De encyclopedie waar elke malloot zijn eigen bot kan bouwen

Sja.

https://wikipediasucks.co/forum/viewtopic.php?f=10&t=1667

Gut.

https://wikipediasucks.co/forum/viewtopic.php?f=5&t=1666

O.

Vig zijn commentaar hierop:
(Members only, Wikipediocrazy, Wikimedian Folks Too Embarrassing for Public Viewing)

“Maximum cringe !”

Wat zal ik er eens van zeggen anders dan inderdaad maximum cringe en we inderdaad circling the drain at this point op het moment. En dat mijn American slang er met de dag op vooruit gaat.

Abd heeft ondertussen mij verbluft in mijn Treehouse achtergelaten met nu alleen nog de princess en wat duistere nationalisten van Russische komaf. Kennelijk om zich nu met 100% op zijn slapfight met Vigilant te storten waarbij geen van de partijen ook maar in staat is een deuk in een pakje boter te slaan en Abd beweerd over bovennatuurlijke forumbeheertechnieken te beschikken en beide partijen om beurten de victory uitroepen.

En nu is het ook nog eens zo dat het IQ van Abd schijnt in de buurt van dat van Einstein te liggen wat nu ter discussie staat. En verder blijkt Vig zich bij een of andere duistere maar dominante fractie aangesloten te hebben, de ons in Nederland totaal onbekende gebroeders Smith, de aartsrivaal van het genie Abd.

Ik zei het al eerder, denk je dat ze mesjoche zijn op de Nederlandse Wiki dan heb je het Amerikaanse moederbedrijf nog niet gezien. Ik heb in de boomhutten gisteren wat schrijfselen van de heer Lomax ingezien in een ander tree house en eigelijk is mijn enige conclusie dat ondanks zijn absoluut hoge intelligentie die hij heeft er iets hartstikke fout zit in die bovenkamer van hem.

Hij blijkt namelijk niet in staat achteraf te bepalen wie eerder wat heeft gezegd en is niet in staat dat te scheiden. Hij wisselt heel vaak om wat hij en de ander heeft gezegd en denk daardoor dat hij altijd gelijk heeft. Hij claimed namelijk doorlopend zijn gelijk met de correcte argumenten die de ander eerder tegen hem heeft gebruikt. Mogelijk een gevolg van zijn ADHD, de medicijnen, zou kunnen, maar dat dat zou je aan een vakman moeten vragen. Ik ga geen armchair diagnoses zoals Vig doet stellen, maar ik denk dat hij een heel oprechte man is en hier helemaal niks aan kan doen. Maar als je deze abdistische opvattingen in een bot stopt dan heb je, heb je………ja, dan heb je de ultieme trollopedia uiteindelijk.

3 gedachten over “De encyclopedie waar elke malloot zijn eigen bot kan bouwen”

 1. Hij zit maar in die data te roeren, onze Abd. Hier over die Smiths brothers. (Zie Sucks)

  here is more work I could do with the data I have, but the evidence is strong that there are, in fact, two active brothers.
  1. There actually is a twin brother.

  Maar zijn hoofd is een omgevallen boekenkast waar hij met een zaklantaarn in aan het rondneuzen is, met allerlei data die hij te hooien te gras verzameld heeft. En zoals ik Abd heb leren kennen zal er waarschijnlijk/vrijwel zeker allemaal geen hout van kloppen.
  Het zijn allemaal flarden uit gebeurtenissen op de Wikiuniversity van jaren geleden waar vaak geen touw aan vast te knopen is.

  Dat is indertijd ook een hot item op WP-Nl geweest, maar het fijne weet ik er niet van anders dan dat het een droeve puinhoop was.
  Dit is een zeer, zeer zwaar conflict in het moederbedrijf, dat is wel duidelijk onderhand, een heidebrand die richting een uitslaande brand voortdenderend, en het welgemeende advies aan onze Nederlandse wikivrienden van de heren van Eerbeek is (althans van deze heer), geef volledige duidelijkheid en wordt transparant want dit onder de pet houden eindigt in een ramp. Een enorme ramp.

  Mark my words.

  Like

 2. O, o, o, en nu stuift het vol gas Reddit op en dan weet je het wel.

  Vig heeft al een zware clash met Jimmy himself gehad op Reddit, natuurlijk kwam het dames bezoek van Jimmy in Moskou met een WMF creditcard even voorbij, ja, ja, munitie genoeg voor tijden wikipret die we tegemoet gaan!

