I don’t feel the need to discuss things with GS 6 May 2016

Ho eens even, vriend

Jij komt hier als een duiveltje uit een doosje ozetten, gaat geen enkele inhoudelijke discussie aan maar begint ongemotiveerd te roepen dat ik geblokkeerd moet, terwijl ik aanvoer dat jij mij op elke manier de mond probeert te snoeren. Nou weet ik donders goed dat jij een van de sokpoppen van het sokpoppencomplex Chris bent, (ex?)Wikimedialid, die nog nooit van zijn leven een artikel heeft geschreven, en die zijn wiki-levenswerk er van heeft gemaakt mij lastig te vallen en zwart te maken, en dat geeft verder niet, maar geef jij mij eens een, en als ik bedoel een wapenfeit van bijvoorbeeld een mooi artikel wat jij hebt geschreven.

En iemands OP dichtsmijten die ziet dat verschillende gebruikers gewoon aan het overschrijven zijn op grote schaal, dus copyvio plegen, en die ageert tegen een geheime CU, staalt ook niet veel professionaliteit uit is het niet? CaAL, je bent een enorme troll en sokpopspeler, geef dat eindelijk eens toe! Graaf Statler (talk) 08:19, 6 May 2016 (UTC)

Met sokpopspeler stel ik keihard dat jij sokpopcomplexen faciliteerd, Casper. En dat je een enorme troll bent met je geniepige blokjes, je geabitroll met spergs, en mij constant de mond snoeren lijkt mij ruimschoots bewezen. En voor de rest van je “wetenschappelijke” werkzaamheden geef ik op voorhand ook geen drol.

Maar zeg, had jij het in je oratie niet over integriteit? En lees ik in die link daar niet iets over sloppy science? En wat voor gevaar dat inhoudt, professor?

Citaat Prof. dr. Lex Bouter:

“Ik ben bang dat jonge academici vaak onvoldoende te horen krijgen wat verantwoorde onderzoekspraktijken zijn en welk gedrag ze moeten vermijden.”

Ik kan niet anders dan dit volledig beamen, mede boomer.

Bron 

Eén gedachte over “I don’t feel the need to discuss things with GS 6 May 2016”

 1. https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg_gebruiker:CaAl&diff=prev&oldid=56309354

  (Archivering. @Akadunzio: ik heb totaal geen behoefte aan verdere uitleg van jou, laat staan geklaag over dingen van een jaar of 10 geleden. Dacht dat dat inmiddels wel duidelijk was.)

  Kijk, hier ga jij de mist in Professor en je bent bepaald niet de eerste. Want, voor jouw mag dat verleden zijn, maar voor diegene op wie jij je lompe poten zetten in je race naar de top dus……… niet.
  En er is iets wat jij niet in de gaten hebt en had, en alweer je pappie en mammie je zijn vergeten te leren, je komt mensen altijd twee keer tegen.

  De eerste keer op je weg naar de top, denk een Mad Mike, maar dan. Dan hang je met een snelheid van 0 km per uur op het hoogtepunt en dan komt het! Dan begint je weg naar beneden, want what is going up, must fall down en zeker als je zo misdragen hebt als jij in het verleden. En bij die val naar beneden werken de regel van de zwaartekracht in jouw geval niet, want.

  Je komt namelijk mensen altijd twee keer tegen, en juist die bepalen de snelheid van je val en of je überhaupt valt. En dat ziet er het gehele slagveld overziend niet best voor je uit, Casper.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.