Ik heb het even nagevraagd, schattebouten

Is dit wel in de haak, zeg?

Dit leeghalen van andermans pagina? OXYGENE 7-13 (OVERLEG) 31 okt 2018 16:49 (CET)

Óf het is andermans pagina, dus vandalisme, óf het het DAB zelve, dus blokontduiking, lijkt me. –bdijkstra (overleg) 31 okt 2018 16:52 (CET)

Heb ’t zojuist teruggedraait. OXYGENE 7-13 (OVERLEG) 31 okt 2018 16:54 (CET)

Het betreft een intussen verouderd (laatste) tekstdeel van mijn persoonlijke Bibliografie, die ik derhalve gaarne (nogmaals) verwijderd zou zien. MVG: DA Borgdorff alias dAb op leeftijd

Niemand hier een zinnig antwoord op? Ik ben niet in staat het IP-adres te verifieren, zodoende. OXYGENE 7-13 (OVERLEG) 31 okt 2018 18:59 (CET)

Als het IP dat zich hier uitgeeft als dAb te kwader trouw handelde, zou die zich hier vast niet met naam en toenaam vervoegen. Als het niet om dAb gaat, weet deze zelf ook hoe deze informatie teruggevonden kan worden en valt een verzoek alhier (helpdesk, OTRS,…) tot herstel te overwegen. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 31 okt 2018 19:04 (CET)
Ik het ff nagevraagd voor jullie en kreeg als ik het antwoord dat hij het inderdaad is. Nou, weten jullie dat ook weer en doe ze de groeten daar maar van me. Happy trolling verder en de groeten van de Graaf himself.

5 gedachten over “Ik heb het even nagevraagd, schattebouten”

 1. Heer Borgdorff is dus nog in leven. Goed nieuws. Hij zal dit blog wel niet weten te vinden maar misschien laat hij zich ook ook wikisage weer zien. Begrijp ook gezien de voorgeschiedenis dat heer Borgdorff niet bepaald voor zijn plezier en de goede sfeer aldaar Wikipedia bezoekt.

  Like

 2. Dat de wiki-knokploeg er nog niet opgedoken is zeg. Misschien kan Vintroll met zijn wiki-achterbuurtmaten er even op duiken, met zijn steward vriendinnetje Trijntje. Is een globaal geblokte gebruiker hoor Vintroll, daar hoor je op los te rammen, dat zijn jullie toch zo gewoon in jouw achterbuurt?

  Nee, de heer Borgdorff zal niet meer erg actief zijn gezien zijn medische conditie vrees ik. Ik vind het niet netjes in details te treden, maar het gaat niet echt goed meer met hem.

  Like

 3. En nee, voor je plezier en de fijne sfeer hoef je daar inderdaad niet te zijn in die internet achterbuurt met dat digitale tuig. Ik zal het nooit vergeten, bij mijn eerste kennismaking in 2009 met Wikipedia stonden een stel Borgdorff toch digitaal af te tuigen zeg!
  BasvB en Robotje zijn me het meest bijgebleven, maar het was een hele kliek toen. Ze hadden een soort digitale knokploeg met een abitrolluitspraak samengesteld, en dat ging me toch tekeer!
  Ik wist niet wat ik zag, zelfs op het grootste achterbuurt forum van startpagina had ik dat niet meegemaakt. En daar zat tuig indertijd hoor, dat weet jij ook wel

  Ik denk trouwens dat dit hem nog dwars zat en dat hij het wilde rechtzetten.

  Like

 4. Neem maar van mij aan dat ze zolangzamerhand donders goed door hebben dat ze met vuur gespeeld hebben, kolonel. Al die cosmetische veranderingen, die hebben donders goed door dat het totaal foute boel is wat ze gedaan hebben. Ze zijn wel achterlijk maar zo achterlijk ook weer niet.

  Een op het Amerikaanse rechtssysteem gestoelde side draaien onder de jurisdictie van het rechtssysteem hier met een wiki-geschiedenis en een “professionele” organisatie op de achtergrond. Als ik je nu eens vertel dat een bekende advocaat zowat van zijn stoel viel toen ik hem uitlegde hoe het allemaal in elkaar zat? En dan nog eens een blufbrief door je jurist van god beter het je rechtsbijstandverzekering laten sturen!
  Niet erg verbazingwekkend dat deze “profs” dachten dat Romaine en Dimi en ene Anne wel wat klaar zouden maken daar in Brussel.

  En inderdaad, later heb ik begrepen dat die Gooise miep op de bekende Moira trollbot-methode aan de gang daar was. Ook al zoiets raars, hulp inroepen van mensen die geen Nederlands spreken om iemand digitaal te liquideren.
  Nee, die beseffen zich duivels goed dat ze me toch in een hotel in Californië terecht gekomen zijn, dat wil jij niet weten, dat zie je aan alles. En nou maar zoeken naar de uitgang nou je uitgecheckt bent. Nou, ik heb nieuws voor ze, die is er niet anders dan bidden dat niemand zijn bek open trekt van inside.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.