Toeren bouwen 1

via Toeren bouwen 1

Auteur: Groeten uit Eerbeek

Rotzooit wat aan op weblogs en twitter

3 gedachten over “Toeren bouwen 1”

 1. Ik moet toch hoog, hoognodig het verhaal van rijschool Andre vastleggen, de rijschool met de gratis beurt voor vrouwelijke leerlingen (met hun volledige instemming), en gratis joints.

  En eigenlijk was rijschool Andre (Iets met wat heet onder onze voeten, want er was wel meer gebeurd) de reden dat het hele zooitje naar Middelburg verkaste. Ja, Middelburg, iemand had 20.000 gulden geerft en een kast van een huis daar gekocht want dat koste daar toen haast niks, maar het was zo een beetje in de staat van de kolonels huidige onderkomen. Al zaten er wel ramen en kolenkachels in. En dat moest “opgeknapt” worden. Je voelt hem al, dat was binnen de kortste keren in de staat van een ultiem kraakpand….

  Liked by 1 persoon

 2. Nou……..nee. Kijk, je had geen uitkeringen en zo en mijn lieve mammie stopte me wel wat toe, maar werken…..
  Ik denk dat ik het al eens eerder heb verteld, je had toen de BKR regeling en André had een pik met een hand daar omheen gekneed toen hij stoned als een garnaal was. En op naar de commissie die dat beoordeelde en toen was André plotseling kunstenaar. En de rest van de kunstwerken waren een plank waar hij over gepist had die hij ergens gevonden had of wat dan ook. Het maakte die ambtenaar eigenlijk helemaal niet uit wat je inleverde, want het ging toch regelrecht een depot in.

  En dat diploma, ja dat diploma kreeg je zowat cadeau als je de goede mensen maar kende. Je matse eerst een Havo diploma zoals ik ooit had gedaan, en dan een vervolgopleiding in die tijd. En de school voor journalistiek was de grootste puinhoop na de filmacademie. Want daar moest je nog wát kunnen. En ik had ook een collegekaart van daar, want dan mocht je Woolemooloo in. Maar daar mocht ik toch al in omdat mijn neefje gitarist bij Diesel was en bij Brood. En ik had als sound engineer en roady er wat bij gerotzooid dus ze kende me wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.