Statler voldoet aan 4 en 7 “werkwijze”

“Bertux, je hebt gelijk; ik had even moeten aangeven, dat ik vind dat Sir Statler het beste genegeerd kan worden. Ik vind dat we gebruikers die niets inhoudelijks bijdragen en alleen maar discussies proberen aan te zwengelen geen podium moeten geven op Wikipedia. Daar zijn namelijk heel andere fora veel geschikter voor. Ik vind ook dat dergelijke gebruikers een trol zijn, zoals onze pagina Trol (internet) dat aangeeft. En omdat Sir Statler volgens die pagina aan 4 van de 7 eisen onder het kopje “werkwijze” voldoet, vind ik hem een typisch voorbeeld van een trol. En het beste om daar mee om te gaan is om alles te negeren wat hij zegt. M.vr.gr. Brimz (overleg) 24 mrt 2013 13:42 (CET)”

“Beste Brimz,

De verkiezingen voor de arbitragecommissie zijn zojuist afgelopen en je bent verkozen. Van harte gefeliciteerd. Ik (of een collega-bureaucraat) zal dinsdag jouw het bijbehorende bitje toekennen.

Met vriendelijke groet,

CaAl (overleg) 28 sep 2019 15:22 (CEST)”

Bron 1

Bron2

4 gedachten over “Statler voldoet aan 4 en 7 “werkwijze””

 1. https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Deblokkade_Eissink

  De Arbitragecommissie vindt tevens dat de toon van de bijdrage onnodig kwetsend en op de man gespeeld was en dat de acties van Eissink tijdens de behandeling van deze zaak niet erg oplossingsgericht waren. Integendeel: Eissink heeft zelfs gedreigd stappen te ondernemen die grote impact zouden kunnen hebben op de privésituatie van CaAl. Voor de opbouw van het project is het belangrijkst dat de uitwas zich niet zal herhalen. Daarvoor ziet de Arbitragecommissie op dit moment geen garantie.

  Hu. En waarom zou dat ook alweer een hele grote impact op je privé leven kunnen hebben, Casper? Zal ik je vertellen.
  Omdat je je met je chaptervrinden zich als een complete dwazen tegenover mij hebt gedragen met je eeuwige geabitroll en troll-sysoppen, wat kennelijk heel normaal schijnt te zijn. En bepaald niet tegenover mij alleen. Anders hadden jullie dus nooit wijdbek Brimz in jullie Star Chamber gekozen.

  Dat jullie mij vanaf dag één als een stuk stront hebben behandeld, er uitsluitend het woord troll uit jullie bekken kwam en dat Edo en De Banner mij mails hebben gestuurd met jullie is jodenvolk en ik hoop dat je je snel bij je voorvaderen mag voegen en nog een hoop vuilspuiterij, och, daar kon jullie arbcomcommissie niet wakker van liggen, is het niet Casper?
  Maar dat jouw naam zou uitlekken terwijl ik notabene hier van de kolonel hoor dat je zelf je bekend hebt gemaakt in de kroeg door daar op te snijden over je proefschrift tart toch wel weer eens elk voorstellingsvermogen, professor. Zoals het hele geval eigenlijk dat doet

  Ene Armand vind het skelet van god moge weten wat op het internet en er wordt een hele wiki-industrie omheen gebouwd zonder maar te kijken wát het is. juridisch wordt het geheel onderzocht door een op dat moment patentdeskundige, deskundig advies of ff uitzoeken wat dat skelet wel niet is en waar het vandaan komt, ho maar en nu zijn jullie bang.
  Ja gut, wat moet ik daar nu toch weer op zeggen.

  Nou, dat onderzoeken van dat skelet hebben de kolonel en anderen en ik dus onafhankelijk van elkaar wel gedaan, tot in de US van A aan toe.
  Ik al meer dan 10 jaar, vanaf de dag dat ik het wikipand binnentrad. Want het stonk er verschrikkelijk en er hing een heel bekend luchtje. Precies, een startpagina luchtje, je raad het al!
  Tot in de keukens van het extreem machtige Silicon Valley aan toe heb ik gezocht en ik garandeer jullie, dat skelet is een presentje van de duivel of erger!

  Ingegeven door Daniel Defoe, The history of the devil.