  Nou ja, pret, zo leuk vind ik dit niet, vandaar mijn wijze advies, kies eieren voor je geld en breek dit open voor het te laat is!
  Want ik weet na die jaar digitaal in America vertoeft te hebben wat er boven de markt hangt en dat is bepaald niet mis, dit is maar een topje van de strontberg.

  Wegwezen daar!

  Like

 3. Sja.

  “Tegenvraag aan Saschaporsche: wat is de meerwaarde van energie die gestoken wordt in het bijhouden van een dossier? Ik heb zelf het gevoel dat we sinds een jaar in het algemeen bijna geen dossiers meer bijhouden in nl.wiki omdat het nut en de noodzaak er steeds minder van ingezien worden. Ik weet dat er tijdens afgelopen Wikimania door NLse Wikimedianen energie gestoken is in een nieuw vandalisme-tool waarvan ik zelfs al de naam vergeten ben. Ik heb echter geen idee wat de status van de mogelijke introductie daarvan op nl.wiki is. Groet, Ecritures (overleg) 29 jan 2020 17:59 (CET)”

  Wat moet je daar nu toch nog op zeggen.

  Weinig.

  Behalve dat ik me heel goed kan voorstellen dat Dannielle die naam van dat bot/tool zo snel mogelijk heeft verdrongen.
  En dat de meerwaarde inderdaad erg onduidelijk is, maar de minderwaarde des te meer.
  Want door zo een dossier werd ik dus gedoxxed, Schimske wees me er per mail fijntjes op.

  “Even een paar algemene vragen aan alle Wikipedianen: “Waarom vind je het uitbreiden/bijwerken/onderhouden van Wikipedia belangrijk voor het publiek……..enz. Just curious! Groeten, -Sjoerd (overleg) 29 jan 2020 16:13 (CET)” (Dit ben ik trouwens NIET ondanks de vrolijke kleurtjes.)

  Dat is een hele goeie Sjoerd, waarom werd in dat krankzinnige blokverzoek van Ymnes boy plotseling dat doxxing verzamelsjabloon in de strijd gegooid terwijl het om vermeende copyvio ging volgens Ymnes? Door MoiraMoira? En waarom moest mij dat daarna breeduit gemeld worden?

  Sja. Wat moet je hier verder allemaal nog op zeggen. Ik weet het eigenlijk niet zo goed meer. Echt. Andwoorden krijg je toch nooit, men zwijgt letterlijk in alle talen.

  Weet je wat? Ik zal jullie eens een anekdote vertellen die ik ooit las in de krant lang geleden in zo een WO2 herdenkingsperiode als we nu ook hebben. En als het niet helemaal getrouw is is het in elk geval goed verzonnen. Over een vernietigingskamp. De parallellen zijn opmerkelijk en ook zitten er vele elementen in die wijze lessen bevatten.

  De oorlog was over en de legers kwamen er aan. Een hoge SS officier zaten samen met een gevangene op een heuvel op ze te wachten nadat de overgebleven joden het bevel hadden genegeerd om de lijken verder op te ruimen. Schiet mij dan maar dood hadden ze gezegd, ik vertik het verder. Maar de Duitsers waren ook moe van de situatie en de oorlog en hadden dat niet gedaan.

  De SS officier zat te huilen en sprak: Hoe kunnen we dit ooit verantwoorden, wat hebben we gedaan! Wat hebben we gedaan! Kennelijk drong de realiteit tot hem door op dat moment.
  De joodse gevangen zag het aan en probeerde de man te troosten en sprak tot hem: Wind je niet zo op man, wat hier is gebeurd is zó absurd, dat geloofd toch geen hond. Daar krijg je heus nooit last mee hoor.

  Als er één ding is waar ik niet in geloof is het zaken onder de pet houden, want dan bouw je Boondoggles mee die zijn weerga niet kennen namelijk. (Eerste woord wat ik op de Amerikaans fora leerde, Boondoggle. Van Kochs geleerd op WO die overigens blijkt kaltgestellt te zijn aldus Randy/Timmy boy op Abd zijn vraag op Sucks.)

  En ik besluit met mijn vaste uitspraak, als je je voordeel hier niet mee kan doen, wie weet wel je achterdeel wel zoals jullie immers gewoon zijn te doen de afgelopen jaren.

  (https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:De_kroeg&oldid=55563611#De_boef_wordt_toch_gevonden (CC-TRO-ll licentie))

  PS, is gewoon citaatrecht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.