het er wel uit, Sandra, desnoods als laatste optie met juridisch geweld. En dat is geen dreigement, maar een belofte!

3 gedachten over “En hier heb ik beslist prangende vragen over, mevrouw Rientjes”

 1. Maar ik snap heus wel wat erachter zit, Sandra. Het pies- en poep botje van Google! Jigsaw!

  https://www.theverge.com/2020/2/11/21133398/google-jigsaw-waymo-nest-brin-page-alphabet

  https://www.pcmag.com/news/how-googles-jigsaw-is-trying-to-detoxify-the-internet

  Waar in het tech lab van WMF volop mee geëxperimenteerd wordt.

  https://meta.wikimedia.org/wiki/Research:Detox

  Waar het ook faliekant mis ging met de Framban, Jan Eissfeldt riep immers plotseling, uitzetten die hap en aldus gebeurde:

  https://meta.wikimedia.org/wiki/Research_talk:Detox#Tool_deleted

  Sja, gaat hem niet worden, klein achterbaks genderheksje van me. Want dat past totaal niet in de Nederlandse mentaliteit van botweg zeggen waar het op staat, genderhoer wat je bent! Je vol laten stoppen met Silicon bullshitgeld, en gewoon je brooddames en heren klakkeloos na papegaaien. Met je spergenshitshow!

  En wie ben jij nu eigenlijk. Wat onbeduidende overheidsbaantjes, een vaag bureautje voor bemiddeling, zal geen vetpot wezen, en plotseling nationale gendertroll nummer één en een vet betaalde directeursbaan van een fake- kantoor met een fake staf!
  Steun? Steun hiervoor? Steun van de wiki-commune?
  Nou niet van mij in die tijd en anders dan van chartermollen heb ik nochtans überhaupt geen steun hiervoor gezien!

  Zo, laat hier je fucking Jigsaw maar eens op los tante, maar elk woord is waar Sandra. En anders stap je maar naar de rechter waar je zo hard mee blufte met je jurist indertijd.

  Of weet je wat, zal ik dat eens doen?

  Genderku….. uhhhh…..trut!

  Like

 2. Want die onder jouw hoede geplaatste spergen kunnen dit helemaal niet! Die kunnen niet schrijven, die kunnen geen conflictbeheersing aan! Maar toch moeten het top-schrijvers, top-conflictbeheersers worden want dat past geheel in jouw Ad zijn Wild-West-dorp-decor-visie! Gewoon wat geveltjes neerzetten, een grote shitstorm er om heen bouwen zoals met die internationale wijven shitstorm op des koning’s kosten! Of al die spergjes naar de dierentuin sturen of op snoepreisje!

  Ik zag het alweer, Wikikkont 2021 moet weer opgetuigd zag ik op de vereenigingwiki, een z.g. Mickey schrijfautomaat voor gaat op voor Arbcom, jij offert in al je goedheid je schaarse tijd tussen het uit je neus vreten door op om in het Universal Code of Conduct Drafting committee plaats te nemen en dit al om de spergen moderatie met shitty Google Jigsaw te redden. Want om dat niet op tilt te laten slaan moet je inderdaad een soort moeder Theresia zijn.

  Dit is nep, dit is zwendel, dit is een kankergezwel! Dit is totaal en dan ook totaal onacceptabel en pik ik simpelweg niet Sandra! Besteed daar die komende ledenvergadering maar eens aan, tante, anders loopt het slecht met jullie af! Reken maar van yes!

  Like

 3. Absoluut de moeite van het lezen waard:

  http://wikipediocracy.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=10599&start=100#p272785

  “The model is terribly broken and nobody should provide any support,
  financial or otherwise, to the WMF in its current incarnation.”

  Geen enkele steun verdienen ze! En eenieder die hierbij betrokken is dient nagejaagd te worden tot op de plee, een spot op gezet te worden, desnoods voor de rechter gesleurd te worden, onder de aandacht van de pers met goede onderbouwing gebracht te worden, kortom onder de steen vandaan gesleurd te worden waar ze al jaren onder zitten en al dan niet met slip aan op de Mariaplaats met voeten in het sneldrogend beton als levend standbeeld te kijk te worden gezet!

  Dit kankergezwel kan nimmer te hard aangepakt worden, nimmer. Instituten en instellingen die hier mee samenwerken moeten gaan begrijpen dat ze niet vrijuit gaan. Dat samenwerking met deze lieden verre van risicoloos was!
  Ook deze dienen aangevallen te worden.

  De WOB biedt hier uitstekende mogelijkheden voor, en mij is ondertussen duidelijk dat één mail met een verzoek tot inlichtingen en het openbaar maken van overeenkomsten met Wikimedia en het moederbedrijf WMF ruim genoeg is om het hele kippenhok van de leg te krijgen.
  Want die gasten weten natuurlijk donders goed dat er van Sandra en haar vriendjes en vriendinnetjes hun spergenclub geen donder klopt.
  En dat het één grote façade en nep is. Ja wat dacht je dan? Dat die gasten dat niet weten? Natuurlijk weten die dat en schijten nu zeven kleuren in hun broek, wat dacht jij!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.