Eén gedachte over “De snuffelstaat”

 1. Even een paar stellingname van de graaf.

  Op mijn vijftigste verjaardag heb ik de droeve resten, inclusief het geritselde HAVO diploma door de papierversnipperaar gegooid en ben volledig a-politiek geworden. Ik neem slechts waar, en meer eerlijk gezegd niet. Zoiets als over Wikipedia, ik zie het aan, vorm mijn menig erover en dat was het wel. Het fenomeen is lood om oud ijzer verder voor mij, evenals politiek.

  Verder lijkt het me heerlijk om net zoals vele op de werkvloer om mij heen lekker ongegeneerd op Wilders te stemmen. Gewoon, lekker populistisch stemmen, tegen alle onzin van elektrische, onbruikbare auto’s die bij kou en gladheid van de weg glijden en lege accu’s hebben op het moment dat je de kachel aanzet. Tegen onbruikbare warmtepompen want het scheelt uiteindelijk namelijk niks. Het effect is ergens iets achter de komma, verwaarloosbaar. Het is namelijk symboolpolitiek, net zoals die anderhalve oude diesel van de weg halen. Waar ik er overigens een van bezit. En als GM zijn EV1 project indertijd had door kunnen zetten indertijd hadden we allang fatsoenlijke elektrische auto’s gehad.

  Dit gezegd hebbende, nee, ik stem geen Wilders, ik denk maar op de partij van de dieren want die kunnen wel wat steun gebruiken. Met name de katten. En verder ben ik veel schoner dan al die klimaatfreaks bij elkaar want ik vlieg nooit en eet heel weinig vlees.
  Zo, die zit, die kunnen die maar raak rondvliegende Groen Linksers en D66ers in hun zak stoppen. En nog steeds dit gezegd hebbende, ja Nederland is stiekemweg in de oude DDR veranderd. Het indirecte resultaat van meer dan een eeuw azijn in het Midden Oosten gieten overigens.

  En verder ben en blijf ik totaal a-politiek onder het mom van het zal mijn tijd verder wel duren, dat mag deze generatie oplossen net zoals wij dat mochten indertijd. Ik heb nog meegelopen in de Vietnam demonstratie, heb op Dam gezeten, vrienden hebben in bomen in Amelisweerd gezeten, dus zoek het nu allemaal maar fijn uit verder. Ik laat zeker nu deze beker totaal aan mij voorbijgaan want ik heb mijn portie wel gehad, maar zoals gezegd klopt het allemaal wel wat er gesteld wordt.

  Verschillend keren heb ik dan ook voorzichtig op Sucks opgemerkt dat het Europese parlement een bejaardenhuis is voor uitgerangeerde politici, Europese verkiezingen totaal voor de bühne zijn, en Nederland het meeste van een oostblokstaat in de beste traditie begint weg te krijgen. Dit toch voornamelijk om onze Amerikaans vrienden in te gaan laten zien hoe volmaakt zinloos Romaines and friends hun hemelbestorming van het Europees parlement was.

  Waarbij ik nog wel wil opmerken dat ik er allemaal net zoveel aan kan doen als aan rode stoplichten in het straatbeeld, dus dat het volmaakt onredelijk is geweest mij op deze manier de deur uit te abitrollen en te SanFanBannen. Ik kan er ook allemaal helemaal niks aan doen, so don’t shoot the piano player please.
  En erger nog, ik ben het totaal niet eens met deze copyright toestand. Maar besef me terdege dat je pragmatisch moet zijn en free source moet creëren en niet je zo dwaas moet gedragen als deze idioten hebben gedaan want dan bereik je niks.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.