We rijden!

800px-Wikipedia-sobibor-1Bron: Commons, Auteur Jacques Lahitte, Licentie:CC SA-BY 3.0

Een passagier aan boord, onze eigenste Ad met zijn gedragscode en warme contacten met het Trolling&Sucking departement van WMF! Gaan we Ad!

Op naar dit station, de rails ligt er nog, en al je vrinden zitten in de wagons met dichte deuren! Mooi toch Ad? Heb je toch goed voor elkaar met je doortrollen?

3 gedachten over “We rijden!”

 1. Ik ben van huis uit een Marxistische hippy, dus daar zit het niet, jaren in vrij extreem linkse kringen inclusief kraakpanden vertoefd.
  Maar dit is geen stijl, salon socialisten! Dit is rattengedrag! Dit hele artikel! Jullie hele schijnheilige linkse agenda met rechts zakken vullen!

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Thierry_Baudet

  https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Thierry_Baudet&action=history

  Das’s geen stijl! Kan het niet meer dan hier eens zijn met Baudet.

  Die man kán zijn werk gewoon niet doen met jullie op de achtergrond. En hij zegt heus ook wel eens dingen dat ik ook denk, hm, sja, professor Thierry, maar hij legt hier prima uit waarom hij dat soms doet. En in grote linen heeft de man stomweg gelijk.

  En nee, Marrakech, ken je achtergrond niet, dacht dat die Marrokaans was, en nee, Micha Kat heeft me ooit iets over je verteld, je moet niet zulke boze mails naar me sturen.

  Het gaat me namelijk hierom. Het gaat me om het door de linkerachter deur gepuste waardeloze culturele gebouw Zinder met weet ik hoeveel laadpunten die niemand ooit gebruiken zal in Tiel. Want dat kan namelijk helemaal niet in parkeergarages, dat laden van die krengen van prototypes van batterijauto’s die op subsidiegeld rijden. Of opgeladen moeten worden met een niet bestaand net, wat ook weer van subsidies aan elkaar hangt moet gaan hangen. Het zijn namelijk groene leugens, helpt niet, is alleen maar goed voor de groene portemonnee.

  Om nog maar niet te spreken van de culturele Tielse oorlog die gaande is, een koor en een orkest naar de kloten door jullie ratjes, de beschadiging van mijn goede naam en persoon, het totaal vernielen van de Tielse cultuur om maar jullie smerige, geniepige linkse agendaatje op de meest creepy way er door te drukken. 10 miljoen naar de maan, en nog bak je eruit in de zomer en klinkt het voor geen meter! Wat een afgang! En dan die ruzies tussen oude vrienden die jullie gegenereerd hebben, dacht je dat je mij zo makkelijk aan de kant kon trollen voor jullie wikishit? Jokers!
  Achterbaks, vuil en gemeen was her, en daarom neem ik jullie nu mee op de trein naar Sobibor. Daarom, en alleen daarom!

  Geliked door 1 persoon

 2. “Ik ga hier gewoon niet op in” aldus Klaver.
  Wat een droplul zeg!

  Het punt is dat het allemaal helemaal niks met groen, links of rechts te maken, maar met gezond verstand. En als je dat gezond verstand gebruikt dan zie je dat met investeren in de BESTAANDE infrastructuur en die verbeteren VEEL meer klimaatwinst is te halen voor veel minder geld!

  Nu brand je compleet California af met je monocultuur voor je snelgroeiende hout, luist met je 2 tot 4 duizend euro subsidie mensen in elektrische auto’s die de heer moge weten ooit schoon opgeladen moeten worden, waar geen caravan achter kan, die constant met lege batterijen staat en nog eigenlijk rijdende prototypes zijn op de kosten van de belastingbetaler. In elk opzicht! Om aan te schaffen, om ze te laden, en dat terwijl de nieuwste Bosch dieseltechniek ook brandschoon is! En zo ingepast kan worden in de bestaande infrastructuur. Bevorder dat dan!

  Aardgas is schoon, ruim voorradig, kan gemengd met waterstof, is er in overvloed, nee, dank zij Professor Casper en zijn linkse maatjes moeten we over op de niet te betalen, herrie makende warmtepompen, die op god mogen weten waar de electra vandaan moet komen moeten draaien!
  Met een giga schuld voor de huiseigenaar, wat zijn huis in een benauwde oven zomers veranderd zodat hij een airco moet ophangen! En een zeer ongezond binnenklimaat, en het levert NIKS op!

  Zinder. Een niet gevraagd en gewenst gebouw door degene waar het voor zou moeten zijn.
  De mensen die de muziek maken. Klinkt niet, niet de juiste sfeer en een directie van minkukkles die zich met de artistieke kant gaan bemoeien. Die vervolgens met hun 10 miljoen gebouw elke cultuur vermoorden. Dood, kapot, weg, te slecht voor woorden, alsof je zonder overleg met muzikanten de Abbey Road Studios afbreekt. En daar helpt een akoestisch systeem voor 80m mille niet tegen, trappen ze niet in! Die lui willen the real stuf, geen chemische toilet met een minkukkel directie! Die willen muziek maken, geen groen politiek speeltje zijn, trappen ze niet in!

  Je inlaat met een duistere vereeniging, zonder gedragscode, zonder erkenning of keurmerk. Gefinancierd door niet eens een linkse club, nee een stel dwazen. Met heel veel total bullshit geld.
  Het Nederlandse erfgoed simpelweg verkwanselen, op een side met kinderporno zetten. Die met de licenties van de Nationaal Gallery klooit, waar moderatoren regelmatig een foto van hun eigen pik opladen, waar charterleden bewezen met metadata kloten om vervolgens schijnheilig met een piratenvlag rond te gaan wapperen. is toch verschrikkelijk?

  Dat daar de topstukken van de Nationale Bibliotheek heen moeten? Of voor mijn part onze Betuwse Flipje? Waarvoor? Waarom? Wat kost serverruimte nou eigenlijk en een nationale side bouwen? wat is de meerwaarde van het bij een stel boeven buiten de Nederlandse jurisdictie te zetten zodat je er nooit meer wat over te zeggen hebt, als Nederlandse culturele en onderwijs instellingen?

  Ik kan er met mijn oude, Marxistische linkse hippy hersens gewoon niet bij! Is dit nou waar we letterlijk voor gevochten hebben? Op de barricades hebben gestaan? Met vrouwenrechten en al? Om er seksloze wezens van te maken? Want een beetje vent transgend?

  En waarom mogen vrouwen niet gewoon doen wat ze leuk vinden en in hun aard ligt, wat is er tegen? Moeten wij mannen maar gezellige high teas gaan houden en de vrouwennaarn de kroeg? Is het dan goed? Wat is dit voor waanzin met een stel geflipte gender bitches die het wel ff voor Nederland zullen uitmaken:? Dik betaald:?

  Wat proberen jullie nu toch op te lossen met jullie agressieve wikigedram,. niks toch? Jullie maken toch alleen enorme brokken en zijn gigantische brokken piloten?

  Heeft toch helemaal niks met politiek uit te staan?
  Helmaal niks. Is onzin

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.