Ja, dummy dum

@Marrakech. Momenteel beheert WMF geld, juridische zaken en techniek. Dat zijn grote verantwoordelijkheden die ergens moeten worden belegd – iemand moet dat doen. In de praktijk brengen die taken een behoorlijke hoeveelheid macht met zich mee. WMF probeert daar echt op een integere en terughoudende manier mee om te gaan, maar het feit blijft er momenteel geen formele tegenkracht is die – bij voorkeur met een democratisch tot stand gekomen mandaat – deze macht namens de gemeenschap controleert of reguleert.

Was getekend: Sandra Rientjes.

Source

Ja, dat doen ze inderdaad, maar ze nemen daarvoor geen enkele verandwoordelijkhied en daar zit nu net de crux! WMF is volkomen beschermd door Section 230! Maar jullie, betrokken bij de uitvoering dus niet omdat jullie onder het Europese rechtstelsel vallen!  Jullie zijn dus knallend aansprakelijk voor het door hun gefantaseerde social justice gepruts! En vergeet dat integeren en terughoudende maar net zo snel als je het bedacht heb want het is een spijkerharde Any Rand club die over lijken gaat. Want daar ben ik wel achter ondertussen.

Want de vlieger van je laten betalen, een beleid uitvoeren en beweren dat je een onafhankelijke club bent gaat natuurlijk niet op in ons rechtssysteem. Of dat je als betaalde directeur op persoonlijker titel beleidsklussen bij WMF zou kunnen doen zonder dat dat als uitvoering van je taak als directeur gezien wordt. Daar trap echt geen rechter hier in Nederland in hoor Sandra. En WMF geeft gegarandeerd dan niet thuis als het mis gaat want die zijn volkomen beschermd door hun Terms of Use die elke aansprakelijkheid afdekken. Lees die anders maar eens goed na, of beter laat een vakman of vrouw dat eens doen.

 

(Recentere permalink) (CC_BY-SA-3.0)

3 gedachten over “Ja, dummy dum”

 1. Sandra wrote:
  “Er is ook een ander perspectief mogelijk dan een machtsgreep door WMF: dat deze strategie juist aanbevelingen doet voor decentralisering van macht, en voor het instellen van een besluitvormend orgaan dat de mondiale gemeenschap echt vertegenwoordigt. Als alle aanbevelingen zouden worden uitgevoerd wordt de machtspositie van WMF m.i. verzwakt en niet versterkt”

  Dat hebben ze (WMF) natuurlijk al jaren geleden gedaan dom gansje van me, die machtsgreep. Het lijkt me wat aan de late kant allemaal. Bijvoorbeeld door jullie chapter een onwerkbare American leftish gender approach op te dringen die jullie nu zelfs met een betaalde beroepskracht als terror mod wikibreed proberen uit te rollen. Zonder enig meetbaar resultaat trouwens.
  Of wat te denken van Romaine=Wikimedia Pirate Party crap met een twitter bombardement van Jimmy, Katherine en DocJames op de achtergrond. Ik bedoel maar.
  Wat allemaal natuurlijk vanaf het eerste moment totale bullshit was, en dat wist jij en je vriendinnetjes vast wel drommels goed vanaf het begin.

  Jullie zijn niks meer of minder dan a bunch of overpaid bias pushers en dat terwijl onze Jimmy bij hoog en bij laag volhoud dat paid editing de wikiduivel himself is. En dat krijg jij niet meer rechtgebreid met je mooie rookgordijn van management talk, Sandra
  Ech nie.

  Het is één eeuwig ongelijke abdistisch machtsstrijd met mij geweest, en dat was het Sandra.
  Jullie zijn een stel walgelijke hypocrieten, en dat zijn jullie. Allemaal!

  Like

 2. Sandra wrote:

  “Maar voor de goede orde: ik ben erg voor de autonomie van de bewerkersgemeenschappen.”

  O ja Sandra? Ben jij dat? Echt? Go.
  En wat is het dan dat jij soms zelfs betaalde gender vriendinnetjes die de hele gender bias constant staan te verhagelen op WP, Sandra? Is dat in jouw ogen “autonomie”? En over de rest zullen we het maar ff niet hebben, is het niet Sandra?

  He Sandra, heeft jouw mammie jouw niet geleerd dat jij niet mag jokken?
  Want dit is toch wel heel erg bout beweerd door iemand die met haar vriendjes en vriendinnetjes op een ongelooflijke manier de bias van WP-Nl manipuleert in de richting van wat haar broodheer wenst. Of zou het brooddame zijn?
  Ze willen namelijk gewoon invloed, en dat is wat WMF wenst. Politiek invloed, wereldwijd in een soort Jehova-achtige structuur inclusief uitstotingen zoals met mij is gedaan. En dat is hun uiteindelijke doel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.