  De Duivel heeft geen huis meer nadat hij als als engel gevallen was, en sindsdien leidt hij een zwervend bestaan op zoek naar een plaats waar hij zijn nieuwe koninkrijk tracht op te bouwen. De hele geschiedenis door al.
  En ik geloof daar heilig in, ik geloof simpelweg niet in toeval, geloven in toeval is voor de blinden. Niks is toeval we moeten dat gaan inzien, zelfs mijn eigenaardige verschijning hier is geen toeval. Toeval bestaat simpelweg niet.

  En ik zeg jullie nu, keer om! Kom tot inkeer!
  Beter om vijf over twaalf gekeerd dan ten hele gedwaald. Blijf niet als bange wezels in de hoek zitten, kom onder die stenen vandaan!
  En dan lees ik dat Arnold de IC jurist een dochter verwacht, van harte, maar maak schoon schip! Juist voor dat kindje! Ga door de shitberg heen, blijf er niet in hangen, alles is beter dan dit! Zorg dat pappa haar recht in de ogen kan kijken, en dat meen ik.
  Ik heb jullie daar zo vaak de kans er voor gegeven maar jullie pakken die kans simpelweg niet aan!

  Want het is toch te dol voor woorden dat jullie vette banen hebben, je zakken vol hebben gepropt met bullshitgeld en in vette bakken rondrijden allemaal gekregen van die duivel, en wij, de kolonel en ik, de onderzoekers van dit fraais op bankjes in het park moeten liggen uit een of ander soort vreemde verwachte loyaliteit?
  Zodat jullie ruim baan krijgen wikipedia breeduit te vieren door hem breed uit je broek te laten hangen met al je kantoren, banen en patserige auto’s?

  En wij tot het oneindige maar op het bankje buiten moeten blijven liggen? Dat gaat toch geen stand houden, dat voel je zelf toch ook wel aan je water? Of althans, nou ja, eigenlijk heb ik die hoop al lang gelden opgegeven.
  Je zou een soort waarheidscommissie met buitenstaanders en deskundige van buitenaf moet oprichten volgens mij. Die bekijkt wat het beste voor iedereen is. En de staf per direct moeten naar huis sturen en een echte directeur aan moet nemen, niet een of ander zweefmiep.
  Of de boel uit elkaar laten klappen, kan ook, kies maar zelf wat je het zinnigste lijkt.

  Like

 2. Dat hele zooitje moet hier een week op cursus Graaf liefst in Februari dan piepen ze wel anders. Heb vanochtend de geschiedenis van dat Troll artikel nog eens doorgenomen moest wel lachen want grote delen daarvan heb ik zelf geschreven. Zag dat je daar behoorlijk slag geleverd had met Gooise Miep is ze nog aktief trouwens met haar katten en Big Brother artikelen vanuit die Gooise Villa? Als zij hier in Februari een maand op cursus gaat zetten we dat huis op Airbnb en organiseren we daar een paar geweldig feesten ok Graaf? De buurt zal er nog lang over napraten dat is zeker en vast.

  Like

  1. Kun je weer eens zien hoe ongehoord stom ze zijn om zich op zo een pagina te beroepen want op de OP heb ik al uitgelegd dat het een meestlijk stukje trollwerk was geschreven door een meestertroll. Vreemd dat ik niet eerder aan jouw heb gedacht, eerlijk gezegd.

   Ja, die Gooise miep en Brimz en hun vrienden.
   Natuurlijk heb ik dit meesterwerk op de verwijderlijst gezet en toen werden ze pas echt gek! Allemachtig, wat een rel zeg, ze draaide volkomen door daar. Een grotere troll dan ik was hadden ze nog nooit gezien, inclusief professor Casper. Gek van woede werden ze!
   Het was snow, de grootste onzinnominatie ooit!
   Overigens moest ik bij dat feest in die villa wel even aan mijn plantjes watergeefplan en airbnb denken. zal ik mijn diensten eens aanbieden, Kolonel, wat denk je?

   Sja, hoe loopt dit af. Slecht, dat is duidelijk. Heel slecht gaat dit aflopen voor ze, dat is glashelder en wat WMF zich ook wenst.
   Het is een Godwin, ik geef het toe, maar wat ze doen is te vergelijkbaar met sporen uitwissen wat de moffen ook probeerde toen het einde van de oorlog naderde. Tevergeefs trouwens, net als dit gekruk.

   Zal als ik tijd vind (Schaars!) wat meer schrijven over dat skelet van Wikipedia wat die grote onbekende Armand vond op het internet, die eremoderator. Dan schrik je je namelijk pas echt rot.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.