Nee, ik snap er inderdaad werkelijk geen hol van, Kolonel

Geen hol, Kolonel. Werkelijk niet.

Ik woon in Amsterdam. en mijn buurman gaat op vakantie en geeft mij de sleutels om de plantjes water te geven en de post op te rapen. HA denk ik, ik zet zijn appartement op Airbnb, en dat wordt lekker vangen!  Natuurlijk ruim ik de boel keurig op en zet een mooie ruiker op tafel en jawel, mijn buurman staat bij terugkeer met een lekkere  fles wijn voor de deur. Helemaal OK toch?

Ik blij want ik heb een schep centen gevangen, heb alles opgeruimd, de koelkast en zijn wijnrek weer vol gezet en wat gebroken spul aangevuld. Is toch helemaal goed? En buurman ook nog heel blij, zelfs zijn geliefde orchidee die hij van zijn tante had gehad stond weer helemaal in bloei.

Dan ben ik toch helemaal goed bezig, is het niet Kolonel? En weet je wat ik doe, ik ga de buren af dat ik ook graag op hun appartement wil passen! Briljant toch? Appartementje huren voor een scherp prijsje Kolonel? Dicht bij het centrum en van alle gemakken voorzien?

5 gedachten over “Nee, ik snap er inderdaad werkelijk geen hol van, Kolonel”

 1. Daar heb ik wel interesse in Graaf heb gehoord dat er onlangs een heel mooi cultuurpaleis geopens is. Daar wil ik graag een keer naar toe voor een mooi concert dus kom maar op met at appartementje in tiel. Kan ik gelijk meedoen aan de fotosafari en wat oude vrienden de hand schudden.

  Like

 2. Zoals? Mdd bijvoorbeeld die zich weer vol op citaten heeft geworpen? Of Ymnes die nu schittert in de schrijfwedstrijd?

  Of de wereldberoemde ICT jurist die Sandra er bijgehaald heeft om de privacy problemen op te lossen? Zou ie ook naar alle Moira dossiers kijken met IP’s? Of naar het überhaupt vastleggen van al die IP edits? Of die checkusers en die wiki van die gasten?

  Like

 3. Dat Moira dossier is een schande idd vooral als je weet dat het gefabriceerd is door een D66 wethouder. D66 de Partij die zich altijd zo opwindt over privacy schending.

  Like

  1. Dat geldt eigenlijk voor al die klinkende namen. En wat Sandra daar denkt op te lossen met die malle ICT jurist aan haar hand is mij een totaal raadsel, want je kunt zonder de hele tent uit dec lucht te halen dat simpelweg niet oplossen. Zoals je heel wikipedia niet kunt repareren, en al helemaal niet na de mislukte piratenvlaggen exercitie omdat dat artikel 13/17 wiki Round Up is. Die EU juristen zijn ook niet op hun achterhoofd gevallen, wat denk jij nou!

   Om eerlijk te zijn na eens daar in de States heb rondgekeken en vooral mijn oor goed te luisteren heb gelegd is mij volkomen duidelijk dat al die mooie mevrouwen en mijnheren in iets heel smerigs getrapt zijn. Iets ontzettend smerigs.

   Want dit gaat onherroepelijk de hens in, en sterker nog, dat is precies de bedoeling om hun doelstellingen in 2030 te halen.
   Het is een vooropgezet plan, de community’s moeten ook afbranden, dat is vanaf het begin de bedoeling geweest. Het is geen stommigheid dat ze deze sukkels deze juridische brandstapels met infantiel gedrag hebben laten opbouwen,. het is Any Rand.

   WMF wacht tot de vlam in de pan slaat, zit volledig hoog en droog beschermd achter hun terms of use en section 230 op een ongelofelijke berg centen en wacht rustig af tot ze de vlammen aan de horizon zien en wassen dan hun handen in volledige onschuld.
   Zo bouw je op de Amerikaanse manier een imperium op, je gaat over lijken. En wee diegene die ook maar een stroopwafel van die gasten heeft aangenomen want dan ben je er dus gloeiend bij. Gloeiend! Voor de rest van je leven.

   Maar of ik er nu voor voel om Tiel tot de wiki brandhaard van de wereld te maken, dat weet ik zo net niet. Want de hele bliksemse teringzooi aansteken is een eitje voor me, de hele boel niet in de hens te laten vliegen is eigenblijk veel lastiger voor mij, Kolonel.

   Liked by 1 persoon

   1. Waarom moet dat zootje ongeregeld uitgerekend in Tiel neerstrijken Graaf? Ik zou daar gewoon een keer binnenlopen en aanschuiven in die bibliotheek.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.