For Mahbod Moghadam

Διαφημίσεις

2 σκέψεις πάνω στὸ “For Mahbod Moghadam”

  1. Ja, dat was toen een enorme hit. Wel grappig, want hij is een moslim en zingt dat hij in Jezus geloofd. Waarom niet? Zet allemaal een kerstboom neer, een Boeda beeld neer , en hou een suikerfeest en zet een joodse kandelaar neer en zout een pleuris end op met je achterlijke geloofsruzies! Maar goed, Mabhot. Een geniale jongen met een hersentumor en hij wordt vandaag geopereerd. Ik had nog ff met hem gechat vandaag, ziet er niet mooi uit.

    Kijk Kolonel, ik vond wikiquote opzetten leuk met Whallie. Tot de Tilburgse brievenbuspisser die nu schijnheilig op dat project rondhangt en zijn vriendjes het totaal naar de godverdommenis hielpen met hun oergetroll. Want dat was het natuurlijk van dat digitale tuig, laten ze zich maar niet stom houden.

    Nu zijn ze me eigenlijk het juridisch doodtrappen nog niet waard. Tenzij zo een grappemaker te lastig wordt, want dan fik ik met Ausma en de pers het zooitje af tot de grond en verder. Daar heb ik met Ausma behoorlijke handigheid in, vraag de gemeente Buren maar eens na. Achter elkaar vlogen ze eruit! Er wordt gewoon, gewoon met scherp terugeschoten en dan zijn ze nog niet klaar met me na wat ze gelapt hebben.

    Maar, ach, een Nederlandse sectie opzetten, wie weet wel wel leuk. Maar eigenlijk maak ik me nu het meest zorgen om Mabhot op het moment eerlijk gezegd.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.