3 gedachten over “Pulp Fiction – Jimmy’s Coffee”

 1. Nou, onze eigenste Jimmy heeft ons met zijn pan-Amerikaanse wiki product wel hele vreemde koffie geschonken als het klopt wat Guido stelde daar op Sucks. En het ziet er wel heel erg naar uit dat dat klopte als die bus. De puzzelstukjes vielen naadloos in elkaar, dat die man een schaakkampioen was verbaast me niks.

  Leuk zeg, zo een encyclopedie die werkelijk iedereen kan bewerken al is het uit de Belgische bajes. Ik had wel een spectaculaire ontknoping verwacht Kolonel, maar deze cliffhanger heeft me toch wel het nodige kippenvel bezorgd. En slaat werkelijk alles.

  Nu is dat kippenvel natuurlijk niks vergeleken bij wat de vaste gasten van dat kuthotel in California nu doormaken waar al die stoere wikigasten met hun grote waffel volledig in klem zitten, maar toch. Zou het nou toch in die paddo-stroopwafels hebben gezeten, wat denk jij Kolonel? Of was toch die spacecake waarop Romaine=>wikimedia zo gek is?

  Like

 2. O mijn hemel, heb je dat gemist? Guido heet vrij sterke bewijzen aan geleverd wie Fram echt zou zijn, maar ik herhaal het liever niet hier….
  Maar als dat waar mocht blijken te zijn, en die kant gaan we uit dan is de rel niet te overzien….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.