Hun autisme

Sandra schijnt dat zo grappig te vinden dat 80% van die grappenmakers hoogopgeleid is en autistische, maar ik helemaal niet! Kijk maar eens hier. Iemand, ik denk de kolonel heeft twee volstrekt juiste stukjes geschreven in het artikel wikipedia op Sage. weggehaald en let op waarom.

Dit lijkt mij informatie, mogelijk van een of andere actiegroep. Indien dat niet rechtelijk besloten is, dan is dit voorbarig. Mendelo 9 okt 2018 15:00 (CEST)

Om te beginnen maakt het natuurlijk geen zak uit wie wat schrijft, maar uitsluitend of het inhoudelijk juist is wat het is. Maar dan komt het. Deze dwaas blijkt niet te kunnen bevatten dat wetten zijn om je aan te houden, en er simpelweg niks gerechtelijk besloten wordt! Er wordt niet gerechtelijk besloten of jij al of niet met je verlichting aan op je fiets mag rondrijden s’avonds, je krijgt gewoon een bon als die niet werkt, en dan kun je hoog of laag springen, maar geen rechter zal jouw uiteindelijk gelijk geven. En dat is hier niet anders. De rechter mag namelijk helemaal niet van de wet afwijken, dat is kolder. Dit is wederom gierende kolder uit een verward, dwaas brein.

Gebaseerd op de kroeg? Betere bronnen? Relevantie? Van de vele Wikipedianen waren misschien enkelen hiermee bezig? Mendelo 9 okt 2018 15:16 (CEST)

Klopt het dan niet wat er staat? Is het dan niet zo gelopen? Waar gaat het allemaal over! En net zo als jij allerlei sokpop spoken ziet kleun je wederom totaal mis!

Slim hoor Sandra om dat te stimuleren. Ik houd jouw dan ook medeverantwoordelijk voor de hele situatie, want jij had als betaalde kracht en afgestudeerd socioloog vele, en als ik zeg vele malen beter moeten weten, net zoals de rest, Sandra!

4 gedachten over “Hun autisme”

 1. “This is why we are concerned. This reform seems to enshrine current monopolies, while users and small-time creators are being overlooked. They struggle with the incompatibility of our everyday digital reality and copyright. There is a reality gap that we need to fix here.” – Dimitar Dimitrov, EU policy director for Wikimedia.

  Overal is er een ‘gap’ als we Wikimedia mogen geloven, gelukkig gaat diezelfde Wikimedia alles oplossen.

  Like

  1. Ah, net zoals hij ons heeft laten zien met zijn Free Knowledge Advocacy Group EU zeker. Laat me toch niet lachen, met Romaines WMBE zouden ze wel ff de hemel bestormen, en ze wisten niet eens dat copyright op nationaal niveau geregeld was. De jokers, met die Gerlach met zijn blogposts erbij.

   Ik ben razend benieuwd wat die reality gap that we need to fix here wel moge weze, maar veel goeds zal het niet zijn. Want zo als ik het zie zijn er gewoon een paar Europese wetten doorgekomen waar je geen kant mee op kunt met hun wikisysteem en CC licentie. Of althans zoals zij die gebruiken, of beter gezegd misbruiken, want met die licentie is verder weinig mis.

   Like

 2. Mendelo begrijpt het verschil tussen Wikipedia enWikisage niet. Sinds ik het ooit waagde een kritische noot toe te voegen aan een van zijn zgn neutrale Jehova epistels grijpt de man alles aan om me op wikisage dwars te zitten.

  Bewerking oorlogen om Vlaamse taalkwesties bv is hij zeer fanatiek in. Ze gaan hun gang maar zonde van mijn kostbare tijd en heb wel wat beters te doen.

  En Guido? Die vind het allemaal wel best zolang er maar iemand op de winkel past boeit het hem verder niet zo lijkt het. En ik geef hem geen ongelijk.

  Naar kwaliteit streven op een wiki is onbegonnen werk. Wie weet hoe dat moet mag het nu zeggen #eerbekia.org

  Like

 3. Als het Mendelo zelf is, ik heb namelijk zo mijn twijfels. volgens mij is het zo langzamerhand daar de parkeerplaats voor zelfs te autistisch voor Pedia. Maar het kan ook iets uit die wikimouvement zijn, want die Midsize Jack van Wikipediocrazy begon ook al over na een rechtszaak praten we wel verder. Wat natuurlijk vliegende waanzin is, een rechter zal namelijk altijd Europese regelgeving volgen, hij kan niet anders namelijk.

  Maar van wat meer of minder juridische kolder kijken ze daar niet op, want daar bij WMF kijken ze alleen naar hun bankrekening aan het einde van de maand. Die vinden het allemaal wel best, haal maar zo veel kolder uit als je wilt en wat schuift het. Want zo werkt het, het interesseert ze geen zak verder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.