Toch maar eens met de kinderbescherming gaan praten?

Nadat de kleuter Ymnes met Natuur12 aka een Globaal Lock bij elkaar gelogen hadden kwam het hoogtepunt, een Global Block! De best betaalde troll aller tijden James Alexander met zijn dure penthouse en dikke salaris werd erbij gehaald, en ja, die vond het allemaal prachtig! En daar was hij dan, een SanFanBan voor de graaf! Dat Globale Lock was al een schandaal op zich omdat die Ymnes overduidelijk een zeer zwaar mentaal defect heeft en wat je een gemeenschap zou kunnen noemen als een stel reuen achter een loopse teef aanliepen, maar het kan nog veel schandaliger.

Wikipedia is een ingewikkeld juridisch complex waar geen moer van deugt. Ik heb dat zelf onderzocht maar niet alleen dat, ik heb mijn bevindingen ook nog eens met bekwamen juristen besproken. Ik ben dus bepaald niet over een nacht ijs gegaan. De manier waarop Wikipedia is opgebouwd is niet in overeenstemming met ons juridisch systeem en ik althans zie geen mogelijkheid om dat wel voor elkaar te krijgen. En niet alleen ik. Wikipedia past in deze vorm niet in het Europese en Nederlandse rechtssysteem. Het kan hier nooit legaal opereren en toen ik dat opmerkte ben ik er grof uitgetrollt waarbij vele Wikimedia-NL leden waren betrokken.

Nu kun je dat natuurlijk totaal negeren en doen alsof je neus bloed en de boel laten runnen door een stel mensen met een overduidelijk mentaal gebrek. Dan ben je vanzelfsprekend alleen al ethisch gezien een ongelofelijk mispunt, even los van het gelazer wat je er zonder twijfel  mee gaat krijgen uiteindelijk. Maar het kan veel erger. Kijk even hier.

Na een demonstratie astroturfing die zijn weerga in de wikigeschiedenis niet kent en een vossenjachten georganiseerd door baby snatcher Trijnstel met haar geile, geile knipoogjes naar Ymnes moest het kersje nog op de taart. Xxmarijnw, een kind en nog ruim minderjarig mocht het werk afmaken.  Met de hulp van trollbot Moira, onze Gooise miep en Arb Josq en ene Bdijkstra.

Ik neem dit zeer hoog op. Eigenlijk een kind nog wordt hier in de smerige spelletjes van een stel idioten betrokken. En het is mij bekend dat zijn ouders hier van op de hoogte zijn en waren. Het is een grof schandaal en een andere woorden heb ik er niet voor.

Evenals het gewoon doorgaan en doen alsof je neus bloed wat er nu op pedia gebeurd. Er worden zo hier en daar wat cosmetische verbeteringen aangebracht en dat was het dan, maar structureel wordt er niks aangepakt terwijl de feiten bekend zijn.  Dit gaat jullie zeer, zeer zwaar aangerekend worden uiteindelijk, dat garandeer ik jullie. Want dit gaat heel, heel  erg fout aflopen. Hoe wij dat weten? De Kolonel en ik? Omdat we dat gewoon weten.

 

2 gedachten over “Toch maar eens met de kinderbescherming gaan praten?”

  1. Marijn was dus een experiment. Ze denken dus met de inzet van minderjarige kinderen de dans te ontspringen bij de uitvoering van hun illegale activiteiten. Een minderjarige kun je namelijk niets doen. En nu het Marijn-experiment geslaagd is (waardoor MoiraMoira overbodig werd) gaan ze dit nu op grote schaal uitvoeren? Via een grote wervingscampagne op Het Klokhuis, zieltjes in de val lokken. Dit wordt echt driest, en een ware schande. En de NPO is zich van geen kwaad bewust.

    Like

  2. En daar konden ze wel eens keihard achter gaan komen want dat zit ff anders. Want bij minderjarigen zijn de ouders en verzorgers aansprakelijk, en als je hiervan wist moet je echt niet gek opkijken als er even verder wordt gekeken hoe jij je taak als ouder uitvoert. En dat dit door die mail van Edo en die brief aan mij van een jurist van WMNL in een sluimerende juridische zaak is geëindigd lijkt me helder, ik heb ze immers in gebreken gesteld, en mijn advocaat op de hoogte gebracht van de hele gang van zaken.

    Kinderen, minderjarigen en mensen met een overduidelijk mentaal defect horen niet thuis op zo een project en zeker niet als er professionele partijen bij betrokken zijn. En als je zoiets wel gaat gedogen ga je genadeloos de bietenbrug op uiteindelijk. Zowel als ouders als als betaalde krachten. En ook als je dingen zegt zoals Edo deed, want dat kan niet, er zijn hier namelijk wetten en regels in Nederland maar dat ouderwetse kwartje wil niet erg vallen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.