Why Kat?

Schermafbeelding 2020-06-14 om 17.02.00

CC SA-BY 3.0 Bron, hoofdauteur KatTiel

Bekende naam trouwens. Stuurde me net als Edo ook zo een leuke mail, zal maar niet herhalen wat er instond, maar ik heb hem nog wel.  En die Ronn op de verwijderlijst, ja moet weg, weg, weg, weg. Zonde vinden de Heren van Eerbeek, we bewaren het gewoon, je weet maar nooit.

Weet je nog dat je toen ik nog Sir Statler was je vroeg of ik hier meer van wist, van deze glassculptuur?

260px-Gasvlam_Piel_van_Tiel

CC SA-BY 3.0 RVTiel, Commons.

Nou, nog steeds geen flauw idee Kat, nooit bewust opgemerkt, ik sprak de waarheid daar. Was ook allemaal erg goor en vervallen, die oude gasfabriek. Het viel niet op en ik ben nu eenmaal eigenlijk een Amsterdammer van huis uit, is nooit meer goedgekomen eigenlijke, ken  nauwelijks zelfs maar straatnamen hier in de streek. En die Jan? Nooit van gehoord! Echt niet! Heus niet! Totaal onbekend voor mij!

Nog leuk op de camping, Kat? Ja, het weer zit wat tegen, maar altijd beter dan zo een on-line bijeenkomst in het Nationaal Archief. Want kijk eens hoe goed wij zijn, hoe social justice! We schrijven over her koloniale verleden, foei, foei foei Nederland!

Mis Kat, dit zijn de helden.

https://www.ad.nl/buitenland/extreemrechtse-demonstrant-gered-door-black-lives-matter-betoger-in-londen~aaa37953/

Dit zijn de iconische foto’s van de echte helden die onvergetelijk worden. Niet jullie belachelijk pikkies-keyboard-revolutie, die is ronduit bespottelijk namelijk.

5 gedachten over “Why Kat?”

 1. Als ik hier toch mevrouw KatTiel haar naam invul val ik nu echt van verbazing van mijn stoel. En dat na jaren wiki-waanzin.

  https://www.joodsmonument.nl

  Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat iemand met zo een familie geschiedenis ook maar wat dan ook met een vereeniging wil te maken hebben die Edje de Roo een koninklijke onderscheiding laat opspelden? De man van de anti-semitische mails die één van Nedelands topadvocaten beledigd heeft, naast mij? Om vervolgens door die club ruim op het schild gehesen te worden bij WMC 2017?

  En dan met zulke lui in het Nationale Archief gaat zitten? Voor een leuk schrijfmiddagje?

  Wie is hier nou gek, die wikigasten zeggen alsmaar ik, maar dit is toch gewoon absurt?

  Like

 2. “Als er corruptie is, dan moeten we ergens terecht kunnen en dan moet er oor zijn en zonodig gewaarschuwd en tegen opgetreden worden. Maar ook als we supervisors hebben, moeten die gecontroleerd kunnen worden op hun zuiverheid en eerlijkheid. Transparantie is juist wat Wikipedia groot gemaakt heeft en wikivreemde geheimhouding kan alleen als die gecontroleerd wordt.”

  Ymnes (overleg) 14 jun 2020 21:17 (CEST)

  😉 😉 😉 😉

  Geliked door 1 persoon

 3. Even hier.

  Verklaring.

  Ik heb nooit enige mail verstuurd van een emailadres met mijn echte naam erin, en met het account wat dat wel wat kennelijk bevat en dus identiteitsfraude pleegt heb ik niks van doen.
  Sterker nog, ik heb er indertijd zelf vrij bedriegende mails ontvangen van zo een soort email adres. Dit kan nagevraagd worden bij IJzeren Jan, die heb ik toen om asessentie gevraagd en ze aan hen doorgestuurd.

  Dit is een naar bijeffect van alle vrij aan te maken email services, je kan alles zo avan alles aanmaken, als je wilt zelfs in naam van de premier erin.
  Niet lang geleden is een dergelijke mail verspreid met een foto erin verspreid, nou de persoon was mij totaal onbekend en ik kan me niet herinneren ooit ook maar een conflict met hem gehad te hebben. Zijn woede is hem dan ook absoluut vergeven.

  Met de beheerder hier heb ik geen enkele verbintenis, ik ben hier slechts te gast, we hebben zeg maar geen of hooguit sporadisch contact.
  Ook heeft beheerder mij nooit wat over wie dan ook verteld. De namen die ik ken heb ik van het WWW opgepikt puur met goed opletten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.