Dit is natuurlijk wel heel erg vreemd, Edje.

Gisteren keek ik naar aanleiding van je tweets die hier meelopen hier eens Edo. Er staat namelijk een link op naar je blog. En eigenlijk viel ik van mijn stoel van verbazing. Ik citeer:

Nu drink ik in een gemiddelde week niks, dus kom ik die veertig dagen zonder al te veel moeite wel door.

Laat ik nu toch altijd hebben gedacht dat je deze fraaie mail in een stomdronken bui aan mij gestuurd had. Zo uit het niks. Je begon me zomaar uit te schelden terwijl ik eigenlijk nooit contact met je heb gehad of enerlei conflict op Wikipedia met je gehad heb. Ik bedoel, voor mijn stomme verbazing  over je blogpost is toch wel aanleiding, is het niet? In die fraaie mail van je mail schreef je immers dat jullie op de laatste vergadering van het jaar flink aan het bier hadden gezeten.

Nu kun je je veel afvragen. Heel veel. Bijvoorbeeld. Waarom schrijft iemand : Ik heb geen zin om in jouw wespennest verstrikt te raken, dat zeker wel. als hijzelf begint een soort spervuur van beledigende mails op mij af te vuren omdat ik een blog had aangemaakt waar hij toen zelfs niet eens in vernoemd werd. Of dat ik het verwijt naar mijn hoofd kreeg dat ik hem een link ernaartoe gestuurd zou hebben wat gewoon niet waar is. Bart had dat spontaan buiten mijn weten gedaan namelijk. Of wat iemand bezielt überhaupt zulke mails te sturen. Of waarom Wikimedia terwijl ze van deze mails wisten Edo’s kop  als boegbeeld op de banner voor god en vaderland boven elk artikel als reclame voor WMC2017 zette.

Of Wikimedia mij een of andere klapscheet brief van een jurist ging sturen dat wikimedia mij wel ff in rechten zou betrekken als ik mijn kop niet verder hield met allerlei bevelen. Ik gebied en gelast u, enzovoort, ja dat stond er. Antwoord in wat nettere woorden van mij fuck yourself en al die wiki-gasten erbij. Pas op of je krijgt een advocaat van mij achter je flikker aan wat m.i. volkomen terecht zou zijn geweest. Hoe kom je erop! Die leden van die club zeiken me nu al jaren af, beledigen me constant, trappen me de grond in en die Sandra heeft nog nooit maar een poot uitgestoken om me te helpen hoewel dat hun doelstelling zou zijn. Wikimedia is er voor alle wikipedia medewerkers, ja, ja. En dan zou ik in rechten betrokken moeten worden en mijn mond verder moeten houden! De gotspe!  Of waarom de halve Haagse politiek over dit kutbloggie wat geen hond verder leest met wat getroll van de Kolonel valt met aangiftes en al. Wat heeft het er mee te maken allemaal!

Er is eigelijk altijd om je wat om je over te verbazen daar als je er goed over nadenkt, en nu dit weer. Want wat zou iemand die kennelijk nauwelijks drinkt, ik heb geen aanwijzing dat Edo veel zou drinken verder, bezielen om zulk soort mallote mails te gaan sturen als je niet kachel bent of stoned als een garnaal? Ik snap er allemaal niks van. Maar is één cel voor De Kolonel en mij samen verder OK?

4 gedachten over “Dit is natuurlijk wel heel erg vreemd, Edje.”

 1. T’is toch wel het feest der gemeentepolitiek, is het niet Kolonel? Eerst die voormalige Groningse wethouder die mij bij de hand zou nemen en waar ik nog steeds op wacht wanneer hij de kattenbak zou komen schoonmaken, toen onze Gooise miep die zelfs het NRC met een fraai artikel wist te halen, onze eigenste Edo en professor CaAL die ik beide met SP in gemeente toestanden heb voorbij zien fietsen en nu weer het Haagse bestuur met maar liefst de polissie waar ik het verband totaal van mis. Het is werkelijk het feest van de gemeente politiek allemaal!
  Je zult als oude man die niet eens de naam van de burgemeester hier ken of van maar een raadslid toch eens een artikeltje over je pa schrijven!

  T’is allemaal wat. Ondertussen heeft WMF een topadvocaat ingehuurd in de rechtszaak van een van mijn mede SanFanBan winnaars Lomax versus WMF wegens laster, is Romaine=>wikimedia met de politieke wetenschapper Dimi en hun piraten aanpak totaal afgefakkeld door Alex Voss, een Duitse advocaat en Europarlementariër en dat nog wel met de warme steun van Frans Timmerman, dus we gaan lekker zeg!

  Nu hebben wij mazzel met twee op een cel, Kolonel want binnenkort komen er experimenten dat gevangen zelf kunnen koken en zou ik mijn treinbaan mee mogen nemen, kolonel? Wat denk je, is toch onschuldig? Dan komen we onze tijd daar wel door toch?

  Like

 2. Het verbaast me niet dat die Edo een SP’er is. Past precies in die profielschets van de doorsnee moderator op Wikipedia die onlangs in de krant stond. Een zogenaamd miskend genie dat in het dagelijkse leven geen deuk in een pakje boter kan slaan, maar wel meent iets te betekenen in de (virtuele) uithoeken van het normale leven. Want zoveel verschilt de virtuele wereld niet van het gedachtegoed van de SP. In beide gevallen gaat het over een stel narcisten die denken dat de puinhoop waarop ze zitten een goudmijn is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.