All riighhhht

Ik neem de handschoen op, Lidewij.

 

Graaf Statler, niet ontkennen, bewijs is er. Ook vandaag opnieuw sokpoppen samen met KZ.

Niet ontkennen, Lidewij? A) ik heb het stinkend druk op het moment en helemaal geen tijd ervoor. B) Om medische redenen kost mijn werk mij veel meer energie en tijd zoals je waarschijnlijk wel snapt. C) Ik heb nog nooit gesokt samen met de Kolonel en zeker niet vandaag, dus ik durf heel veilig te stellen dat jij geen enkel bewijs van sokken vandaag van mij hebt want dat is er simpelweg niet!

Goed, geef mij het harde bewijs van een sok van mij van vandaag, maak ik 1000 eurogies op je rekening over. Is makkelijk verdient, is het niet? Zet maar neer, en mail maar een email, ben jij 1000 eurogies rijker met PayPal. Is toch mooi? En een man is een man, dus een woord is mijn woord is mijn woord.

De Graaf himself:

Blufkont! Leugenaar! Je liegt gewoon dat je barst! Altijd en eeuwig, het is je tweede natuur! Liegen. Want jij zet niks neer. Want jij hebt helemaal niks. Want het is er niet.

Vanmiddag, Dedre http://nl.wikisage.org/w/index.php?title=Wikipedia&action=history

Vanmiddag op Wikisage: Wikipedia, Dedre

 

En het bewijs dat ik dat zou zijn, Lidewij? Waar blijft dat? Want dat is er niet namelijk en kan er niet zijn.

 

You belong to your father, the devil, and you want to carry out your father’s desires. He was a murderer from the beginning, not holding to the truth, for there is no truth in him. When he lies, he speaks his native language, for he is a liar and the father of lies.”

7 gedachten over “All riighhhht”

 1. Wanneer kom je met je bewijs joh? Is toch een mooi bedrag? Tienduizend Eurogies ervan maken? Uit te reiken voor het hoofdkantoor waar Edo voor lul staat als levend standbeeld? Pak ik zo uit mijn achterzak, dus je zegt het maar, en dan neem ik Ausma ff mee. Puur voor de gezelligheid, kan Edo ff met hem babbelen, is toch leuk joh? Kut toch een end op idioot wat je bent!

  Liked by 1 persoon

 2. Ja, en nou nog ff bewijzen dat ze van mij zijn, is het niet? Toevallig zag ik die spreuk daar staan op zijn Op en vind hem zeer, zeer toepasselijk. En waar blijven je bewijzen nou, eikel? Die heb jij gewoon niet namelijk!

  Like

 3. Da’s waar, maar dat zul je van mij bepaald niet kunnen zeggen. En zeker nu in deze tijd niet.
  Nou, veel trollpret verder en tot de volgende keer maar weer. Dat bewijs zie ik althans niet erg hard komen, dus dat is ook weer mooi, kan hier weer ff de schoorsteen roken.
  Ik had trouwens net zo goed een ton kunnen bieden, had geen zak uitgemaakt namelijk. Je hebt namelijk niks in handen, nooit gehad ook trouwens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.