Hier wordt met scherp terug geschoten

In de loop der tijd zie ik zo hier en daar een of ander blufbriefje van een jurist die een topje van een ijsberg heeft gezien langskomen, en dat is een slecht plan. Want op ons maakt dat geen enkele indruk, en als een jurist verder wil gaan zal hij nadere info willen hebben, en daarna maar een advies geven, wie geschoren wordt moet heel stil gaan zitten.

Ik ken de mensen niet, ik ken mijnheer Mos niet, de rest ook niet, maar ik neem aan dat eenieder een hele goed inschatting voor zichzelf kan maken hoe de vlag erbij hangt. En zich verdommde goed moet beseffen met een jurist van doen te gaan krijgen die precies weet hoe diep die ijsberg is en van de hoed en de rand weet, want ik heb het kantoor van Ausma gevraagd de zaak te monitoren en de stukken overhandigd. Dus laten we het allemaal even leuk houden.

Wat een idee zou zijn, lijkt mij althans, als WMNL eerst haar jaarlijkse vergadering hielt waarbij mijn warme advies is zowel de voorzitter die tot voor kort slechts 600 edits had gedaan, meestal over WM zaken, en de directrice die omvalt van incompetentie te vervangen door deskundige mensen en dan eens verder te kijken. Want mijne heren meelezende juristen en andere geïnteresseerde, voor het geval u het nog niet doorhad, dit is één grote juridische brandstapel en ik althans ben mij er pijnlijk van bewust dat als je een hoekje aansteekt de hele bliksemse boel tot op de grond afbrand. Dus laten we het op juridisch gebied hierbij even laten. Wel zal ik de komende week een verslag over mijn ervaringen op de WMF projecten hier schrijven opdat een ieder een beter  inzicht in de hele materie  krijgt. Want dat lijkt me belangrijk en in het belang van iedereen zodat niemand onbevangen een juridisch mijnenveld inloopt.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.