Trijntje ;)

Hier zie je heel goed hoe diep Trijnstel 😉 AKA in het wikiriool zwemt trouwens. 

Professor Zoloft AKA Stanistani , die in 2014 voor arbiter ging runt immers Wikipediocrazy waar Bart legal zo nodig het op een troll-akkoordje met de zeer obscure en inmiddels vertrokken Vigilant gooide, is het niet?  Je weet wel Trijntje, die steward met dat lekere , geile 😉 😉 😉 naar Ymnes, daar hebben we het over.

Sja, Wikipedia, WMF. In Nederland waren ze als foundation allang geliquideerd door de overheid en waren de leders de bak in gemikt. Het is namelijk doodsimpel met één hand op je rug achter op een bierviltje aan te tonen dat het simpelweg naar onze Nederlandse begrippen om een criminele organisatie gaat, beschermd door de beruchte section 230 met al hun mooie social justice praatjes wat hun juridische immuniteit biedt aan de andere kant van de plas.

Toch is en blijft het vreemd dat instituten van diezelfde Nederlandse overheid allerlei zakelijke overeenkomsten met een proxy van WMF, het Nederlandse chapter zijn aangegaan. Je snapt het gewoon niet eigenlijk. Moet toch in die gegist paddo-stroopwafels hebben gezeten vermoed ik, iets anders kan ik niet bedenken namelijk.

Iets is er mis gegaan in elk geval. Op de één of andere manier hebben die stoere Wikipedianen simpelweg niet doorgehad dat zij zich niet in de Amerikaanse jurisdictie bevonden en heel Wikipedia en WMF wel. En bestaat namelijk niet iets als een Nederlandse wikipedia. Of een Duitse wikipedia. Of een Chinese wikipedia.  Het is één wikipedia waarop de wetten van de staat California van toepassing zijn in verschillende talen namelijk. En buiten de staat California, de US of A heb je daar dus niks aan omdat je je buiten de jurisdictie daarvan bevind hier in Nederland. En de zaak knallend onder Nederlands recht zit met dat servertje in Haarlem, en een duidelijk op Nederland gerichte Nederlandstalige sectie.

Nu kan ik natuurlijk zeggen eigen schuld dikke built, had je maar moeten luisteren naar me in 2009, en dat doe ik ook wel. Maar aan de andere kant ik vind het ook wel een drama uiteindelijk. Wat hebben jullie je in de juridische nesten gewerkt zeg! Hier kan je meer WMF stront vinden trouwens, geschreven door mijn voormalige mede-criticus Crow op het forum Wikipedia Sucks. Speciaal voor de liefhebbers van wiki-rioolwater.

2 gedachten over “Trijntje ;)”

 1. Grenst toch aan het ongelofelijke?

  https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Verzoekpagina_voor_moderatoren/RegBlok&oldid=46664267#Graaf_Statler

  Is toch gewoon een trollfarm in volle actie, en niks anders? En dat heeft zich in een Nederlandse rechtsvorm verzameld, hoe gek moet je wezen. En dat artikel van Oscar is toch zwaar corrupt, toch? Is toch gewoon een muziekleraar en een hobby componist en meer niet? Toch geen artikel in weet ik hoeveel talen waard als je de advocaten Ausma en de Jong nog niet eens de moeite waard vind om op te nemen?

  En wat auteursrechten schendingen van mijn kant? Waar haalt die Ymnes het vandaan en het lef vandaan?
  Nee, moet je eens zien wat die gasten zelf op dat gebied flikken, rijzen de haren je ten bergen.

  Louter wijdbekken, zoals ze hier in de streek zeggen. Allemaal losers en wijdbekken.

  Like

  1. Vind ik ook gek.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:Vysotsky

   “Ik ben een Nederlander, woonachtig in de buurt van Leiden. De schuilnaam Vysotsky is bedoeld als eerbewijs aan de Russische toneelspeler, dichter, zanger en zuiplap”

   https://commons.wikimedia.org/wiki/User:Vysotsky

   “I have contributed >8000 images to Wikimedia Commons.
   I was one of the two organizers of a Wikipedians in Special Residence project, cooperating with 12 special libraries in the Netherlands (WSWB, amongst 10 others the EYE film institute and the Rijksmuseum) from 2013 to 2015.’

   En vast niet voor niks, ikzelf heb nog niet eens ooit een chocoladereep gehad voor mijn artikelen en werk met Whallie op Wikiquote. Alleen maar Shit Buckets, SB’s, hun crypto money waarin ze echte vrijwilligers uitbetalen, die beroeps. Em mijn naam is openlijk gedoxxed door Moira in dat bizare blokverzoek dat mijn werk GEEN copvio was, wat in die SanFanBan eindigde. Lees hier maar na.

   https://nl.everybodywiki.com/Graaf_Statler

   Maar wat ik me het meest afvraag, waarom onder een schuilnaam? Dat klopt toch gewoon niet? Dan moet je toch onder je echte naam werken als je one of the two organizers of a Wikipedians in Special Residence project bent?

   Dat lijkt mij tenminste van wel.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.