De jaarlijkse hoogmis

Siebrand werd er aan herinnert dat hij zijn verslagje nog moest indienen van zijn voorbije vakantie  aanwezigheid op de Wikimaniaconferentie in Kaapstad, vijf maanden geleden.

“Van Wikimedia Nederland kreeg ik een beurs die het mogelijk maakte mijn vlucht naar deze conferentie vrijwel volledig te bekostigen.

“Wikimania is de jaarlijkse hoogmis van de Wikimedia-beweging. Een eindeloos inspirerend evenement waarbij er meer te doen is dan je kunt bezoeken. Ik raad iedere actieve Wikimediaan aan een poging te doen aanwezig te zijn bij dit inspirerende evenement. “

Siebrand op Wikimedia Nederland

Eén gedachte over “De jaarlijkse hoogmis”

 1. Strelnikov, de beheerder van Sucks en een Amerikaanse onderzoeksjournalist maakt denk ik terecht regelmatig een vergelijking met de Scientology kerk, en er zitten ook van die typische Jehovasecte-elementen in zoals dat uitstoten en niemand groet je meer. Die uitstotingsceremonie van mij die duidelijk door Natuur12/Drvies werd geredigeerd was voor 100% een sektedingetje, die Siebrand zit er nog niet eens zo ver er naast met zijn hoogmis. Afvallige of wie niet gehoorzaamd worden namelijk zwaar gestraft, kijk maar uit, het kan jouw ook gebeuren, dat moet de boodschap van zoiets zijn.

  Overigens gebeurde dat ook bij die twee jochies, TBloeming en Jurgen-NL. Je hoge wikisterren en strepen worden van je gestript in het openbaar, en dan krijg je hun smeekprocessen, mag ik alsjeblieft, alsjeblieft terugkeren, want het zijn natuurlijk stakkers. Ik zag dat ook bij die INeverCry, die ging zijn potten medicijnen tegen zijn bipolaire stoornis op Commons plaatsen, kijk eens hoe zielig ik ben. Trijntrutje wees hem des om niet te min keihard af en de foto werd eraf gemieterd. Nee, we zien je niet meer zitten, oprotten jij.

  En dat WMF komt in het Trump tijdperk en in de tijd van het ontwaken van de rechtelijke macht en de politiek natuurlijk steeds verder in de knel en gaat steeds absurdere eisen aan de sekteleden stelen. De thuisbasis is aan het desintegreren. En Silicon Valley staat te stuiteren, dat zie je wel aan de enorme scheldpartijen van Vigilant op Wikipediocrazy. Denk maar niet dat ome Midsize Jack hem een strobreed in de weg durft te leggen, o nee! Je leest de hinten echt wel door zijn postings heen, jullie zijn een stel idioten die het totaal verpest hebben.

  En ik zie heus wel die vage pogingen op WPNL om de troepen te herordenen, maar dat is een achterhoedegevecht. Men wil Arbcom oppoetsen, overigens zonder enig succes, “Ymnes” wil zijn oude rechten terug, Moira-NL trollbot moet weer opgestart, er wordt met sterren rondgesmeten, uitjes worden weer georganiseerd, het is duidelijk men verlangt naar de oude tijden.

  Maar ik zal je vertellen, dat gaat simpelweg niet gebeuren. James Alexander verliet echt niet voor niks als eerste rat het zinkende schip, vele zullen namelijk volgen. Kijk niet gek op als dat Maher wijfie binnenkort opstapt, ik heb de interne geluiden daarover al opgevangen. Pas op, Silicon Valley is daar de baas, en niet WMF. En die zijn ze toch wel zo ongehoord zat!
  Google gaat het afzinken van WMF heus niet toestaan uit hoofde van reputatieschade, maar tevens echt niet meer crap wiki’s met feestende wikipediaen op hun kosten tolereren verder!

  Sandra en co kunnen beter jou wijze advies opvolgen en de eer verder aan zichzelf te houden. Want jij en ik weten precies wat ze te wachten staat, Drmies werd niet voor niets geen Arb daar. En dan kan Danielle hem nog zo hartelijk de groeten doen, maar het is afgelopen met zijn wiki carrier.
  Een sekte kent namelijk geen genade. De houtstapel a la Scheveningen wordt namelijk opgetuigd op het moment voor ze.
  Er gaat een voorbeeld gesteld worden, en wij weten precies welk! Let maar eens op! Daar gaat de vlam in, recht in het kruitvat op een manier zodat de andere chapters het voor altijd gesnapt hebben! Leer mij die gasten kende, die kennen geen genade, ech nie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.