wat ging er goed (niks), en wat ging er goed mis.

Dit en dit is natuurlijk allemaal voor de bühne, wikihotel Californië kun je immers nooit meer verlaten, je wikihistorie volgt je immers tot het einde der dagen, Ad en Dutch.

Ik heb het al eerder gezegd je kunt geen wiki-rioolwater in wijn veranderen. Dat T&S team is een farce, en de WMF directie ook.  Die hebben de wet van Californië aan hun kant, geven geen reden voor office bans, en doen precies wat ze willen. Beschermd door Section230 wat zelfs crimineel handelen afdekt.

Maar daar hebben we ook niet zo veel mee te maken omdat dit gehele drama zich, behalve de effectieve ban, in de Nederlandse jurisdictie afspeelt. Een raadsel wat die Ad toch doorlopend buiten onze landsgrenzen zoekt.

OK, ik had volkomen terechte kritiek op het werk van een (indirect) door WMF betaalde editor. En dat vond men, deze editor onacceptabel, deze diende eerst een valse copyvio claim in, gehonoreerd door Natuur 12 onder luidt applaus van je de wiki cabal zou kunnen noemen. En dat leek opgelost. Kascorrupt natuurlijk, maar toch. Met hulp van de kascorrupte Trijnsstrel en Meta stewards.

Maar, alsof dit niet erg genoeg is, is er daarna een hele akelige claim over mij gedeponeerd. Deze is claim is eerst (terecht) serieus genomen, en toen is het heel erg fout gegaan.

Men is namelijk niet zelf gaan onderzoeken, heeft geen hoor en wederhoor toegepast. En toen ging het nog veel fouter! Want als er dergelijke aanwijzingen zijn, en ze zijn serieus, dient men bewijzen te verzamelen en daar mee naar justitie te stappen. En NIET naar een of andere louche Amerikaanse foundation met een halfbakken T&S team, wat uiteindelijk brandhout blijkt te zijn.  En die zich notabene ook nog verschuilt achter de wet van Californië vervolgens! Wij hebben geen reden nodig om uit te sluiten. Inderdaad, zie het Lomax arrest.

Maar toen kwam pas de echte ramp. Men is deze claim als echt en legitiem gaan beschouwen en er naar gaan handelen! In mijn directe sociale omgeving zelfs, het Wiki café in Tiel in fiasco Zinder MOEST en zou er immers komen. Maar die claim was niet juist, nee die was vals. Het sloeg helemaal nergens op. Maar toch drukte men dat wiki cafe maar door en ruimde Statler uit de weg.

De crash

Dat kon natuurlijk niet goed gaan. Statler altijd zeer geliefd hier, mevrouw Statler, een lokale muzikale ster al meer dan 35 jaar, razend populair. En daar kwamen de wiki krukken aan en bakte er als gewoonlijk……. niks van.  Geen pest!  Geld vangen en prutsen als altijd. Wikipedia en media op zijn best. Moet je nagaan hoe ze op hun slechtst zijn!

Maar de artistieke groep loyaal rondom de Stalers geloofde er geen pest van en pikte het simpelweg niet! Bovendien is dit een heel gesloten streek, ze moeten hier niks van buitenstaanders hebben, en zeker niet van die maffe wikigasten. Dus stortte het gehele culturele leven waarin dat Zinder van moest zinderen als een kaartenhuis in elkaar!

Tielse vetes, ruzies, verwijten en scheldpartijen zijn het gevolg nu. En ik ga echt mijn mond niet verder over houden, vooral na wat er in Amerika zoal gebeurd is. Toen jullie broodheren het wel ff op zouden “oplossen.”

Het is hier in “onze kringen” echt ons kent ons. Het is dus nu echt oorlog tussen mij en jullie, en terecht zeg! Zijn jullie nou helemaal belatafeld en nu het een beetje onder de pet houden, sodemieter op Ad, op naar Sobibor verdomme! Op naar het Nationaal Archief! Ik zal eens wat lijken voor jullie daar uit de kast trekken, heb je nog geen weet van!  Kijken of er dan nog wat van je bluf over is, dan een goede dosss Ausma erover, en moet jij eens kijken, Ad! Niet veel ben ik bang, en van je vriendjes ook niet meer.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.