Bedenk je één ding, zoomer…..

Schermafbeelding 2020-05-17 om 13.58.03

(Bron: Twitter)

Hoogleraar zijn houdt vééél meer in dan je volle ornaat, Casper.

Schermafbeelding 2020-05-17 om 14.00.53

Een hoogleraar is door de koning of koningin benoemd, Casper, en dat schept verplichtingen. Ooit merkte ik  tegen BasvB op ’t is jammer dat je ouders je zijn vergeten op te voeden en datzelfde geldt voor jouw. Noblesse oblige en dat geldt zeker ook voor intellectuele adel en dat hadden jouw ouders jouw met de gouden paplepel in moeten gieten en hebben dat dus duidelijk verzaakt, mister! Je hebt je zwaar misdragen als de eerste de beste Sperg, Casper Alberts.

Want jij dacht, ik ben een Alfa mens dus de wereld draait omdat ik er op loop. Maar dat is niet waar, Casper. Want een Alfa mens zijn is niet alleen de Alfa maar de Alfa en de Omega, de sjofele bescheiden dienaar zijn die de bescheidenheid zelve is, vrind.  En dat van die omega hebben je ouders je niet duidelijk genoeg gemaakt, Casper, een groot manco.  Hoogmoed komt hard ten val zegt het oude spreekwoord al. Want als we zitten te schijten zitten we allemaal met ons broek op ons knieën, koning, keizer, admiraal, wij allemaal. En jij dus ook, professor Alberts. En hou dat in het vervolg voor ogen, fucking Zoomer wat je bent!

 

3 gedachten over “Bedenk je één ding, zoomer…..”

 1. Ben toch eens wat meer over je gaan lezen, Casper, nooit gedaan omdat je me feitelijk geen klap interesseert met je Sperggedrag.

  https://www.casperalbers.nl/nl/

  “Mijn hoofdonderzoekslijn betreft psychologische dynamische modellen. Om echt goed de processen die ten grondslag liggen aan menselijk gedrag te begrijpen, zijn losse observaties op een enkel tijdstip onvoldoende.”

  Ja, ja ja. Interssant voor iemand met precies één jaar met echt succes voltooide kleuterschool. Dus, losse observaties zijn niet genoeg begrijp ik hieruit? Je hebt meer nodige, digitale rekenkracht zogezegd? Digitale power?

  “Ik ontwikkel nieuwe modellen en pas ze toe op gedragswetenschappelijke data uit verschillende contexten, met een nadruk op klinische en omgevingspsychologische data.”

  A, interssant! Ik ontwikkel namelijk ook! Ik ontwikkel LGB model treintjes en pratende analoge poppen collega ontwikkelaar, maar die rijden tenminste en werken al minstens 20 jaar feilloos. En jouw fucking trollbot modellen dus simpelweg……. niet.

  “Ik vind het van groot belang dat het algemeen publiek goed inzicht kan krijgen in het werk dat wetenschappers uitvoeren.”

  Zoals bijvoorbeeld het inzicht in je rol als nestor van de abitrollcommissie der trotse Nederlandse Wikipedia, maar liefst met de Erasmusprijs bekroond Casper? Om maar eens een dwarsstraat te noemen?

  Flikker toch gauw op, Casper! Joker dat je bent!

  Like

 2. O, ben jij er zo eentje, professor.

  Zo een stuk ongeluk van de klimaatmaffia. Dan weet ik méér dan genoeg, professor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.