Wikicafe Tiel

Ja, ja.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:GLAM/Wikipedia_in_de_Openbare_Bibliotheek/Wiki_Café_Tiel

“Kun je niet deelnemen aan deze workshop, maar heb je wel geschikte foto’s die we kunnen gebruiken?
Voeg deze dan toe aan deze groep op Flickr en kies bij het toevoegen in het menu links voor Creative Commons Attribution Share Alike.
Dan kunnen we je foto’s toch gebruiken.”

Juist ja. Want dan komen ze alsnog op Commons met alle toestanden als kinderporn, tussen de pikken van mods, gierende corrupt, commercieel gebruik. Vertellen julie dat er effe bij, evenals dat je je rechten wereldwijd wegschenkt, inclusief commercieel gebruik?

Dit gaat nergens meer over, deze actie in mij culturele achtertuin en ik wil dat julie dit gewoon stoppen. En anders zal ik eens een boekje over jullie open doen daar in Tiel.

 

2 gedachten over “Wikicafe Tiel”

 1. Gewoon een keer binnenlopen en uitleggen hoe de zaak in mekaar steekt Graaf. Heb er laatst nog over nagedacht. Ze moeten die welkomsboodschap aanpassen. Let op de moderators zijn hoofdzakelijk autisten. Dan kun je er rekening mee houden maar als je dat niet weet valt het koud op je dak Graaf.

  Like

 2. Nou, ik ken die mevrouw van de PR van Zinder vanaf kinds af aan, als ze terug van vakantie is denk er over die eens te bellen met deze info over dit clubje. En natuurlijk moeten ze dit in de welkomstboodschap zetten en nadrukkelijk uitleggen op zo een meeting, anders is het zelf in juridische zin misleiding. Kunnen ze een hoop gedonder mee krijgen, want dit kun je niet maken. Je moet eerlijke voorlichting geven immers.

  En die Toos snap ik helemaal niet, die woont daar! Ik ga er heus niet hard achteraan, maar als dit uitkomt, als dit uitkomt, mijn god! Ik heb trouwens het verzoek een ingezonden stuk hierover te schrijven van een bevriende journalist van de Gelderlander even naast me neergelegd, niet te veel troep aan mijn hoofd, maar ze zijn daar scherp in beeld nu.

  ook er over gedacht deze link van deze gender lady te verspreiden, met gender artikelen in mijn kring van intimi in het land van Flipje.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:Alice2Alice

  Daar was Sandra toen heel trots op schreef ze aan WMF. Maar ja, ook weer zo zielig voor die Toos, ook een lid van het gender clubje toen, boodschappen met een zak over je hoofd doen bij AH valt immers niet mee….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.