De nieuwe micronatie “Statlerland”

Naast Paraduin roep ik bij deze de micronatie Statlerland uit. En de regels zijn simpel en zeer duidelijk en het is geen veilige omgeving, de regels voor vriendelijke  ruimtes van WMF gelden er nadrukkelijk NIET!

*Statlerland omvat een streek in Nederland die aangeduid wordt met Flipjeland.

*Statlerland gedoogd de naam Flipjeland op historische gronden, maar streeft naar volledige onafhankelijkheid, ook van vuilverwerker AVRI 

*In Statlerland zijn wikimedianen niet welkom, maar gezien het feit dat geweld tegenwoordig niet meer gebruikt wordt is handhaven nog wat lastig.

DSC07956.JPG

*Een uitzondering geldt voor KatTiel, die woont immers in Statlerland, bezoeken aan haar zijn worden slechts  gedoogd via de korts mogelijk route van- en naar haar huis. Zijzelf heeft uiteraard volledige bewegingsvrijheid, zelf om het John van Buren plein te betreden. Voor haar geldt geen enkele restrictie, de maatregelen zijn uiteraard niet op haar van toepassing.

*Sancties bij overtredingen zijn:

*Van een afstand bekeken en gefotografeerd worden.

*Stiekem begluurd worden.

*Aangesproken en geconfronteerd worden door Statler zelf en of door aan hem verwante personages, inclusief een bepaalde strafrecht advocaat of anderen. (Denk hierbij aan een meerdere combinaties inclusief De Kolonel. of Julien.)

*Hinderlijk gevolgd worden.

*Duidelijke gesprekken over hun met veel wijzen naar hun wijzen met leidinggevende van openbare ruimtes.

*Het onderweg tegenkomen van jolige, luidruchtige Eerbeekse terrasbezoekers met een kaasplankje en een Belgisch biertje die de leukste thuis zijn.

*Met je neus in de boter vallen in je WIR omgeving na een gesprek met de leidinggevende door Statler&CO.

Zoals duidelijk moge zijn is alles absolute geweldloos en binnen het kader van de Nederlandse wet die nog steed geldig is in Statlerland. Maar dat gaat veranderen in de toekomst als het aan de heren van Eerbeek ligt. Want dan wordt het ingieten met hun voeten in sneldrogend beton van verdwaalde wikipediaen en uitstallen als levend standbeeld in hun onderbroek legaal. En tot die tijd zullen we ons moeten beperken tot Edo’s vrijwillige bijdrage op de Mariaplaats waar we nog steeds met smart op wachten!

Eén gedachte over “De nieuwe micronatie “Statlerland””

 1. Hier, hier, hier!

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:GLAM/Wikipedia_in_de_Openbare_Bibliotheek/Wiki_Caf%C3%A9_Tiel

  Artikelen om uit te breiden:
  The Dream (band) (zie Tijdreiziger door A. Wammes, ISBN 978-90-827346-0-7)

  Een door mij geschreven artikel notabene waarvan IK de auteursrechten van heb en het gebruik ervan heb verboden! En elke bewerking is dus een verminking van mijn oorspronkelijke werk en dus voor de Nederlandse wet een auteursrechten schending! Dat mag dus helemaal niet, dat artikel uitbreiden. En ik zou dat wel kunnen en mogen doen, maar ik mag me dus niet me op de WMF infrastructuur begeven vanwege die SanFanBan!
  Belachelijk gewoon! Bespottelijk! De oorspronkelijke auteur is eruit getrollt met de hulp van Trolling&Sucks, en een paar overbetaalde wiki-knuppels zouden het nu moeten gaan uitbreiden van vrienden van de oorspronkelijk band! Gekker moet het echt niet gaan worden daar in Tiel!

  PS, basgitarist:
  Rob Heuff heeft op het laatst maar een kamer boven de kroeg gehuurd, dan hoefde hij s’avonds niet zo ver naar huis te kruipen. Niet goed mee afgelopen, jong gestorven. Gevalletje the jong om te sterven, maar te dronken om te leven, triest. Erg triest. Laat dat allemaal maar liever uit zo een artikel. En Sjoerd, ach Sjoerd Gitaar, ook zo een triest verhaal wat ik liever niet opschrijf. Staat niet in het artikel, maar ik meen dat hij toch ook meegespeeld heeft, zou je na moeten vragen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.