Oud Wethouder Robert Jan Bron

Ik heb het totaal maar dan ook totaal fout aangepakt en een voorbeeld aan die Franse gender chick moeten nemen, kolonel. Want die voorzitster van dat Franse chapter wist wel raad met dat manneke, die Romaine. Hij sprak te hard, hij had haar bij haar arm gegrepen, maar gay of niet, ze heb hem toch klappen met die piraten vlag gegeven die hij over zijn schouder had! En toen, hup door naar Zwarte Jan van Trolling&Sucking. En toen was het zo uit met de wiki pret voor Romaine.

Dát had ik moeten doen toen ik met Whally aan Wikiquote ll begon. Naar de Mariaplaats rijden, een goeie, stevige Piraten Partij vlag uitzoeken, en het hele zooitje inclusief de Tilburgse achterbuurkenner er met een pisboog er uitknuppelen! Stelletje gekken bij elkaar!

5 gedachten over “Oud Wethouder Robert Jan Bron”

 1. Hij kon nog net uitroepen: Maar ik ben geen bot en heb ook gevoel en ben gay, maar weer te hard he. En toen mepte die genderchick er pas echt op los! De vlaggenstok lag doormidden, zijn piratenvlag was aan flarden en hij lag versuft op de grond. Ja, zo een incident moet gewoon wel de aandacht in een safe space met de T&S officers met rode bandjes om trekken, dat kon niet missen. Zelfs is op de mailinglist besteede de Engelse Arb GorillaWarfare er aandacht aan. Een belangrijke gender dame en kattenredder. Volgens haar functioneerde T&S perfect, al kende ze Romaine verder niet.
  https://en.wikipedia.org/wiki/User:GorillaWarfare

  Ik las later in Ymnes zijn postings dat Wikimedia=>Romaine er geheel door zat, kan ik me voorstellen. Bekijk op commons maar eens een paar foto’s van dat iele manneke Romaine en van een stel van die forse genderdames. Dat is toch geen partij! Romaine was toch bij voorbaat kansloos tegen zo een genderdame!
  En, ik dat moet zeggen, het was beslist de eerste keer dat ik het T&S team zeer effectief bezig zag om een bijzonder toxisch element uit de wiki beweging te verwijderen, de goede dingen moeten ook gezegd worden.

  Liked by 1 persoon

 2. Ja dat het met Romain ooit zo ging aflopen was duidelijk Graaf een beroeps werkloze helemaal verdwaasd omhoog gekomen I het wiki autisten subcultuurtje. Zoals hij bij wiki brood de zaken ontregelde met zijn Wikimedia gezwets waar niemand om gevraagd had je sprak toen terecht al op iedere bouwplaats was ie met de bekende pisboog van drie hoog de steiger af geknuppeld.

  Triest is dat zo’n dwaas die werkelijk niks maar dan niks kan voor zover ik weet nog steeds een bestuurs functie heeft bij Wikimedia België en verantwoordelijk is voor een bugget van vele 10 duizenden euri. Maarja gratis geld he hoeft niet voor gewerkt te worden. Paar dagen bedelen met de Jimbo banner en kassa.

  Dejavu Graaf weet je nog al die bevlogen startpagina vrijwilligers en die paar die zich al die tijd de pleuris lachten en uiteindelijk met de poen naar het buitenland vertrokken? Die Durk Jan de B had ergens in Zuid Amerika een huis gekocht logisch Nederland kon hij niet meer over straat. Integriteit Graaf daar ontbreekt het helaas te vaak aan het grote graaien is de norm.

  Terug naar wikipedia een aantal jaren terug is heel stilletjes en geniepig de licentie veranderd naar commercieel hergrbruik. Een heel klein groepje6rond Jimbo W. weet dat ze goud in handen hebben en houden het stil. De elite zwijgt Graaf Statler.

