Dit is heel, heel goed nieuws.

Eindelijk een lichtpuntje in de corona crisis, heeft het toch wat goeds voortgebracht.

Let op, Wikimedia Nederland heeft voor de komende weken alle geplande wikizaterdagen, schrijfbijeenkomsten, workshops en andere bijeenkomsten geannuleerd. Wij hebben onze partnerorganisaties gevraagd ook hun Wiki-bijeenkomsten – zelfs kleinschalige bijeenkomsten – te annuleren, voor zover zij dat niet al hadden gedaan. Meer informatie hierover vind je in het bericht ‘Gevolgen van corona-pandemie’op de website van Wikimedia Nederland.

(Link)

Het stellige advies van mij is, en ongetwijfeld van de rest van de heren van Eerbeek aan het Nederlandse chapter is om als deze weken voorbij zijn als de bliksem voor een totale afbouw te zorgen en een definitieve lock down en haar nobele missie back to sender te zenden naar LA.

Dit voor er echte ongelukken gebeuren doordat ik een (juridisch) ongeluk aan jullie bega. Want ik ben niet woedend op jullie, maar razend zoals jullie vast wel begrijpen. Of beter witheet!

En ik niet alleen!

Vraag Bart Legal Verstieck vooral eerst om de details die hij na zijn corona wens van mij heeft gekregen en deel dat je broodvrouw Maher maar mee namens mij!

Maar ondanks alles (en dat is heel veel) wens ik toch jullie gemeend veel gezondheid toe. En in het bijzonder veel gezond verstand, want daar ontbreekt het jullie kennelijk totaal aan!!! Maar dan ook totaal!

Martin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.