Advertorial: Tis alweer bijna Pasen

http://mrbkerstdecoratie.nl/

Auteur: Ing Lionel Scheepman

Son of a laborer father and an independent mother, I was born in Nivelles in January 1971 to join a humanity witch is already doubled to staffing since my birthday. Originally Zeist (Holland) the live gave me the opportunity to live in different places iand the rest of the world. Originally trained as a technician in forestry, I then approached by my studies or following various professional experience, areas of tropical agriculture, mapping, animation and aeronautics. I had thereafter an artistic career in the fields of music, circus and theater just before returning to university studies at 31 years old. These studies began with flyfishing and beertasting, whose first two years were made at the Université de Liege and the third at the University of Coimbra . I then continued my education with a master's degree in wine drinking from two years performed at the Université catholique de Louvain.

3 gedachten over “Advertorial: Tis alweer bijna Pasen”

 1. Dat heb ik ooit voor de Bijenkorf gebouwd met een kasteel en zo erbij, en dat heb ik later terug kunnen krijgen, zo een 25 jaar geleden. En toen heb ik het ene paar keer aan een tuincentrum verhuurd en het staat nog ergens. Mischien moet ik er toch weer eens wat mee doen, was best leuk eigenlijk. Maar goed, ik ben nu met het december seizoen bezig, want ik pieker niet over stoppen, zij het dat ik de schaal van de onderneming ernstig heb teruggedraaid.

  Ik heb toen veel in de traverse van de Bijenkorf in Utrecht gedaan tot die dichtgemaakt werd en verkoopruimte werd, en er een stel leuke mensen weggingen. Daar heb ik nog steeds contact mee trouwens, maar dat was in de negentiger jaren allemaal. Daarna was het Intratuin, Albert Hein, de toemalige Europatuin, Bosrand, ook bij Edje Kadetje in Woerden trouwens jarenlang, heeft vast vaak met zijn kindjes bij mijn werk staan kijken en nu heel kleinschalig. Maar wel leuk.

  Like

 2. Mooi verhaal Graaf. Tijdens mijn studie in Den Haag werkte ik als bijbaantje veel voor de Bijenkorf afdeling decoratie. Veel kunstenaars daar voor het inrichten van de virines, namen ze echt serieus en het mocht wat kosten. Goede herinneringen aan, veel leuke bijzondere mensen ontmoet.

  Like

  1. Was leuk zeg echt. Inderdaad werkte ze toen veel met kunstenaars/ambachtsmensen. Ik heb altijd een beetje de pest aan de term kunstenaar, ik zie mijzelf als een succesvol ambachtsman. En ja, er gingen echt wel grof centen tegenaan. Wat miste werd simpelweg ingevlogen, tot een hele kerstballenfabriek uit oost Duitsland aan toe. Maar ze hadden de naam, en het was toen de top wat je kon bereiken in die branch. En ik heb ook nog die leuke aanbevelingsbrief van Ton van Der Ven van de Efteling, die heb ik toch laten zien? Nee, ik heb echt in de top meegedraaid.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.