He zoomer!

He Alberts!

Natuurlijk is het waanzin om te doen voorkomen dat jouw hele generatie bestaat uit valsspelende out of there wrong end talking wiki-Arb’s bestaat, zeg! Of dat jij de jonge mensen zou vertegenwoordigen, alleen omdat je hoogleraar in Groningen bent.

En zullen we het oordeel over al die vrouwelijke lijsttrekkers niet beter aan de kiezers kunnen overlaten, ja? Zowel mannen als vrouwen trouwens? Dat heet namelijk democratie, een woord wat kennelijk niet in jullie vocabulaire voorkomt. En hier hebben we echt Casper des Vaderlands de wikitroll met zijn malle hoogleraarspetje en nep-vinyl-met-digitale-poort en pikkies-toetsenbord-revolutie niet voor nodig hoor!

Geen Stijl fan geworden trouwens Casper? Protop voor jouw over het forum in vakantietijd:

 

Ga jij nou eens met je professorshersens nu eens puntsgewijs onderuithalen wat je collegaprofessor Baudet hier zegt, want mij lukt dat namelijk niet. Want hj heeft namelijk stomweg gelijk. Maar misschien kun je er net zo iets van bakken als je deed met je abitroll zaken inzake mij, Casper. Lekker trollen en laf schoppen vanaf je twitter. Ik zou wel eens eens een echt debat tussen jullie willen zien, maar ik weet hoe dat afloopt, professor als je geen vriendjes met laffe blocktools hebt!

 

Plaatje op, digitaal device er aan hangen, hoogleraarspetje op, toga aan, webcam aan, misschien kun je de mouwen van je toga knippen met die warmte, en succes met het directe digitale debat, professor!

Casper, er dient eerlijk op de bal gespeeld te worden, jongen. En niet doorlopend vals. En om nu te stellen dat elke bij elk jong persoon, een z.g zoomer zijn ouders zijn vergeten hem of haar op te voeden zoals jouw ouders dat vergeten zijn en bij je vrinden, dat gaat gewoon te ver.

Het gaat namelijk om de argumenten, no matter of een man of een vrouw die naar voren brengt, en de toekomst van Nederland. En jullie visie zal niet alleen de boeren vernietigen, maar kompleet Nederland  uiteindelijk. Inclusief  de natuur en de economie. En dat is het heikele punt. En haal jij dat nu maar eens die stellingen met argumenten naar beneden.

And please, wil je de pietendiscussie aan een dialoog in de samenlevenig overlaten? Gekleurde mensen kunnen best wel hun eigen boontjes doppen, hebben ze jou en je vrinden echt niet voor nodig hoor!

 

2 gedachten over “He zoomer!”

 1. Met dit Venndiagram ga ik binnenkort met passer en pen beslist aan de gang, professor.
  Ik krijg me hier toch een inspiratie uit!

  Vervang Mona Keijzer in het midden door Stomme Casper Alberts, zet links Stom wikipedia, en rechts stomme groene agenda, en je bent me dan toch een end!

  Like

 2. God, je geloofd je ogen gewoon niet. Onze troll des vaderlands, zo mag ik hem toch wel noemen met zijn getroll tegen mijn persoon met zijn geniepige wiki-abitroll commissie en blocktool in samenwerking met allerlei vrij ranzige chapter-types heeft het over onderwijs! Ik wist niet dat ie het in zich had!
  Wordt je voor betaald mister, statistiek onderwijs geven.
  En je weet het, je hebt leugens, grote leugens en statistieken zoals het oude gezegde spreekt wat ik nog van vroeger ken.

  Je maakt met sprongen vorderingen professor! Zie je nu wel dat het gewoon een kwestie van opvoeden was?
  Zie ik je toch? Dat jullie ouders vergeten waren jullie op te voeden? Nou, dan doe ik dat maar.

  Nu nog een mooie klassieke Thorens draaitafel met SME arm, AKG elementje, mooie Quad VA One erbij, een paar mooie boxjes, en dan wordt het misschien ook nog wel wat met dat vinyl van je!

  https://www.quad-hifi.co.uk/va-one-plus/

  Goddomme, Casper! Een digitale poort aan je draaitafel, ga je schamen zoomer!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.