Welbeschouwd……

Welbeschouwd zijn het natuurlijk een stel sukkeltjes die juf met haar vriendjes en vriendinnetjes. Want voor het echte werk moet je namelijk in de States zijn.

Topic op sucks.

Graaf Statler wrote:

But there are so many gaps there, there is a gender pap, there is the reality gap of Dimi, the #Ineveransweranyemial gap of Alexander and Maher, so i came to the final conclusion Wikipedia and WMF is one big black gap.

Eric Barbour wrote:

They learned to black-gap from the best. If you do searches for phrases like “Jimmy Wales liar”, you will find very little other than rants by angry conspiracy nuts in the JFK assassination and 9/11 realms, plus angry former Wikipedia editors. He is living proof that you can fool nearly all the people all the time.

Plus the old Greg Kohs item:
http://mywikibiz.com/Top_10_Reasons_Not … _Wikipedia

 

Graaf Statler wrote:

Greg Kohs is of course one of the best Wikipedia critics, but this is a articel from 2011. 
And the situation has only got worse with all that what we call perverse prikkels, and the black-gap only wider. A update should be very being appreciated, and extreem shocking I am afraid.
*PS, Pap= porridge is Dutch for how didn’t understand why I wrote gender pap.

 

Strelnikov wrote:

Imagine the WMF as expanding by a factor of two in the last seven years, while the number of editors has shrunk by thirty percent, possibly more. Meanwhile James Alexander tries the patience of his relaxed-fit Dockers by eating at every Chinese buffet within a twelve mile radius of the WMF HQ every week.

Will he have to get bigger pants this month?

 

 

Kijk, die James Alexander van dat Trolling and Safety department heeft het veel beter aangepakt dan dat stelletje sukkels hier. Om te beginnen is hij zo goed als onaantastbaar door The First Amendment what guarantees freedoms concerning religion, expression, assembly, and the right to petition. Dat is één. En verder toucheert hij in zijn eentje bijna net zoveel als dat hele Nederlandse chapter. En niet alleen hij, die andere grappenmakers daar ook in de states. Ze verdienen vermogens daar met vijf nullen per jaar.

En inderdaad heb ik de verhalen gehoord van neukpartijen met de mooiste meiden, de uitzinnige feesten, de vreet- en zuippartijen op kosten van WMF, er staat me nog iets bij van rekeningen van dure steakrestaurants van zekere J,  de dure penthouses in LA, en vooral…….. het niks doen.

Want ze kunnen niks. Helemaal niks, geen van allen. Behalve het PR department. Het zijn net als hier een stel complete idioten namelijk. Die Alexander schijnt de slechtste sysop ooit te geweest zijn en zal nooit ergens anders aan de bak komen heb ik gehoord. En zich uitsluitend vol te vreten maar werken ho maar. Mails gaan ongelezen het spamfilter in daar. Ja, je hoort nog eens wat af en toe daar in Amerika.

Trouwens leuke lui deze twee, Steln en Eric. Dat zijn vrienden voor het leven verder voor mij en Sucks blijft bestaan, ook al stort het hele wiki-kaartenhuis in. Net zoals de Heren van Eerbeek, zolang we er zin in hebben blijft dit ook bestaan wat mij betreft.

5 gedachten over “Welbeschouwd……”

 1. Graaf waarom is dat WMBE eigenlijk opgericht? Het is niet logisch. Er is een Nederlands en een Frans talig chapter. En een Duits talig want dat wordt ook gesproken in een uithoek van België. Jimbo was oorspronkelijk tegen btw.

  Dus nu is er een chapter zonder thuisproject dat toch uit de WMF ruif mee eet. En inderdaad ze krijgen de afgekloven botjes toegeworpen uit de States. Waar ze zich nog steeds helemaal gek lachen. En types als Romaine zijn dankbaar. Eindelijk erkenning voor hun kwaliteiten. Een glanzende wiki carrière lonkt. Dankbaar gaan ze op de knietjes en kussen Jimbo’s kont. Waarschijnlijk zelfs letterlijk maar daar wil ik buiten blijven. Daar doe ik geen uitspraken over.

