Wat een goed idee, Vintroll!

Wat een ontzettend leuke uitzending! Vinvlugt (overleg) 27 okt 2018 14:13 (CEST)

Inderdaad heel aardig gedaan. Ik hoop dat Omroep Max ook een keer een item aan Wikipedia wijdt, dan bereiken we weer eens een andere doelgroep (met tijd). Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 27 okt 2018 15:22 (CEST)

Dat is een goede Erik! Weet iemand of “ouderenblaadjes” zoals Plus Magazine wel eens goed aandacht hebben besteed aan Wikipedia? Taak voor Wikimedia Nederland? Vinvlugt (overleg) 28 okt 2018 17:25 (CET)

Dat kunnen we zeker proberen, VinvlugtSandra Rientjes – Wikimedia Nederland (overleg) 29 okt 2018 11:56 (CET)

(Bron)

Waarom niet zou ik zeggen, een nog niet aangeboorde groep, klaar om Wikipedia op te stormen! Er zijn namelijk nogal wat achterstandswijken in Nederland met ouderen en wie weet wat voor talent je daar nog aanboort Vintroll, en wie weet, wie weet kun je nog wat rondvragen in je eigen Tilburgse achterbuurt. Want dat ben je natuurlijk, digtaal achterbuurt tuig van de richel met wat jij op Quote geflikt hebt en niet te vergeten met je jarenlange geabitroll, eerst met je vrindjes Chris en BasvB en later solo met hulp van professor Casper. Of wilde je dat soms ontkennen? Nou, Vintroll, de wikigeschiedenis liegt in tegenstelling tot jullie niet. Er valt simpelweg niks te ontkennen namelijk.

Maar wat een goed idee zeg! En wie weet, wie weet vinden ze het zelfs heel leuk wat ervaringsdeskundigen te spreken! Ik bedoel, de heren van Eerbeek zijn de vijftig gepasseerd en ik zelfs de vijfenzestig, dus dat is wel wat! Briljant idee, Vintroll, vooral doen!

Want het is natuurlijk een godsschandaal gewoon, gewoon door te gaan en doen alsof je neus bloed. Ja, wat cosmetische veranderingen heb ik gezien, trollbot Gooise Miep is uit de lucht, wonderboy Ymnes is kaltgestellt en wordt naar Wikipedia-EN gelokt met mooie verhaaltjes nu Wikinews hem niet meer zo kan bekoren, en arbitroll speelt een echte arbcom, maar ons besodemieter jij daar echt niet mee, Vintroll. Heus niet.

 

 

3 gedachten over “Wat een goed idee, Vintroll!”

 1. De weinige ouderen die ooit aktief waren werden snel weggetreiterd. Laten ze daar eerst aan werken. Maar het is is verspilde moeite. Als je bij een schip het lek niet repareert helpt het niet om emmertjes water te hozen. En als blijkt dat het schip door duizenden debielen ontworpen is en bestuurd wordt. Tja. De opknap kosten zijn aanzienlijk hoger dan de schrootwaarde Graaf!

  Like

 2. Nou ja, sinds ik weet dat Wikipedia gekaapt is door een Any Rand fanboy is er een wereld voor me opengegaan. Als je graaiers en profiteurs de ruimte geeft komt het vast wel goed. Nou, dat hebben we gezien met de Amerikaanse zakenbanken en de eurocrisis.

  WMF is geen haar beter, niemand geeft daar ene malle moer om Wikipedia maar alleen om zijn salaris met vijf nullen en zijn penthouse. Of vervang zijn door haar, dan heb je meteen dat hele gendergedoe erbij gepakt.

  Ik moet altijd wel lachen om die figuren die denken dat de redding uit Amerika of van WMF legal gaat komen. Die zitten hoog en droog achter allerlei Amerikaanse wetgeving zoals Artikel 230 waar je hier niks aan hebt en gooien een stel afgekloven botten deze kant op. En daar moeten ze het hier maar mee doen. Geen wonder dat er alleen een stel halve gare mislukkelingen en free loaders op af komen en een stel zware autisten.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Ayn_Rand

  Like

 3. Overigens heb ik sterke aanwijzingen dat ze opdracht hebben gekregen daar uit de States om orde op zaken te stellen sinds wij ze bedonderd hebben met die dode Graaf. Want arbcom en Professor Natuurlijk al 12 zetten zich zo in op het moment! Zelfs hardwerkende vandalismebestrijders worden opgeofferd na wonderboy Ymnes.

  Want die graaf is dood, harstikke dood, dat staat in secondaire bronnen dus dan is het zo. Bovendien heeft iedereen dat gezien. Edo, arbcom, BasvB, Chris en zelfs de Gooise miep. Dat is dus waar want zij zijn bijna professionele fact checkers.
  Dat moet toch een hele geruststelling voor ze zijn, denk je ook niet Kolonel?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.