Heerlijk zomerweer

Het was erg gezellig in Creil gisteren. Eerst hebben we gezellig wat zitten babbelen en rond zessen ging de barbeque aan. De organisatie was heel goed geregeld. In de grote tuin van de ouders van Empoor stond een grote tafel met heel veel stoelen. Er was zelfs een tent boven, maar dat was niet nodig, want het was schitterend weer. De ouders van Empoor hebben echt heel veel gedaan, waardoor de wikipedianen zich konden concenteren op… praten over Wikipedia.

Verder waren er nog twee kleine hondjes van Empoor en de hond van Michiel1972, twee paarden die ons belangstellend vanuit de stal aankeken, en ook nog konijnen.

Waerth belde om drie uur nog op vanuit Thailand. Nadat de barbeque op zijn einde liep gingen we met zijn allen op een groepsfoto.

Vervolgens hield Oscar nog een speech over de Nederlandse Wikimedia organisatie in oprichting en riep iedereen op vooral op 11 september naar Utrecht te komen, of op een andere manier bij te dragen.

Na het afruimen, afrekenen, en opruimen gingen we allemaal weer richting huis. Ik heb het in ieder geval erg naar mijn zin gehad. Ook de ouders van Empoor nog bedankt voor het ter beschikking stellen van hun boerderij. Verder Henk nogmaals bedankt dat ik mee mocht rijden.

Eén gedachte over “Heerlijk zomerweer”

  1. O, gut, ik had het door het geweld op de Amerikaanse fora over de Framban ff gemist. Gezellig! En ik ontdekte nog wat.
    Arb CaAL die mij met zijn Tilburgse achterbuurtmaat Vintroll totaal heeft verneukt (een ander woord is er niet voor) heeft een collum! Jawel, maar liefst in De volkskant! Dat las ik net in een van de weinige keren dat ik in de digitale achterbuurt keek waar de heer Casper zich immers als een vis in het water voelt. De lul, sorry zeggen en zijn excuses aanbieden voor zijn jarenlange misdragingen is er kennelijk niet bij.

    Maar wat niet is kan nog komen want Arb en ik gaan lekker met die Amerikaanse rechtszaak. 2 miljoen vraagt ie uiteindelijk. Nou, Casper ben benieuwd of jouw o zo geliefde Volkskrant daar omheen komt. Maar zeg nooit dat ik begonnen ben, maar als je met dit soort kutstreken met je vrindjes bij mij aankomt heb je een hele, hele foute aan mij. mijnheer de professor. Daarmee zijn jullie aan het totaal verkeerde adres bij mij.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.