  Terug naar België. Geld binnen harken zonder project. Misschien moet GUE maar eens een factuurtje naar de States sturen. Om het baanbrekend en revolutionaire Ponzipedia project op te zetten. Want dat gaat niet alleen de wiki maar de hele financiële wereld op zijn kop zetten. En daar gaan de Heeren van Eerbeek niet voor op de knietjes.

  Het leuke is. Als Ponzipedia eenmaal draait zullen types als Jimbo claimen dat ze het zelf verzonnen hebben. En jokers als Romaine komen bedelen voor de afgekloven botjes.

  Maar de Heeren van Eerbeek zijn niet haatdragend. Romaine, BasB, Vinvlugt, Edo, Natuurlijk al 12 en schertsadvocaat Peter Boelens zijn welkom om het GUE kantoor in Marchienne au Pont te bemensen. Met de Juf en Sandra Rientjes erbij om de Gendergap te sluiten.

  Als compensatie stuurt GuE iedere maand een doos stroopwafels. Daar doen de Heeren van Eerbeek niet kinderachtig over Graaf Statler!

  Like

 2. Gut Romaine, daar zeg je me wat. Romainnnneee wikimedia! Dan was je even aan het werk op Quote en daar was ie weer. Romaine met zijn eeuwige wikimedia gezeik en getroll.
  Maar naar wat ik begrepen had hebben ze hem uiteindelijk uitgekost, hij mocht ook al geen functie meer hebben op wikimania de laatste keer want hij sprak te hard en stond te dicht op mensen omdat hij doof bleek te zijn. Dat vertelde tenminste Midsize Jake op WO, vast met een reden.

  En weet je kolonel? Dat stemt mij ook niet vrolijk, want aan Romaine is wel wat meer mis dan alleen doof. Net zoals aan die Ymnes, daar hoef je geen expert voor te zijn dat er van alles mis zit aan hem. En dat wisten die Sandra en die Professor Casper en die achterbuurtexpert en Natuurlijk al 12 en al die overige beleidsmakers, maar hebben dat alleen even niet tegen mij gezegd. Nee, sterker nog, ze hebben al hun troll-capaciteiten tegen mij ingezet en dáár zitten voor ons nogal wat open eindjes. En wie ik met “ons” bedoel lijkt mij glashelder.

  Maar inderdaad zijn de Heren van Eerbeek ruimhartig en gastvrij en zeer zeker niet haatdragend. Dus eenieder is welkom op ons hoofdkantoor en jij bent vast de beroerdste niet om wat tips over het leven onder de brug te geven.

  Like

 3. Dat ben ik zeker Graaf. Sterker nog iedereen is welkom om in het Heeren van Eerbeek hoofdkantoor te Marchienne au Canal een vorkje mee te prikken.

  Overnachten mag ook plek zat. Wel graag zelf hout sprokkelen er is hier geen centrale verwarming. Verder is de schoonmaak is niet uitbesteed aan een extern bedrijf.

  Meer info over ons hoofdkwartier en het Ponzipedia project binnenkort op http://marchienne-au-canal.be

  Like

 4. En er zijn wijdse, schone sanitaire voorzien in overvloed, is het niet? Dan kan de bestuurlijke top van Pedia eens proef onder de brug slapen. Nog gat in de markt Kolonel, want daar komt vraag naar! Reken maar, mark my words!

  En een eigen Ponzipedia zou te gek zijn, wie weet doet Whallie wel mee. Gewoon, systeem quote en gekken zoals de juf en de achterbuurtexpert en de rest van die zotten met een pisboog eraf trappen als zich niet behoorlijk weten te gedragen. Systeem bouwsteiger.
  Gewoon zo is het, en als het je niet aanstaat dan rot je maar een end op, hup naar je eigen digitale achterbuurt.
  Ja, kolonel, lijkt me wel wat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.