  Er komt een dag dan wordt het hele zooitje commercieel verpatst bv in een betaalde app. Een klein clubje wordt schatrijk en de vrijwilligers blijven boos en verbijsterd achter. Net als ooit al die startpagina vrijwilligers waar jij er een van was Graaf.

  En dat is precies de reden waarom jij geband bent Graaf Statler. Werksfeer verpesten? Zodemieter op je had het tuig in de gaten dat wisten de Romaine, Ronald Belaards, Oscar van Dillens en Mimisluiters donders goed. Je was een gevaar en moest de mond worden gesnoerd.

  Je bent een keer goed bedonderd Graaf en een mens laat zich geen tweede maal besidemieteren je had het spelletje haarfijn door.

  Maar het spel is nog niet gespeeld Graaf we volgen hier met belangstelling de Lomax zaak en het valt nog helemaal te bezien wie hier uiteindelijk aan het langste eind trekt Graaf Statler!

  Like

 3. Nou, die startpagina ondergang heeft mij eigenlijk nooit zo geraakt om dezelfde reden eigenlijk waarom ik hier geen stroopwafel ooit heb aangenomen. Ik heb daar namelijk ook geen stokje gratis Souvlaki aangenomen daar omdat ik er eigenlijk niks in zag. En o wat hebben ze daar aan me getrokken, omdat ik het land kende en Grieks sprak. En o wat is het met een hoop van die lui met al hun centen fout afgelopen. Huwelijksdrama’s alcohol, toch nog aan de grond geraakt, het zijn sterke benen die de weelde kunnen dragen. Ik heb die jongens veel later nog wel eens gesproken.
  En, er was een enorm verschil daar, het is nooit in een officieel jasje gegoten met donateurs en zo. Die jongens zegde gewoon hun baan op, beheerde een stel startpagina’s, kochten een dure auto en namen een mooi jong wijf en dat was het wel.

  De grote jongens hebben daar niet geleden en de katten niet die zich niet uit de boom lieten kijken ook niet, nee de kleine sjacheraars hebben de klappen daar gehad. En eigenlijk ook niet echt, ze kregen gewoon 1000 gulden en verder geen poen meer gehad en that was all.
  Maar dit is wel ff van een ander kaliber en wacht inderdaad die Lomax zaak maar af, die wint ie namelijk met glans. Maar mij is die paar tonnetjes of miljoentjes gewoon het niet waard me auto zelfs maar voor te starten en naar Utrecht te rijden naar Ausma. Ik zie dat wel aan bij Lomax, ik ben al moe als ik er naar kijk.

  Het is allemaal bullshit money kolonel, vraag maar eens aan Romaine die met een enorme bul op zijn hoofd nu al maanden thuis zit. Dat kwam er natuurlijk aan, kon je op wachten, net zoals als op de inslag van de Trollopedia in het chapterhoofdkwartier waar Edo als levend standbeeld voor stond in zijn onderbroek. Heb ie nog mazzel gehad, want de rest staat dan gewoon in zijn blote reet.
  Dus als je een naakte wat oudere mevrouw in de toekomst in AH in Tiel ziet lopen weet je wie om wie het gaat.

  Like

 4. Dit is op Flipjesland.org herblogden reageerde:

  Ik heb het totaal maar dan ook totaal fout aangepakt en een voorbeeld aan die Franse gender chick moeten nemen, kolonel. Want die voorzitster van dat Franse chapter wist wel raad met dat manneke, die Romaine. Hij sprak te hard, hij had haar bij haar arm gegrepen, maar gay of niet, ze heb hem toch klappen met die piraten vlag gegeven die hij over zijn schouder had!

  Like

  1. Niet dan? Maar welke gék gaat er dan ook zo dicht bij een gender chick staan! Heb je die genderdames wel eens goed bekeken op de Commons foto’s? En die van Romaine? Dat iele manneke is toch geen partij voor die massive chicks?

   Die gaat toch met één rake uppercut en daarna een grote zwiep hup met één zwaai de gendering uit met een pisboog? Dat voel je toch gewoon zo aankomen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.