Nou, duidelijk geen taal gestudeerd, Frans

Da’s hier maar weer eens al te duidelijk, Frans. Maar wat hebben jullie eigenlijk wél opgestoken in al die studies van jullie vraag ik me vaak af.

@grijz – Dag Hans, zoals je weet deelt het bestuur jouw opvatting niet. We hebben het verschillende malen besproken en we blijven erbij dat ‘het geheel van alle kennis’ een correcte vertaling is van ‘the sum of all knowledge’. Grijz (overleg) 9 mrt 2020 21:13 (CET)

(Bron, CC BY-SA 0.3)

Kijk even hier Frans, daar doe ik met Whallie al een verwoede, helaas mislukte poging, in 2016 al, om het verschil tussen sum, summery en een geheel uit te leggen en wat dat mission statement in het Nederlands zou moeten zijn!

https://nl.wikiquote.org/wiki/Jimmy_Wales

Want dat kun je hier in de bijbehorende discussie lezen. Nog van voor de tijd dat ik er door jullie Tilburgse achterbuurtexpert definitief afgetreiterd werd.

https://nl.wikiquote.org/wiki/Overleg:Jimmy_Wales#Beveiliging

Eén gedachte over “Nou, duidelijk geen taal gestudeerd, Frans”

 1. Nee Gijzenhout zal het ons ff uitleggen allemaal, we blijven erbij dat ‘het geheel van alle kennis’ een correcte vertaling is van ‘the sum of all knowledge. Vast ja. Sum of summery vertaal je met een geheel. Prachtig Frans. Wat een talenknobbel heb jij!

  Voorzitter Frans, moet je eens kijken.

  https://www.mediawiki.org/wiki/User:Grijz

  Werkelijk overal zit mijnheer het talenwonder vooraan met zijn snotkoker en vindt zelfs nog tijd om mij een of ander blufbriefje van een juristje te laten sturen wat hij na één mail van mijn kant samen met Sandra spoorslag intrekt.

  Maar mijn counterclaim staat nog als een huis, vrind!

  Hier ga ik jullie niet mee weg laten komen, voor je eigenbelang mijn goede familienaam daar in de US of A door het slijk slepen, wat denk jij wel Frans Gijzenhout!
  En dan die rare mails van Edo onder de tafel schuiven, om van het rare geabitroll maar niet te spreken van jullie “leden”, kom op hé!

  Wie denken jullie goddomme wie je zijn om mij zo te behandelen? Stelletje patjepeeërs!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.