Wikimanagers

Volgens mij heb ik vooral mijn mening gegeven, dus of ik dan de plan weer eens mis sla (voor een discussie zou het dan fijn zijn als je uitlegt waarom) weet ik niet. Ik zie je overigens helemaal niet als kwade genius, maar ik kan niet ontkennen dat ik geen fan ben van dit soort discussies. Ik vind dat allemaal weinig verheven, om over dit soort in mijn ogen details te gaan discuzeuren. Dat in combinatie met dit soort “moderatoren zijn een soort halfgoden” doen mijn humeur inderdaad weinig goed. Vinvlugt (overleg) 19 jan 2019 00:55 (CET)

Bron

Sja Vintroll, dat kwam aan. Die Banner toch. Ondanks alles, zijn moderatoren toch nog vaak halfgoden die niet of nauwelijks af te zetten zijn bij wangedrag of ondermaats functioneren. Hoe waar, en het slaat natuurlijk ook op andere wikimanagers zoals jij bent. De eeuwige arb.

Een manager, leidinggevende, beheerder of chef is iemand die managementactiviteiten beoefent schrijft het wikiartikel. Maar, voordat je leiding kan geven moet je wel weten waar het over gaat, gevoel ervoor hebben en daar gaat het dus mis. Nog nooit heb je een artikel geschreven en je bent er op een bepaalde manier nog trots op ook. Om wikiquote gaf je naar eigen zeggen geen sikkepit, je was er nauwelijks actief, en toch liep je er met je grote smoel als de president-directeur en voorzitter van de raad van commissarissen rond te stappen. Kijk, van zoiets wordt ik nou chagrijnig.

Professor Casper, CaAL. Schrijft niks ooit, komt even binnenstormen om wat blokkadeklapjes uit te delen, ik denk in zijn pauze en verdwijnt weer. Maar overal zit hij met zijn grote waffel tussen. 250 edits voor een moderator per jaar, eeuwig moderatorschap, waar IRL zou dat kunnen? Professor Natuur12, een verveelde, wat naargeestige man die niet tevreden is met zijn Amerikaanse leven en de boel leuk op stelten kwam zetten. Prima arb! Top sysop! Moeten we hebben! Een activiste als Danielle met haar gendergelijkheid, dat zoeken we! Douw er maar tussen Wikimedia! Een baantje? Natuurlijk! Een beetje vent die transgendt, prima! Kom op vintroll, lig niet te lullen, het lijkt helemaal nergens op wat jullie staan te flikken.

Ooit heb ik een monteur gezien die een briefje op zijn brug had geplakt met daarop als je niks te doen heb doe dat dan niet hier. Zoiets zou jij je ook eens je moeten aantrekken met je eeuwige interessante gezwets. Pas jij maar op die Statler, die is immers niet goed wijs. Tuuurlijk keerreel! Braller dat je bent!! Boerenlul wat je bent, ook met je arrogante mail dat ik niet zou kunnen schrijven! Nooit zelf wat gepresteerd, maar de baas! Denk maar niet dat je over enig schrijftalent beschikt schreef je mij.

En die jolige matroos die overal zijn gaslicht aan het opsteken is om de boel te verblinden werkt ook bepaald niet mee. Ik weet niet wat ik daar van moet denken, het is een nepper, dat is volkomen duidelijk want hij manipuleert en beschikt over forum-achterbuurttrucjes. Het is nu duidelijk forumachterbuurttuig zoals hij zich gedraagt want wat hij doet is ongeveer net zo ethisch als Badr Hari die even een rondje mee gaat matten op het schoolplein. Niet dus.

3 gedachten over “Wikimanagers”

 1. Het moge duidelijk zijn dat mij volledig duidelijk is waar jij mee bezig bent Matroos, en eigenlijk zou ik tegen jouw willen zeggen, waar zijn wij mee bezig?

  Heel duidelijk is dat je over een grote vaardigheid beschikt in het beheren van fora en dat jij die kennis op het moment op de meest gruwelijk wijze onethisch misbruikt. Ook ben jij zeer bekend met wikipedia an sich en haar deelnemers, je bent er uiterst close mee en gebruikt vage, amateuristische gaslichtingtrucjes om ze uit de wind te houden.

  Hier ving je met je laatste wanhoopspoging natuurlijk volledig bot, een oude, autodidactische abusesysop uit de hel van startpagina indertijd belazer jij namelijk niet. Ik herken mijn pappenheimers na al die jaren echt nog wel, zo eentje als jij heb ik op honderd meter in de smiezen namelijk.

  Like

 2. Dat ik het nog mag beleven dat ik Schim en Ymnes gelijk zou geven! En inderdaad, lgn gastankers stookt onze matroos leeg om maar Ecritures een kontje te kunnen geven in haar gender activisme.
  En dat doet hij nu doorlopend, zijn jolige en joviale gaslicht overal laten schijnen om die wikimedia-gasten maar een kontje te kunnen geven. Ja, nu krabbelt hij wat terug, hij krijgt te veel tegenwind, maar hou hem in de gaten!
  T’is een nepper en een troll met zijn gladde praatjes. Een infiltrant, oppassen is het geblazen met die gast, die deugt voor geen meter.

  https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg_gebruiker:Ecritures&oldid=53030465#Stoppen_met_BTNI

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.