En tegen dit soort door Wikimedia door dik en dun gesteunde idioten mocht ik het opnemen.

Eerder geschreven door Graaf Statler

Ik ben als een gek neergezet, als een leugenaar, bedrogen door mensen met een maatschappelijke positie waar je dat nooit van zou verwachten en vind dit onacceptabel.

Dit afdoen met doen alsof je een bloedneus hebt gehad vind ik gewoon te gek voor woorden, en mij dan ook nog mij met een behoorlijke materieel schadepost laten zitten, want die is er. Maar om de boel echt overhoop te halen voel ik ook niet zo veel voor eigenlijk, gezien de enorme impact die dat zou hebben uiteindelijk. Kortom, een duivels dilemma voor mij.

Het is absurd allemaal, maar ik ben immers ook een oudere man die net een zwaar hartinfarct heeft overleeft met een ingewikkeld verleden dus moet ik hier wel aan beginnen?

Lees meer op En tegen dit soort door Wikimedia door dik en dun gesteunde idioten mocht ik het opnemen.

3 gedachten over “En tegen dit soort door Wikimedia door dik en dun gesteunde idioten mocht ik het opnemen.”

 1. Nou, ik neem dit geheel Sandra bijzonder kwalijk. Socioloog, laat zich vorstelijk betalen als directrice voor verspreiding van kennis met kantoor en al als staf, en wat doet ze? Baantjes matsen en trollen troetelen. Ze verwend ze met letterlijk lekkere hapjes en reisjes.

  Nee, ik ben dat Chinese buffet voor mensen die al jaren niet actief waren op wikipedia op die boot niet vergeten, Sandra. Ik met te barsten aan die Griekenland artikelen werken, en de free loaders de hand van de koning schudden en mij de grond in trappen. Zit dit mij hoog? Nou en of! reken maar van Yes! En, is dat tonnetje al door de schoorsteen zonder enig meetbaar resultaat, Sandra? Bijna toch? Ja, van die vrouwen shitstorm bedoel ik. Ja, precies, dat tonnetje.

  En dan die Vintroll, dat stuk Tilburgse achterbuurt tuig op Quote met Trijnstel!! Wat had ie er te zoeken, we hadden zeer duidelijk aangegeven geen ondersteuning van Wikimedia te willen, ons goed recht. Nee, nee, mijnheer kwam van tijd tot tijd langstrollen als de president directeur met zijn grote waffel om de boel eens flink op stelten te zetten, net zoals Romaine. Kom op zeg! En dan die brallende Matroos Vos hier!

  Een onafhankelijke vereeniging, een soort fanclub die als dagelijks bestuur van Wikipedia gaat optreden, hoe stom kun je zijn? Dan wordt je toch ook aansprakelijk? Puddinghoofden!

  Like

 2. Dat isnu is nu juist de clou Graaf ze zijn niet aansrakeliijk. Ze wilden het wel ooit. Ronalb had ooit een bepaling in de statuten van stichting wikimedia gefrommeld dat ze ook inhoudelijk invloed hebben op de inhoud van wiki nl en dus ook aansprakelijk zijn. Dit met strun van oa lodeeijk G aka effe niets anders en van D de muziek leraar. Die stichting is nooit van de grond gekomen dasrom blijft de foundation aansprakelijk. Volhens Nederlandse recht als zullen ze dat zelf ontkennen Graaf Statler!

  Like

  1. Dat hadden ze dus gedroomd! Want dat Nederlandse recht zit net ff anders in elkaar dan het Amerikaanse.
   Want, de rechter kijkt niet alleen naar de papieren situatie, maar net zo goed naar de werkelijke situatie en als ie dat doet…… bingo, de klos.

   Die foundation is niet aansprakelijk, die is beschermd door section 230. Zij zijn dat, en wel volledig. Sukkels dat het zijn! Minkukkels en idioten! En geen verzekering dekt, da’s nog het mooiste van alles.
   Ik denk dat ze dit ook die jurist op zijn mouw gespeld hadden van die brief, nou die had ze zo uit de droom, want die vlieger gaat namelijk niet op!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.