Webdesigner Frank Verhoef is ook zo iemand

Webdesigner Frank Verhoef is ook zo iemand. Hij ontwierp de website van De Mos & Partners, werkte voor de fractie en stond in 2018 op de kandidatenlijst. Toen De Mos medio 2018 wethouder werd, volgde al snel de benoeming van Verhoef tot woordvoerder van wethouder De Mos, in gemeentelijke dienst. Verhoef: „Ik heb normaal gesolliciteerd.”

demosweb

Meer hier over op https://www.nrc.nl/nieuws/2019/10/04/de-verstrengelde-belangen-van-richard-de-mos-a3975720

 

Eén gedachte over “Webdesigner Frank Verhoef is ook zo iemand”

 1. Zoals eerder opgemerkt ken ik hier werkelijk geen hond van en zal deze wethouder evenals een bepaalde Groningse wethouder en een Goois raadslid mij verder me reet roesten, maar is dit niet een sterk staaltje van Mdd systeemdenken, Kolonel? Ik meen toch beslist parallellen te ontdekken namelijk. Ik wil echter iets stipuleren.

  Ik wil hier vooral helemaal niks mee van doen mee hebben eigenlijk verder. Ik ken namelijk net als van al die wiki idioten er geen hond van.
  En er gaan dagen en zelfs jaren voorbij dat ik niet aan Frank Masmeijer denk en eigenlijk wil ik dat graag zook o houden omdat de man me verder simpelweg geen fluit interesseert.

  Dus een klein boodschap voor het opmerkelijke lezertje, zoals al vele malen door de Kolonel al is opgemerkt ben ik slechts en uitsluitend verantwoordelijk voor wat IK schrijf, en niet voor wat anderen hier schrijven.

  Waarvan acte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.