404 Error

https://wikimediafoundation.org/profile/james-alexander/
404 ERROR
Imagine a world in which there is a page here

James Alexander

Moet James Alexander achter de tralies? (polls)

Auteur: Groeten uit Eerbeek

Rotzooit wat aan op weblogs en twitter

7 gedachten over “404 Error”

 1. T’is wel een dikke reet die je niet gauw mist om een trap onder te geven, Kolonel.

  Ja, onze James. Romaine las ik ergens had nog wel een persoonlijk gesprek samen met anderen met hem gehad in het hoofdkwartier in Utrecht, Alexander de wiki-hoop in bange wiki-dagen.

  Onze culinaire James, maar koken kan, ie zijn zus trouwens ook. Was een lekker ook trouwens al zo een lekker geil knipoogje wat Chelsea Clinton hem op zijn twitter gaf, heb je het gezien indertijd kolonel? O, wat een schattige twitter met al die poesjes. Maar nu zag ik dat onze James een groot liefhebber van het songfestival is, hij had gekeken. En dat soort fan’s zijn toch wel erg vaak heren van de herenliefde dus veel had ie niet aan dat knipoogje ben ik bang.

  Maar wat zou er mooier zijn dat als James het songfestival hier op Nederlandse bodem volgend jaar kon bekijken? Als afwisseling van zijn luxe tripje met kortingscoupon en al na Hawaii? Want ik vermoed dat er hier bij de autoriteiten beslist wel wat vraagjes zijn gerezen en het zou me weinig verbazen als die hem wel eens zouden willen spreken.

  Like

 2. Dank voor die twitter tip Graaf. en nee dat knipoogje daar was me even ontgaan. Ik doelde op het geile trijstel knipoogje dat Ymnes kreeg toen hij aankondigde dat hij internationaal gehakt van jou ging maken Graaf!

  Om geen tweet meer van onze James (wat een kop heeft die gast ongelovelijk!) te missen heb ik zijn twitter tijdlijn net aan het menu toegevoegd. Hopelijk is dat naar je zin.

  Like

 3. Ik raak niet uitgekeken op die lelijke kop van die James Graaf.Zou dat een gevolg zijn van overmatig computer gebruik, pizza eten en niet buiten komen. Ik twijfel nog wel stuk fruit het meest op zijn kop lijk een peer of een water meloen. Kijk, dit soort types inhuren, dat is de ultieme garantie om een project zo vlug mogelijk naar de verdommenis te helpen!

  Like

 4. Nou ja, dat was mij ook al opgevallen dus was ik al een topic met tips voor een gezonder leven voor hem begonnen op sucks, heb je die gemist?
  Volgens Eric Barbour van sucks is Alexander de schrik van elk Chinees restaurant in de omgeving van LA met een buffetbar waar je mag opscheppen wat je wilt voor een bepaald bedrag en zou dat de reden van die dikke kop zijn. Hij schijnt die buffetten niet te bezoeken maar aan te vallen, te nemen waarschijnlijk bij gebrek aan sex partner. Hij plundert als het ware zo een tafel, springt erin vreet gewoon alles op behalve het bestek en de tafel zelf. Dat zullen die Nederlandse wikigasten wel gezien hebben tijdens zijn bezoek aan hun hoofdkwartier toch?

  En ik zinspeelde ook wel een beetje op dat geile knipoogje van ons trijntje eigenlijk. Die trouwens een prachtig artikel nu op de Encyclopaedia Dramatica waar ik geen link naar durf te geven zelfs zo grof is het. Net zoals TBloeming en Jurgen-NL hun eigen artikel hebben trouwens.
  Wist je dat dat ding achter zeven proxy op het blacknet gehost is?

  Ik had het met auggie op WR het over dat Clinton geile knipoogje voor James, maar het schijnt dat WMF een politiek Clintonkliek dingetje is. De Clinton Foundation is er nogal dik mee namelijk. Dus niet zo vreemd dat er zoveel van dat D66 spul om die Nederlandse wiki rondhangt, da’s net zoiets namelijk.

  Like

 5. Overigens zag ik dat hij een stel tweets met een kortingsbon van 15 dollar voor een van de restaurants van Hawaii Hilton en hoe hij daar op Hawaii met zijn ballen in het zand lag van zijn twitter heeft verwijderd. Dat was vlak nadat hij het reeds rokende WMF wikihuis daar in LA via de brandtrap verlaten had, en een warm nieuw nest bij Twitter had gevonden.
  Jammer, maar Eric of Steln heeft ze vast nog wel. .

  Wist je trouwens dat hij de slechtste mod ooit daar op die Engelse wikipedia is geweest en iedereen indertijd dolblij was dat hij naar WMF oprotte? Dat zal nu wel anders zijn denk ik zo…..

  Like

 6. Wat klopt er miet aan dat hoofd? Normaal gesproken is de schedel breder dan de kin maar bi onze James is dat precies andersom. Kan me inderdaad voorstellen dat hij de schrik is van de all you can eat restaurants.

  Like

 7. Aan de andere kant hoef je natuurlijk niet echt medelijden met de restaurants daar te hebben. Jimmy, je weet wel die van dat eredoctoraat daar in Maastricht samen met Timmermans is eigenlijk, eigenlijk de zeggenschap formeel over WMF kwijt geraakt naar aanleiding van de vele en hoge rekeningen van steakrestaurants en hoerenbezoek in Moskou, je kent het verhaal vast. En vegetariërs zijn het bepaald ook niet, da’s echt niet dat stukje kip of een schnitzeltje wat de heren van Eerbeek met wat groente en een gebakken aardappeltje graag lusten, nee, dat zijn meteen halve koeien en varkens. Nadat er wat dames eerst eens goed verwend zijn op de parkeerplaats in de auto, want daar heb ik van Eric en Steln ook zo het nodige over gehoord.

  Eigenlijk verbaast die technical storm die nu weer op springen staat me wat. Want in Silicon, en dat zal het hoogste goed wel zijn van de technische dames, neem ik aan althans, wordt er meer, hoe zal ik het zeggen, op andere dingen gelet dan je briljante technische skills in die kringen.
  Hoewel, misschien toch wel op techniek maar op wat andere technieken, en zo kunnen de technische genderartikelen van AliceAlice toch nog te pas komen, niet waar? Je weet wel, artikelen die Sandra zo tros maakte in haar jaarlijkse verslag een paar jaar geleden aan WMF. Slimme meid die Sandra, die snapt Silicon tenminste!

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:Alice2Alice

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.