Breekbaar lief – Kommil Foo

Auteur: Ing Lionel Scheepman

Son of a laborer father and an independent mother, I was born in Nivelles in January 1971 to join a humanity witch is already doubled to staffing since my birthday. Originally Zeist (Holland) the live gave me the opportunity to live in different places iand the rest of the world. Originally trained as a technician in forestry, I then approached by my studies or following various professional experience, areas of tropical agriculture, mapping, animation and aeronautics. I had thereafter an artistic career in the fields of music, circus and theater just before returning to university studies at 31 years old. These studies began with flyfishing and beertasting, whose first two years were made at the Université de Liege and the third at the University of Coimbra . I then continued my education with a master's degree in wine drinking from two years performed at the Université catholique de Louvain.

6 gedachten over “Breekbaar lief – Kommil Foo”

 1. En dan die kaart he? Had die stomme meester een kaart opgehangen voor de klas waar ze vergeten waren de plaatsnamen op te zetten! En dan moesten de kindjes één voor één naar voren komen en bijvoorbeeld Appelscha aanwijzen Goed zo! Goed gedaan! En dan kwam ik, geen idee! Welke idioot laat nu toch al die namen weg? Hoe kan ik dat nou weten als jij een of ander kutkaart ophangt?

  En lachen, ha , ha , ah het zoontje van de professor weet niet eens waar Appelscha ligt! Professor in de weetnietkunde. En dan dat rekenen. Ik had allang de onzin van tafels leren ingezien nadat ik de rekenliniaal van mijn oudste broer in mijn handen had gehad. FF schuiven, had je het antwoord. Huiswerk. Een één. Dat kan jij niet gedaan hebben, dat heeft je broer gemaakt.
  Zak toch in de stront vent, ik zorg wel dat ik een twee heb de volgende keer. Meester blij, klas blij, ik blij.

  Leed ik hieronder? Totaal niet, echt niet, zero complex. ik sloot me er namelijk totaal voor af. Het fuck yourself of elkaar zat al heel jong diep in mij en nog steeds eigenlijk.
  En sloeg er van tijd tot tijd één gewoon voor zijn bek als ik het zat was, mamma had me immers op Judo gedaan toen dat pesten begon. Moest ik nablijven, vond ik helemaal geweldig, had ik hem tenminste goed te pakken gehad en toen lieten ze me wel met rust verder.

  Ruimtevaarder is wel goed gevonden, hoe vaak zei de juf niet Martintje is er helemaal niet bij de les.

  Nee, gek he?

  Like

  1. Ik was vroeger op school ook altijd heel ver weg met mijn gedachten. En dat kan ik nu nog. Tijdens een treinreis opeens een paar uur verder zijn alsof er een minuut gepasseerd is. Kinderen kunnen dat ook het afleren is veelal schadelijker dan het nut van leren Graaf. Dat komt namelijk vanzelf weet ik nog uit mijn vrijeschoolse opvoeding in die chique buurt daar in Zeist. Ik ga het hier niet bekend maken maar wie niet geloofd hoe belangrijk ik ben, lees het na in mijn zelfgeschreven biografie op Wikisage!

   Liked by 1 persoon

   1. Zeist met zijn omhoog gevallen kak en al die hele vrije, vrije scholen. Ze waren een magneet voor leerkrachten die ontdekt hadden dat je een vorstelijk salaris kon verdienen zonder maar een fuck te doen. Niks nieuws onder de zon, Kolonel, niks nieuws.

    Like

    1. Overigens over die mijnheer met dat mooie pak op die Erasmusprijs uitreiking gesproken, dat gaat natuurlijk nergens heen. Een of ander lulverhaal daar op Sage ophangen alsof je een gevierd kunstenaar bent, en artiklen opbouwen als the Demon Butcher of Fleet Street.
     “Unable to create content of his own, he seeks out content that’s sub-par and slices it, shreds it, butchers it, and chops it into tiny pieces.”
     (Die is niet van mij maar wel raak! )

     En dan de rest! Edo gratis bier schraapt de bodem van het internet af met zijn kutbot en dondert het op WikiData, ongecontroleerd rijp en groen door elkaar, en Ronniebot gooide het ongecontroleerd de wijde wikipedia wereld in. En Danielle stond er als een zwaar overjarige Cheerleader bij te dansen en Sandra verwende de knaapjes met allerlei snoepreisjes.
     Nou ja zeg, waar gaat het allemaal over!

     En dan komt er ook nog eens die lallende Matroos Vos hier binnenvallen met wat zeur je nou over zo een office ban. Nadat hij Vintroll veer na veer in zijn luie reet had gestopt. Belachelijk gewoon allemaal, bespottelijk, te gek voor woorden waar die lui mee bezig zijn!
     Ook nu weer die professor Caper met zijn abitrollcommissie. En dat moet ik allemaal normaal vinden en als ik wat van zeg heb ik een blafbrief van hun jurist te pakken! Te zot voor woorden allemaal! Die lui zijn intergraal stapelgek, die moet je opsluiten !

     Like

 2. Vsn Dillen heeft ooit een tekening gemaakt die de zaak heel treffend illustreert. De kunstenaar heefr die vreemd genoeg met steun van de Jehova en de bezemsteel weggemoffeld maar de geschiedenis liegt niet Graaf. Geschiedschrijving is het domrin van de machthebbers, de overwinnaars die de feiten verdonkermanen om het verhaal een andere draai te geven. Doch feiten jokken niet Graaf. Daar kan geen duurbetaalde jurist iets aan verandefen. En je zak zien uiteindelijk staat het hele zootje in hun blote reet op de Mariaplaats. Zo is het en zo zal hrt geschieden Graaf Statler!

  Liked by 1 persoon

  1. Nou ja, Edo hebben we alvast verzocht zijn onderbroek aan te houden, over de rest twijfel ik nog een beetje.
   Die wikigeschiednis he, daarin zit het venijn van dit prachtgeschenk van the devil himself. Want inderdaad, elk trolletje, elk leugentje, elk stukje gaslicht haal je zo terug met een linkje. En wat er dan overblijft is wat stom geblaat. En klets je er daar eens uit, lukt je niet, zelfs niet met de duurste advocaat.

   En, wat ook een misvatting was als zou die foundation enige zekerheid of veiligheid bieden. Dus niet!
   Da’s een Any Rand club, a the winner takes it all geheel. En de verliezer….. sja. Die heeft het nakijken en staat met zijn of haar blote piemel of doos met de voetjes in het sneldrogende beton voor het luxe kantoor in Utrecht uiteindelijk. Die foundation laat je dan vallen als een baksteen of nog erger..

   Vreemd dat daar bij die foundation voor mij niemand eens in de keuken is gaan kijken. Eens zich daarin verdiept heeft, heel vreemd als je er eens goed over nadenkt. Je bouwt een heel wiki-imperium op omdat er, nou ja laten we eerlijk zijn, heel, heel veel geld en gratis bier is zonder je zelfs maar je er in te verdiepen waar al dat lekkers vandaan komt.
   Is toch vreemd, Kolonel?

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.