Richard de Mos en Fred Dukel doen aangifte tegen GuE. Recherche Den Haag wil mail adressen van Julien en Graaf Statler!

Vandaag van 10 to 15 uur op het politie bureau Jan Hendrikstraat in Den Haag geweest. Wethouder Richard de Mos en Fred Dukel hebben aangifte gedaan tegen GuE wegens smaad en laster. Het gaat vooral om deze berichten.

Verdacht_header-1170x680

freddukel.be
richarddemos.com
https://groetenuiteerbeek.blog/2018/09/10/post-van-peter-van-der-krogt/

Een van de rechercheurs, Richel O. vroeg me naar de namen van Julien en Graaf Statler. Ik vertelde dat ik die niet weet. Ik ken slechts de mail adressen waarmee ze zich hadden aangemeld. Hij vroeg me naar deze mail adressen. Toen ik zei dat ik deze om privacy redenen niet wilde geven vertelde mij me dat ik deze toch binnen 24 uur aan hem moet doorgeven. Doe ik dat niet dan wordt er proces verbaal van opgemaakt en gaat hij deze gegevens bij de provider opvragen.

Zijn eigen mail adres mocht ik via deze website niet openbaar maken vertelde hij me. Graaf Statler en Julien ontvangen nog wel een mail van mij hierover. Met een cc aan rechercheur Richel O. en huisadvocaat Ausma uiteraard. Ausma was laatst nog uitvoerig te horen op radio 1 bij WNL nog gehoord Graaf?

Auteur: Groeten uit Eerbeek

Rotzooit wat aan op weblogs en twitter

4 gedachten over “Richard de Mos en Fred Dukel doen aangifte tegen GuE. Recherche Den Haag wil mail adressen van Julien en Graaf Statler!”

 1. Nee. En ik heb uiteraard rechercheur Richel o. meteen een mailtje toegestuurd. Hoewel het mij niet duidelijk is wat die van mij wil, ik ken immers beide heren niet eens van naam en heb dat al eerder aangegeven, en ik ben in geen jaren in Den Haag geweest dus laat staan dat ik wat dan ook met Haagse gemeente perikelen heb uit te staan. Verder is dit niet mijn blog, evenals Julien ben dik hier slechts een gastredacteur. Voor de rest van de inhoud dragen wij dus geen enkele verantwoordelijkheid dunkt mij.

  Waardoor ik hier terecht kwam is vanwege de werkelijk bijna onmenselijke behandeling die mij ten deel viel op de volksencyclopedie Wikipedia nadat ik het gewaagd had op te merken in 2009 dat de opbouw ervan op vele punten schortte met de Nederlandse auteurswet. Wat in een bizar avontuur is geëindigd met jawel, zelfs een globale ban. Ik heb slechts onderzocht, uitgezocht tot in Amerika aan toe. En ik denk dat ik na wel alle antwoorden op mijn vragen heb, ja.

  Ene Lidewij heeft mij ooit verweten dat ik artikelen over allerlei mensen geschreven zou hebben, maar dit is quatsch. Ik ken werkelijk niemand hiervan en voor zover ik weet wie er achter welk nickname zit heb ik dat van De Kolonel, aka de beheerder hier. Van wie ik zelfs de identiteit niet eens zeker weet.
  Dus dat ik mensen gedoxxed zou hebben of belasterd is volslagen onzin. En ja, ik bouw treintjes, ik ben immers een oude man met nu AOW. Daar vul ik mijn dagen mee, en ik ben werkelijk verbijsterd dat er nog iemand is die mijn echte naam nog steeds niet weet na het stelselmatig ervan rondkwaken door de wiki community of het zootje ongeregeld wat daar voor door gaat.

  Liked by 1 persoon

  1. Jazeker, ik heb een buitengewoon vriendelijk mailtje vanochtend gehad van hem. Maar verder vind ik het onverstandig hier verder in het openbaar over uit te wijden anders dan dat we eerst Pasen gaan vieren en dan rustig even verder praten. En ik heb natuurlijk Mr Ausma op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, dat spreekt.

   En ik heb niet de indruk dat hij ook al dacht dat ik niet meer in leven zou zijn, nee. Voor zulke dwarsigheid moet je toch echt op het project zijn wat we hier beslist niet noemen. Ik heb me gewoon netjes voorgesteld, maar ik vind het wel keurig van je dat je dat aan mij liet.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.