Dislocatie van elleboog

2 gedachten over “Dislocatie van elleboog”

 1. Lijkt me een of ander autistisch sokje. Daar stikt het daarvan, en dat is dan ook de kurk die Pedia drijvend houdt. Niet voor niks waren ze zo gek op dat Ymnes account, dat soort gasten dumpen namelijk tonnen en tonnen meuk en geloven heilig in Het Grote Project. Die slikken al Elly’s en Lidewij gender gedonder en sofen gezeik blindelings, vinden ze prachtig! Nog een dagje dierentuin erachteraan, helemaal goed!

  Natuurlijk trekt dit alleen maar dwazen aan, een normaal denkend mens stapt hier toch niet in? Want het is uiteindelijk een uiterste gecompliceerd juridisch geheel waarin ontzettend veel geld circuleerde met een uiterst dubieuze juridische basis, dus elk weldenkend mens blijft er zo ver mogelijk van weg! Het is bloedlink spul uiteindelijk, je bent werkelijk nergens beschermd. Dit zou stante pede verboden moeten worden!

  https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Speciaal:Bijdragen/Boas_R&dir=prev&target=Boas+R

  Like

 2. Ah! Heb je het al, een sokje uit de cirkel van Ymnes-met-benefits. De wiki-managers kunnen namelijk inloggen op dat Ymnes account als het knaapje de weg ff kwijt is. Maar hij is nu redelijk zoet, maar gezien zijn pittige autisme raakt hij zo nu en dan het noorden kwijt, en eigenlijk ook het oosten, westen en het zuiden. En dan is tante Lidewij Blavatsky altijd paraat, of het nu hier is of op Sage. En voorheen de Amerikaanse professor maar die lijkt iets eieren voor zijn geld te kiezen de laatste tijd. Door nét iets minder in dat vrouwengemieter van Elly en haar vriendinnetjes te trappen. Maar ik ben bang dat het te laat is want de pers is jullie duidelijk dik op het spoor.

  Je bent een trut en vuile achterbakse Soof, Lidewij, ik ken jouw slag maar al te goed. Ook een Any Rand girl neem ik aan? Zal wel denk ik zo, jij zult je wel thuis voelen bij types als Jimmy the Any Rand boy.
  Je bent een vuil achterbaks kreng, net zoals die andere genderwijfen. En als je maar een vorm, en ik zeg een vorm van fatsoen had gingen jullie nu diep door het stof tegenover mij. Maar helaas zelfs die enige vorm mist. Die autistisch jochies verwijt ik niks, helemaal niks, maar jullie des te meer,

  Uilskuiken dat je bent! Ze hadden je voor niks beters kunnen nomineren als een Romaine uilskuiken!

  Over uilskuikens gesproken, wie was het van jullie trouwens die ff haar gaslicht bij de-gender-desk-lady-met-blog over mij had laten schijnen? Want dat lijkt me wel duidelijk met al die rare story’s over mij en Nederland. Dat was duidelijk door een Nederlandstalige bij elkaar gesprokkeld namelijk over de vrouwen-plees en de rest. Mom als vrouw niet naar Nederland, want het is daar niet pluis. Naar Saoedi-Arabië moesten ze jullie trappen, stelletje verwende en in de roomboter gaar gesudderde wijven dat jullie zijn!
  Het arme mens ging mij hulp aanbieden met allerlei instanties op psychiatrisch gebied zelfs, en onaardig zal ik haar zeker niet noemen. Ze bedoelde het vast goed. Maar die heeft jullie dus vierkant door zo langzamerhand als ik dit op haar blog zo lees.

  *Livin’ without you moet waarschijnlijk een dp worden na de door u doorgevoerde titelwijziging? Mvg. Boas R (overleg) 6 jan 2019 13:49 (CET)
  *Ik was daar nog mee bezig. Ymnes (overleg) 6 jan 2019 13:50 (CET)
  *Prima! Boas R (overleg) 6 jan 2019 13:53 (CET)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.