Ha, dat is een goed begin, Edo!

The Banner beweerde twee weken geleden nog dat de kwaliteit op Wikidata in zijn totaal zo bedroevend was, dat je het nergens voor kon gebruiken, en het daarom verboden zou moeten worden. Ik zie daar geen mogelijkheid meer in om “tot elkaar te komen”. Ik heb er eerlijk gezegd ook helemaal geen behoefte aan om “nader te komen” bij iemand die in mijn ogen hier alleen is om te stoken en te trollen. Waarom zou ik? Ik ben hier voor het project, als ik aandacht wilde, rende ik wil in mijn ondergoed door de winkelstraat hier. Edoderoo (overleg) 16 jul 2019 18:19 (CEST)

(BRON CC-BY SA-3.0)

Gezellig nog even de eeuwige Arb Vintroll erbij, het is weer raak. Maar is dit geval krijgt Banner volkomen gelijk want dat is ook zo. Het is allemaal meuk wat uit door sui generis database right beschermde bronnen wordt getrokken waar nooit van zijn leven iemand achteraan zal gaan, zo beroerd is het. Meuk! Zuivere meuk! En als je dat tegen Edo zegt snapt hij dat niet.  Of hij doet alsof.  Dan is het trollen en stoken want je verpest het Wikidata feestje.

Kijk, die Danielle weet beter, veel beter. Natuurlijk weet die veel beter, wat dacht je nou, maar die belazerd gewoon de kluit. Natuurlijk weet die ook best wel dat dit helemaal niet mag en troep is, maar die technische vrouwen en die Technische storm he? Is het niet Danielle? Want dat tonnetje uit dat particuliere fonds van een familie aanwezig op de Erasmusprijs brand in de zakken is het niet?

En wie zou dat dat tonnetje voor vrouwenzaken zo soepel over de toonbank hebben geschoven? Wie zou dat bedrag zo losjes in zijn achterzak hebben zitten? Nou, niet moeilijk te raden net zoals hoe  groot de afgang zou zijn als de waarheid boven water komt. Net zoals de afgang als de waarheid over dat trotse Caribbean project boven water zou komen met de kleine Ymnes boy. Het wikileed is dan niet meer the overzien. Welkom, welkom in Wikihotel California, statutair gevestigd in de vrijstaat Panduin. Dwazen!

En dat warme pleidooi voor Wikidata van Gender Elly in de kroeg is dan ook goed te begrijpen in dit licht. Gender de dender de gender. T’is niks dan gender wat de klok daar slaat. En Wikidata natuurlijk. Je moet wat immers, t’is immers doorroeien tot je verzuipt.

Jullie staan de kluit gewoon op een onvoorstelbare manier te besodemieter, en de spot staat nu recht op jullie. Want licht, licht laten schijnen over jullie kwalijke praktijken is het enige juiste wapen tegen jullie. Transparantie, dat roep ik ook doorlopend van mijn zeepkist op de Amerikaanse fora. Licht, licht, licht, put your lights on, daar kunnen ze niet tegen namelijk. Zet ze constant in de spotlicht, jaag ze op, en spot on.

“Shine the light of scrutiny into the dark crevices of Wikipedia and its related projects; to examine the corruption there, along with its structural flaws; and to inoculate the unsuspecting public against the torrent of misinformation, defamation, and general nonsense that issues forth from one of the world’s most frequently visited websites, the “encyclopedia that anyone can edit.”

Ja, en dan Edo in zijn ondergoed. Een schaamteloos ventje die een gênante inschattingsfout maakte en uitsluiten een grote bek overal heeft en mij tot op het bot beledigd heeft, net als de rest van het digitale pleps. Verder is het natuurlijk een nul, een totale nul,  maar ik heb die zaterdagochtend als levend standbeeld op de Mariaplaats nog van hem tegoed. Nee, de heren zijn soms even elders maar vergeten jullie heus niet, wees maar niet bang. En dit vergeet ik ook niet Edo, ik zou een warme dag prikken. Want ik hou je eraan!

2 gedachten over “Ha, dat is een goed begin, Edo!”

  1. Ja, ja, ja, ik had er ook al naar zitten kijken! Het lijkt verdikke wel de reünie het bejaardenreisje naar Torremolinos zeg, wat een grijze koppies allemaal. Maar helemaal geen piratenvlaggen aan de muur, geen spandoeken met Free Source For All of We are no bots. Zou dat daar niet mogen of zo? Ik dacht daar zit vast Romaine en Edo met een speelgoedzwaardtje en een lapje voor hun oog. Was het piratenschip van de Efteling toch te duur achteraf? En wat zouden ze daar bekokstoofd hebben zo onder een welverdiend glaasje op kosten van de donateurs? Dit? Om piraat Dimitar Dimitrov met zijn piratenvlaggen en al maar weer eens uit het vet te trekken?

   https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:De_kroeg&oldid=54209503#Uitnodiging_consultatie_in_Utrecht_2_augustus

   Die lui zijn gewoon collectief volmaakt geschift, kan niet anders, een ander conclusie is simpelweg namelijk niet mogelijk. Wie doet er nu zoiets, artificial intelligence met wikidata met Ronald, Edo en Romaine, alle drie autistisch als hell. Of de kletterautistische Sjoerd de Bruin een WIR baantje geven en naar Wikimania af laten reizen on de SanFanBan/Framban crisis daar te beslechten. Nou, ik heb hem met zijn vriendjes in arbcom met mij al in actie gezien, zal fraai worden. Een peperduur Caribbean project met die malle feministe Danielle die volgens mij zelf verzuipt in haar complexen met mannen met de zeer zwaar mentaal gehandicapte Ymnes die het varkentje wel ff zou wassen met haar WIR baantje en Sandra die het wel ff zal flikken met haar kolonie autisten.

   En als ik dan naar die groep keurige mensen kijk die je op elke camping zou kunnen tegenkomen dan denk ik bij mezelf, hoe is het in godsnaam mogelijk? Hoe op de wereld bestaat het dat jullie daar iets zit te vieren wat uit een puur Amerikaans hackers collectief voortkomt vanuit het Wild West gedeelte van het internet? Zoals Encyclopedie Dramatica, Rat, Rationaal Wiki de naam zegt het al en Reddit.

   Want dáár liggen de roots van dit fraais namelijk Hackers, vaak autistisch, die free source software gingen maken. En vaak in de tijd van hun baas, de softwarehuizen in Silicon Vally. En toen kwam die licentie in beeld!
   Prachtig dacht iedereen, totaal, totaal er aan voorbijgaand dat dat helemaal niet mocht! Of juist wel, immers section230 beschermd ons wel. We beginnen een Wikipedia! En zo is de wildgroei ontstaan wat tot het juridische gedrocht Wikipedia geleid heeft wat nu met een feestje gevierd moest worden. Neem de kinderen maar mee, het is immers feest. In één woord schandalig, vooral nu die piratenvlaggen weer uit de kast gehaald worden terwijl hun huis in Amerika in vuur en vlam staat. En zie voor de rest sucks.

   https://www.wikipediasucks.co/forum/

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.