Jezus Christus!

https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:De_kroeg&oldid=55107517#Blokkade_van_Jeroen_N

Houd dit geeikel van die Marrakech nu nooit meer op? Richard is niet labiel! Dat is gelul. Richard is net als ik doorlopend getreiterd door een onuitstaanbaar groepje wat door tante Sandra doorlopend lekker gepamperd is. En Richard is daardoor een paar keer ontzettend uit zijn vel geklapt en door het lint gegaan. Gek he? Vreemd he?

Heb je wel eens een kat elke keer aan zijn staart getrokken? Nee? Probeer dat eens eerst voordat je over labiel begint. Moet je eens opletten hoe “labiel” die kat dan wordt en je ogen uitslaat. Stelletje zielige randdebielen bij elkaar.

En dan zou je denken hierbij zijn mensen betrokken die niet beter zouden moeten weten zoals professor Casper, de heer Vintroll, Moira het orakel uit het Gooi, RJB, ex wethouder, deze mooie mijnheer Marrakech, een chapter-directrice enzovoorts. Maar niks is echter minder waar, we hebben het hier van doen met pareltjes van onze natie, en dat is nog het meest schokkende vind ik eigenlijk. Maar die Marrakech spant hier toch echt wel de kroon met zijn nu al dagenlange gedram.

2 gedachten over “Jezus Christus!”

 1. “Voor het punt dat ik wilde maken was het noodzakelijk iets op te merken over de zielstoestand van Richard” aldus Jeroen N.

  Mijn god, uit wat voor soort kraakporselein zijn deze stoere wikipedianen gevormd en in welke wereld leven ze?
  Als iemand een keer “Boe” tegen ze zegt zitten ze rillend onder de tafel als een rietjes en beginnen de ander te diagnostiseren.
  Terwijl ze het bijna altijd zelf met hun eeuwige geëtter en ja tegen nee zeggen hebben uitgelokt. En dan wordt iemand nijdig, valt wat scherp tegen ze uit, en dan is de ander gek. Ja, ja.

  Ben benieuwd waneer Natuur12 met zijn eeuwige etterstreken weer onder de tafel vandaan komt en ophoud met rillen.
  Kijk, de ene heeft nu eenmaal een korte lontje dan de ander, en als je dat keer op keer blijft aansteken met je ettergroepje denk ik dat je ook niet moet klagen als dat een keer vierkant uit de klauw loopt.
  Want dit zijn geen risicoloze spelletjes zoals de Kolonel en ik al eerder hebben uitgelegd aan de hand van onze ervaringen bij Startpagina. De sfeer werd echt enorm grimmig op het laatst.

  We houden onze kaken er biedeover op elkaar omdat het lang geleden is en oprakelen geen zin heeft, maar dat was echt, echt niet gezellig meer op het laatst.
  En ik heb het niet over Richard of mij in het bijzonder, ik zie ons er beide niet voor aan, maar er zijn zat anderen die ze met hun eeuwige kutstreken smerig te grazen hebben genomen in het verleden.

  En dat is iets om heel, heel goed voor ogen te houden.

  Like

  1. “Al met al vind ik de situatie wrang. Over de OT-blokkade van Richardkiwi was veel discussie. De keuzes liepen op een schaal van 0-5 uiteen van 0=direct deblokkeren want het gebeuren speelde zich buiten Wikipedia af, tot 5=OT handhaven. Op die schaal hebben we als AC voor mijn gevoel voor een 4 gekozen. Dat het verschil tussen 4 en 5 tot zulke heftige ontwikkelingen leidt vind ik wel een bittere pil.
   op persoonlijke titel, Josq (overleg) 18 nov 2019 23:11 (CET)”

   Nee Josq. Als gewoonlijk koos Arbcom weer eens ervoor niet verder te kijken dan zijn neus lang is door het slachtoffer van het jarenlange getreiter te blokkeren en beschermde wederom de daders.
   En daardoor weten raddraaiers als de vertrokken EvilFred, Natuur12, JeroenN, Robotje, de code moderatoren, Trijnstel, Romaine, Moira enz, enz zich altijd beschermd door CaAL, Woudloper, Vinvught, Brimz, jouw, voorheen Chris, BasvB en noem ze maar op.
   Want de chapterschatjes hebben altijd een streepje voor, is het niet?

   En dát is er aan de hand. Het chapter is een broeinest voor interne trollen en altijd geweest! Want ik heb heus wel of the record, ook van Richard trouwens de verhalen van de zuippartijen, het keten en het feesten en nog wel meer gehoord van dat eerder genoemde onuitstaanbare groepje free loaders. Fijn beschermd door die “abitragecommisie” wat simpelweg een gesloten groepje is wat altijd de kant van de raddraaiers “in het belang van de encyclopedie” kiest.

   Wat een groepje slappelingen is zonder enige ruggengraat zoals jij en die mooie professor zonder ballen die met elke wind meedraait om in godsnaam maar de lieve vrede te bewaren. Maakt niet uit met wat voor absurde maatregel tegen de verkeerde persoon worden genomen. Maar, zoals al langer bekend is maken zachte heelmeesters stinkende wonden en in dit geval zelfs een groot, stinkend snelgroeiend kankergezwel Josq.
   Wat nu na al die jaren op het punt staat om uit elkaar te barsten en waardoor de pus in elke wiki uithoek eenieder die aan deze macabere en duivelse wiki game heeft meegedaan van top tot teen zal besmeuren, Josq.
   Want dat is namelijk de inktzwarte toekomst die op komst is.

   En overboord springen zal niemand meer redden, want daar is het nu gewoon te laat voor. De wikihistory vergeet immers niet, zelfs al is die verborgen en verdonkeremaand is. Want verborgen, maar voor wie? Voor wat? Niet voor het almachtige WMF in elk geval. En die moet je uiteindelijk vrezen daar in het land van Any Rand.
   Het almachtige WMF wat prachtige paraplu’s weggeeft als de zon fel schijnt, maar die in de praktijk volkomen waardeloos zullen blijken te zijn als de bliksemschichten zich aan de hemel aftekenen en het regent en hagelt.

   Ja, ik tijdens mijn jarenlange verblijf in Silicon Valley ben ik heel wat wijzer geworden Josq, dat kun je wel zeggen. Zelfs zonder in mij hele leven fysiek maar één stap in de US of A gezet te hebben.

   Any is niet dood, nee Any leeft daar voort, en hoe!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.